Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με την φόρα που έχει πάρει η φιλενάδα μας μάλλον πρέπει να ψάχνει καροτσάκι με 3 θέσεις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα υπαρχει και τετοιο???

το βιντεο με την τζουλια αλεξανδρατου!!!!!!!σοκ!!!! ελεγε οτι ηταν κουρασμενη και ηταν μονο σωματικα εκει!!!!!χεχεχε

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Δαγκωσε τη γλώσσα σου καλέ!!!!!!

Θα ερθω κει και θα σε κάνω με τα κρεμμυδάκια μετά!!!!!!!:-D:-D:-D

Ρε κοριτσια..το ροζ dvd το δε καμιά???:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Τι ξεφτίλα ειναι αυτη? με τι μουτρα θα κυκλοφορει??????? τι να πω..

To eida xthes...

poli kseftila ontos, kala na pathei prosopika pistebo oti tis aksize

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Νεκταρια μου μπηκα κ εγω να σου ευχηθω

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!! Με το καλο κ το 2ο παιδακι σου!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ να γεμιζει η αγκαλια σου κ η ψυχη σου με αγαπη κ παιδικα χαμογελα!!!

Να σαι καλα κοπελα μου, κ να προσεχεις!!!

Κοριτσια χαιρετω κ της υπολοιπες! Να στε ολες καλα, κ ευχομαι συντομα (οσο συντομα θελετε δλδ!) να αποκτησετε κ σεις οσα παιδακια θελετε! (Πηρα φορα λεμε τωρα!)

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

δεν είμαι σίγουρη αν το διαβάζω σωστά το σάιτ νεκ! το πλάνο μου είναι α. μετά τις 20 ιουλίου και β. γύρω στο 15αυγουστο. γέμωση είναι τότε;

26 Ιουλίου έχουμε Πανσέληνο που σημαίνει ότι από την επόμενη μέρα δλδ 27 Ιουλίου αρχίζει η λίγωση. 10 Αυγούστου που λέει νέα σελήνη αρχίζει να γεμίζει και μέχρι τις 24 Αυγούστου που είναι η πανσέληνος έχουμε γέμωση. Οπότε για κορίτσι πας από 10-25 Αυγούστου. Το θέμα είναι να έχεις και αυγουλάκι.... ;)

Διαφημίσεις

Νεκταρια μου μπηκα κ εγω να σου ευχηθω

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!! Με το καλο κ το 2ο παιδακι σου!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ να γεμιζει η αγκαλια σου κ η ψυχη σου με αγαπη κ παιδικα χαμογελα!!!

Να σαι καλα κοπελα μου, κ να προσεχεις!!!

Κοριτσια χαιρετω κ της υπολοιπες! Να στε ολες καλα, κ ευχομαι συντομα (οσο συντομα θελετε δλδ!) να αποκτησετε κ σεις οσα παιδακια θελετε! (Πηρα φορα λεμε τωρα!)

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Κι εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου κι ότι επιθυμείς σου εύχομαι!

Καλησπέρα σας!!

Πωπω κόσμος σήμερα στο καφέ!

Καλώς ήρθατε κι από εδώ κορίτσια του Σεπτέμβρη!

Νεκταρία άντε και θα κανονίσουμε σίγουρα κάποια μέρα να έρθουμε να σε δούμε να σου πούμε κι από κοντά τα συγχαρητήρια για το νέο σου μπεμπεδάκι!!!

Πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο, όλα ο.κ έχουμε έναν όρχι αποσπόμενο, έτσι μου το είπε νομίζω, κουνιέται λίγο από τη θέση του , αλλά λογικά θα φτιάξει μόνο του μέχρι 2 χρονών. Και παλι δεν πήρε πολύ βάρος το χαζουλάκι μου, 200 γρ μόνο, αλλά τώρα δεν πολυαγχώθηκα αν και στη δικιά μου ζυγαριά τον έβγαζα παραπάνω, δε μου είπε και η γιατρός κάτι αφού τρώει καλά τώρα.

Ξεκινάμε κι εμείς φρούτα, φαγητό τον άλλο μήνα μου είπε.

Λινάκι περαστικά και πάλι στη μικρή!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα σας!!

Πωπω κόσμος σήμερα στο καφέ!

Καλώς ήρθατε κι από εδώ κορίτσια του Σεπτέμβρη!

Νεκταρία άντε και θα κανονίσουμε σίγουρα κάποια μέρα να έρθουμε να σε δούμε να σου πούμε κι από κοντά τα συγχαρητήρια για το νέο σου μπεμπεδάκι!!!

Πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο, όλα ο.κ έχουμε έναν όρχι αποσπόμενο, έτσι μου το είπε νομίζω, κουνιέται λίγο από τη θέση του , αλλά λογικά θα φτιάξει μόνο του μέχρι 2 χρονών. Και παλι δεν πήρε πολύ βάρος το χαζουλάκι μου, 200 γρ μόνο, αλλά τώρα δεν πολυαγχώθηκα αν και στη δικιά μου ζυγαριά τον έβγαζα παραπάνω, δε μου είπε και η γιατρός κάτι αφού τρώει καλά τώρα.

Ξεκινάμε κι εμείς φρούτα, φαγητό τον άλλο μήνα μου είπε.

Λινάκι περαστικά και πάλι στη μικρή!!

Κι εμάς το ένα του μπαλάκι κάνει βόλτες! χαχαχα!! δεν είναι ανησυχητικό ναι.

Όποτε θέλετε Σοφάκι μου! Πολύ θα χαρώ!

Για το γάλα καλέ! Που έχω ακόμα αν πατήσω το στήθος... Είναι κακό? Μπα ε?! Δε νομίζω να πάθω κάτι αν ήταν θα πάθαινα... Επίσης έχω σκεφτεί ότι είναι "μπαγιάτικο" και δε θέλω να ξαναβάλω τον μπέμπη ούτε για παρηγοριά... Αλλά καμιά φορά άμα κλαίει χώνει τα μούτρα του στο μπέτη μου και πιάνει πάνω από τη μπλούζα και τον λυπάμαι...

Η Πατσούρου λέει.

Αν μείνετε έγκυος, σταματήστε τον θηλασμό εάν:

- έχετε γεννήσει πρόωρο μωρό στο παρελθόν (απαντούμε όχι)

- εμφανίσετε αίμα ή έχετε συσπάσεις στη μήτρα (φτου φτου μακριά από την Νεκταρίτσα μας)

- αρχίσετε να χάνετε βάρος (να που χρειάζονται τα +6 καβάτζα:))

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ βρε κορίτσια όσο περνάει η ώρα έχω μια αγωνία... Διάβασα κι ένα θέμα στο πάρεντς με μια κοπέλα χοριακή στον ουρανό αλλά κανένα σύμπτωμα κι ανησυχούσε...και τελικά σάκος υπάρχει αλλά μωρό όχι...και μου περνάνε κι εμένα διάφορα από το μυαλό... Τα κλασικά της 1ης εγκυμοσύνης που είχαμε όλες μας...

Μέχρι και αρνητική χορικακή μου περνάει από το μυαλό. Μια κοπέλα πάλι στο πάρεντς με 3 θετικά τεστ είχε αρνητική χοριακή!! Άτιμο πάρεντς τι μας κάνεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...