Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγα να κοιμίσω το μικρούλι. Ωστόσο περπατούλισε λίγο τη στράτα, έφτασε σε μια γλάστρα, έκοψε ένα φύλλο και στο τσακ τον πρόλαβα μην το φάει! Φυσικά είχα σκοπό να τα βγάλω απλά δεν την περπατούσε και μέχρι να πεις πιπέρι κούνησε τα ποδαράκια και το έφτασε. Άκουσα το "χρατσ" όπως κόπηκε το φύλλο και τον τσάκωσα τον σκατούλη!

Μαριτάκι μου σε ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι και σε εσένα να τριτώσει η ευτυχία! ;)

Έχετε δίκιο ότι πρέπει να σκέφτομαι θετικά αλλά μεταξύ μας... με καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι? Θυμάστε πώς ήμασταν όλες... μέχρι να ακούσουμε καρδούλα, μέχρι να κάνουμε την αυχενική, τη β επιπέδου, να γεννήσουμε.... Που θα πάει θα έρθει η ώρα και θα μου λυθεί η απορία. Υπομονή να ξυπνήσει και να φάει!

Ευτυχώς που την κρέμα την τρώει μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα, κατά τις 8-8:30 τα επίσημα νέα..η Νεκταρια τα μαθαίνει τώρα που μιλάμε, αλλά μετά έχει βολτίτσα και επιστρέφει για εμάς αργότερα..πάω , ξύπνησε το μωρό

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εδώ είμαι ακόμη! 6 μου είπαν αλλά ακόμα να ξυπνήσει το μικρό να φάει κρέμα και να φύγουμε... Θα τον ξυπνήσω θαρρώ...όχι τπτ άλλο παρά μετά πάλι δε θα πίνει γάλα το βράδυ...

Διαφημίσεις

τελευταια και καταιδρωμενη εγω μπαινω για να ευχηθω στη Νεκταρια μας!!!!

1044578lc6sxz35b5.gif

Νεκταρια μου (θα σου δωσω μια ευχη-ειναι κλεμμενη απο ενα βιβλιο ευχων αλλα συγκινηθηκα πολυ οταν την διαβασα).....σου ευχομαι ολοψυχα το νεο σου μωρακι να ειναι στη ζωη του παντα τοσο σημαντικο για ολους οπως ειναι τη σημερινη ημερα!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Συμπεθέρα, κατά τις 8-8:30 τα επίσημα νέα..η Νεκταρια τα μαθαίνει τώρα που μιλάμε, αλλά μετά έχει βολτίτσα και επιστρέφει για εμάς αργότερα..πάω , ξύπνησε το μωρό

Μα τωρα βρηκες να πας βόλτα και συ ρε Νεκ?:tongue::tongue::tongue:

Πας καλα μωρε???????????

Ασε τις βόλτες και πάρε τηλ να μάθουμε λέμε!!!!!!!!

Εδω καιγόμαστε!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Τελικά πολύ καλή φάση κορίτσια το καροτσι που πήρα, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγω, σε συγκριση πάντα με το προηγούμενό μου, τώρα ΠΕΤΑΩ..και το χαίρομαι, και αισθάνομαι οτι έχασα πράγματα τόσο καιρό με το προηγούμενο(εννοώ περισσότερες βόλτες..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...