Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε σιγά σιγά να φτιάξουμε και κατάλογο για τις επόμενες!

εμείς θα μαστε καλοκαιρινοί.

βρε αν δεν είχα τη παλιοκαισαρική θα καθόμουνα νομίζεις! δε θα περάσει ο χρόνος....

κοίτα που εχει πάρει φόρα η Αννούλα! θες την κόρη απελπισμένα εεεεεε;:tongue:

εμένα στο ριλαξ και ακούει το μορμόλη. ααα του τα πα τα νέα!!!!!!! πάω για τσιγάρο έχω λαλήσει κι εγώ!!!!!!!! φιλενάδα μου στα όπα όπα θα σ έχουμε!!!!

α το αρχισες και εσυ σαν και εμενα :|. να χαρω εγω δυνατους χαρακτήρες!!!!

Αχ κυρα δασκαλα θα κατσικωθω σε εσας σημερα μου φαινεται από τη χαρα μου! διώξτε με , εχω και δουλειά!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα! Νωρίς είναι ακόμα για καρδούλα γιατί στάνταρ αν δεν γινόταν σύλληψη θα είχα καθυστέρηση καλή ώρα σαν την πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις θα μου πεις...

Αν υποθέοσυμε ό,τι ο κύκλος σου είναι 30 ημέρες, 21 Φλεβάρη έπρεπε να αδιαθετήσεις και σήμερα έχει 05/03 το ξαναλέω!!! Δεν έχεις καθυστέρηση καλέ????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ 21 Φλεβάρη έκλεισες τον 1ο και μπήκες στον 2ο μήνα!! Και ο μήνας έχει 5 σήμερα! Δηλαδή είσαι περίπου 6 εβδομάδων καλά το λέω. Η καρδούλα με καλό μηχάνημα ακούγεται στην 6η. Εγώ την άκουσα 6 εβδομάδων και 3 ημερών....Αχ τι θυμάμαι...

Kαλό μηχάνημα σε δημόσιο νοσοκομείο... Εδώ στη γέννα δεν είχαν γάζες! Με φειδώ τις χρησιμοποιούσαν. Ζητούσε ο γιατρός... "κάνε οικονομία" ελεγε η μαια! :lol:

Διαφημίσεις

κοίτα που εχει πάρει φόρα η Αννούλα! θες την κόρη απελπισμένα εεεεεε;:tongue:

α το αρχισες και εσυ σαν και εμενα :|. να χαρω εγω δυνατους χαρακτήρες!!!!

Αχ κυρα δασκαλα θα κατσικωθω σε εσας σημερα μου φαινεται από τη χαρα μου! διώξτε με , εχω και δουλειά!!!!!

για ρώτα αν το κοψα;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μια άλλη Άννα άναβε κανένα που και που.....

κάτσε σήμερα έχουμε τρελη γιορτή!!!!

Νεκταρία μου συγχαρητήρια κι απο εδω!

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα ακόμα πιο τέλειο μπεμπόνι!!!

άντε θα το πω: θέλω κι εγώωωωωωω!!!!!!!:P

Αννούλα εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει οτι μετά το εξάμηνο μπορώ να ξαναμείνω έγκυος αν θέλω! (άσχετα αν δε γίνεται προς το παρόν!).

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε κορίτσια για όλες τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι με το καλό και το δεύτερο μωράκι όταν αποφασιστεί ή το αποφασίσει το ίδιο!!!!! κι εσύ καισαρική ε; εγώ πρέπει να περιμένω λίγο, μετράω ήδη 2! μυαλό δε βάζω.....

τον Αύγουστο τα δικά μου! μακάρι.....

Αν υποθέοσυμε ό,τι ο κύκλος σου είναι 30 ημέρες, 21 Φλεβάρη έπρεπε να αδιαθετήσεις και σήμερα έχει 05/03 το ξαναλέω!!! Δεν έχεις καθυστέρηση καλέ????

Ο κύκλος μου πριν την εγκυμοσύνη ήταν 28-30-40-90 μέρες!! Ω ναι! Όποτε γούσταρε ερχόταν. Φαντάσου το καλοκαίρι πέρυσι πριν να μεινω έγκυος δλδ από 27 Ιουνίου αδιαθέτησα ξανά 15 Αυγούστου! Φαντάσου ότι προσπαθούσαμε οπότε τα τεστ πήγαιναν σύννεφο!

α Μαρία δε τρέφω ελπίδες για κορίτσι.....αγόρια γράφει η παραγγελία του πελαργού για μένα μου φαίνεται!

Είσαι σίγουρη ότι είσαι εσύ ο Καρκίνος κι όχι ο Αιγόκερως του σπιτιού σας?? Μες στην αισιοδοξία είσαι βλέπω! :lol:

ευχαριστούμε κορίτσια για όλες τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι με το καλό και το δεύτερο μωράκι όταν αποφασιστεί ή το αποφασίσει το ίδιο!!!!! κι εσύ καισαρική ε; εγώ πρέπει να περιμένω λίγο, μετράω ήδη 2! μυαλό δε βάζω.....

τον Αύγουστο τα δικά μου! μακάρι.....

Σε ευχαριστώ πολύ Αννούλα!!! ναι κι εγώ καισαρική δυστυχώς...

εμείς λέμε για τον Δεκέμβρη....αργούμε ακόμα!

έχουμε γάμο-βάπτιση το Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε...

Πολύ καλά κάνεις και δε βάζεις μυαλό! αν η ψυχούλα σου το ζητάει άλλο ένα παιδάκι, είναι οτι καλύτερο! άντε και σου εύχομαι να είναι κοριτσάκι για να ξεφύγεις λίγο απο τόσα σώβρακα!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...