Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nεκταρίτσα Αρή και Γίωργη με το καλό το μωράκι να έρθει στην οικογενειά σας!!!Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε ΄καλά και σε 9 μήνες θα γράφουμε για την άφιξη της ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ!!!!(Το δέσαμε εμεις)

Ένα σας λέω ήμουν τόσο στεναχωρημένη με την δουλειά μου και τώρα γελάω σαν χαζή!!!)2096674loiolkd6od.gif

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nτινάκι μου γλυκό εύχομαι σε πρώτη φάση όλα να σου πάνε καλά...

Σε δεύτερη φάση και σε εσένα ένα μωράκι όποτε το θελήσετε γιατί εσύ πραγματικά αξίζεις για μανούλα!!!

Τζίνα μου παρομοίως σου εύχομαι ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Και σε όλες κορίτσια αν όλα πάνε καλά κι αν το καλοκαίρι υπάρχει κοιλίτσα (αλλά τώρα που το σκέφτομαι....ακόμα κι αν δεν υπάρχει κοιλίτσα) εγώ θα σας περιμένω όλες στα Χανιά με τις οικογένειές σας να φάμε και να πιούμε και να πλατσουρίζουμε στις θαλασσίτσες!!!

Διαφημίσεις

Σε λίγο που θα σε αρχίσουν οι ναυτίες και οι εμετοί (ίσως, ελπίζω όχι) θα δεις τι θα γίνουν τα 6 κιλάκια!!!!

Δεν το πιστεύω ό,τι ξανασυζητάμε για κοιλίτσες και συμπτώματα!!! Νεκταρίτσα μας έφτιαξες την μέρα για να μην πω τον μήνα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Toν έβαλα να κοιμηθεί και κοιμήθηκε μόνος του. Αχ Παναγίτσα μου 2-3 τέτοια θέλω μόνο. Να μην ξυπνάει συνέχεια το βράδυ, να μη θέλει αγκαλιές για να κοιμηθεί και λίγο τοσοδούλι λίγο να απασχολείται με διάφορα παιχνιδάκια μες στη μέρα... Να ψιλοτρώει... Αυτά.

Επίσης θα ήθελα να μην τα κάνει 6 φορές τη μέρα ο σκατούλης γιατί τον σηκώνω να τον πλύνω αλλά πολλά θέλω!!! :lol:

Σε λίγο που θα σε αρχίσουν οι ναυτίες και οι εμετοί (ίσως, ελπίζω όχι) θα δεις τι θα γίνουν τα 6 κιλάκια!!!!

Δεν το πιστεύω ό,τι ξανασυζητάμε για κοιλίτσες και συμπτώματα!!! Νεκταρίτσα μας έφτιαξες την μέρα για να μην πω τον μήνα!!!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ναυτίες κι εμετούς και ειδικά στο 1ο τρίμηνο πήρα 4 κιλά! :lol: Θα τα εκατοστήσω στην κυριολεξία μου φαίνεται!!! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Νεκταρία τι ωραία νέα είναι αυτά?

Με το καλό κοπέλα μου το δεύτερο νινάκι σου!!

Όλα καλά θα πάνε και σε λίγους μήνες θα κρατάς πάλι ένα υγιέστατο πλασματάκι!!

Ε ρε περήφανος μπαμπάς ο Άρης!!!

Πωπω μπράβο, μπράβο!!!!!!!!!!!!

2032756jyxazzb6hx.gif

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι μου σε ευχαριστώ κι εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου και ότι επιθυμείς μέσα από την καρδιά μου! Άντε κι αν όλα είναι καλά, πάρε την Ελευθερία και ελάτε να σας κάνω το τραπέζι!!! ;)

ευχαριστούμε κορίτσια για όλες τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι με το καλό και το δεύτερο μωράκι όταν αποφασιστεί ή το αποφασίσει το ίδιο!!!!! κι εσύ καισαρική ε; εγώ πρέπει να περιμένω λίγο, μετράω ήδη 2! μυαλό δε βάζω.....

τον Αύγουστο τα δικά μου! μακάρι.....

καισαρική και εγω γμτ! :?

α Μαρία δε τρέφω ελπίδες για κορίτσι.....αγόρια γράφει η παραγγελία του πελαργού για μένα μου φαίνεται!

εγω ειπα του αντρα μου: θυμισου τι εκανες την φορα που "πιασαμε" τον μπεμπη μας και κάνε ακριβώς τα αντίθετα!:mrgreen:

Και κάτι για την εγκυούλα μας!!!

2569312ibr80az0nc.gif

βρε δεν ντρεπεσαι; αντι να ποσταρεις κανενα γαλατακι, τιποτα δημητριακα!!!! ευτυχως που εχει και φρουτάκια!

Νεκταρία τσιμπα φραουλίτσα και ροδάκινα και ασε να γλύψουμε το παγωτο οι υπόλοιπες!

Κωνσταντινα πιάσε 5-6 κουταλάκια!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...