Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννουλα-Μητσακι τι κανεις??? Μπραβο στη γιατρο, 1500 μπραβο!!! Ετσι πρεπει να ειμαστε οι ανθρωποι μεταξυ μας...

Καλα ειμαι Μαριανθη μου...Μια χαρα. Η μικρη εφαγε και ξανακοιμηθηκε και εγω μαγειρευω μοσχαρακι γιουβετσι. Ο καλος μου τωρα ερχεται απο τη δουλεια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σημερα παρατηρησα μουχλα στο υπνοδωματιο μας στο ταβανι και πολυ στεναχωρηθηκα. Πηρα τον κατασκευαστη και μου ειπε οτι ειναι απο τη διαφορα θερμοκρασιας. Το δωματιο αυτο εχει πολυ υγρασια καθοτι βορεινο και επειδη κοιμιζω εκει την μπεμπα αναβω καλοριφερ ή σομπα και κλεινω και την πορτα και ολη η υγρασια παει στο ταβανι. Δεν ξερω τι να κανω. Τωρα που θα ερθει ο καλος μου θα τον βαλω να τριψει το ταβανι με χλωρινη και βλεπουμε. Καμια ιδεα;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ερχομαι κ φευγω.. Να μαι! Φαγαμε σαν ανθρωποι, δλδ κ οι 2 μαζι κ οχι με βαρδυες, μολις ξυπνησει ο μπεμπης εχω ταισμα...

Αχ βρε Ελενιτσα, ταλικα μαλλον δυσκολα ε??? Τι να σου ευχηθω τωρα, Υπομονη!! Εχεις τουλαχιστον καμμια βοηθεια???

Τατιανα μου, που εισαι παιδι μου????

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Σημερα παρατηρησα μουχλα στο υπνοδωματιο μας στο ταβανι και πολυ στεναχωρηθηκα. Πηρα τον κατασκευαστη και μου ειπε οτι ειναι απο τη διαφορα θερμοκρασιας. Το δωματιο αυτο εχει πολυ υγρασια καθοτι βορεινο και επειδη κοιμιζω εκει την μπεμπα αναβω καλοριφερ ή σομπα και κλεινω και την πορτα και ολη η υγρασια παει στο ταβανι. Δεν ξερω τι να κανω. Τωρα που θα ερθει ο καλος μου θα τον βαλω να τριψει το ταβανι με χλωρινη και βλεπουμε. Καμια ιδεα;;

Μα πως γινετε με τη σομπα να εχεις υγρασια?? Εγω το αναβω κ ξηραινει την ατμοσφαιρα!! Γιατι δεν παιρνεις εναν αφυγραντηρα. Κ το παιδι βγαλτο απο μεσα αν αρχισεις να το καθαρισεις με χλωρινη.. Μετα απο 2-3 μερες ξαναβαλτο μεσα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Π'ηρε το μάτι μου στο babywearing κάτι πολύ ενδιαφέρον: το mei tai!

Λέτε να πάρω ένα τέτοιο????????

Καλησπερα!

ολο λεω να τα διαβασω ολα, αλλα λιγο οι δουλειες στο σπιτι, λιγο το μωρο, καναμε και μια βολτα περασε η ωρα... ειχαμε και λιγο πυρετο απο το εμβολιο και ποτε υπνηλια, ποτε ανησυχια, δεν με αφησε και πολυ χρονο!

το πρωι δεν το προλαβα στον αλφα (το ειδα οτι το εδειχνε απο την τηλεοραση του φουρναρη!!!) αλλα εχει πολυ ωραια ιστοσελιδα.

εχω mei tai! την βαζω απο νεογεννητο εκει. πολυ πρακτικο, πηγα για ψωνια, και σκουπισα κιολας φορωντας την. εχω και της μοδερκερ αλλα δεν τον δοκιμασα ακομη. μου φανηκε λιγο πολυπλοκος.

καλησπερα κοριτσια!

ελισαβετ τι ειναι το mei tai?

Σοφια, λεω αυτο και παω για το βουνο του σιδερου!!!

ειναι ενας μαρσιπος που δενει πανω σου. στο www.babywearing.gr εχει ολους τους τυπους.

η στελλα ειναι μελος του παρεντσ και πολυ εξυπηρετικη και γλυκεια!

σ ευχαριστω ελισαβετ!

παω κ εγω να πλυνω κανα πιατο κ να ταισω την μικρη!

φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια γυρισαμε απο τον γιατρο!

Το καναμε και εμεις το εμβολιο!!!Κλαψαμε λιγο αλλα μολις το πηρα αγκαλια σταματησε το παλληκαρι μου...

Εχουμε φτασει 7180 kgr και 65,50 ποντους...Τρελλη αναπτυξη με την female θα κανω παρεα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ζωιτσα καλησπερα!να το χαιρεσαι το αγορακι σου!τι αγορακι δηλαδη?αυτος ειναι ολοκληρος αντρας!!!ο γιατρος μας ειχε πει 4-5 ωρες μετα...αλλα εμενα της ξεκινησε την επομενη μερα ανησυχια!πυρετο δεν καναμε...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...