Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

2149835us04357v1u.gif

Νεκταρια!!!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο σου !!!!Δεν εχω τι να σου πω!!!!!

Το εγραψψε η Σοφια στου Σεπτεμβρη και λεω δεν το πιστευω πρεπει να το δω αυτο!!!!

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να ειστε παντα μια ευτυχισμενοι πολυμελης οικογενεια!!!!!!!!

Καλημερα και στις υπολοιπες!!!!!

:lol: Ευχαριστώ κοριτσάκι μου κι εσύ ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι το κουκλάκι σου!

Ελευθερία είμαι προετοιμασμένη για όλα....άντε να ξυπνήσει το "δημοσιογραφικό" μου πάλι!!!!

αχ με το καλό το κουκλάκι μας, το σποράκι μας, που θα χει τόσους φίλους να το αγαπάνε έστω κι από μακριά!

Αννούλα νομίζω ό,τι αν και περίμενα εσένα πρώτη, στην έκανε η Νεκταρίτσα...Όμως πιστεύω θα είσαι η επόμενη...

Εκτός και αν το Ντινάκι είναι χωσμένο σε κανένα μικροβιολογικό πρωί πρωί!!!????Που είναι καλέ η Ντίνα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Ζωίτσα!!! Ευχαριστούμε ευχαριστούμε για τα συγχαρήκια της φιλενάδας μας. Κάτσε να σε κεράσουμε κατιτίς!!!

Νεκταρία δώσε ΤΕΠ!

Με τον οβάλ τον κύκλο μου καλέ??? Τεσπα τερ 21 Ιανουαρίου τώρα που είδα το ημερολόγιο!

Διαφημίσεις

Με τον οβάλ τον κύκλο μου καλέ??? Τεσπα τερ 21 Ιανουαρίου τώρα που είδα το ημερολόγιο!

Με 30 μέρες κύκλο μου έβγαλε ΠΗΤ 28η Οκτώβρη!!!! Αχαχαχα δεν την γλιτώνεις την εθνική επέτειο πουλάκι μου!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο μικιός γκρινιάζει! Τον έχω γράψει λίγο είναι η αλήθεια και το καταλαβαίνει... Μου κάνει παράπονα! :lol: Αν αργώ λίγο να απαντήσω είναι που νταντεύω!

Αλήθεια τα δικά σας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ????!!! Δεν πιστεύω να τα παρκάρατε στην τιβί για να κρέμεστε από τα χείλη μου! Αν είναι να πα να φύγω!

άντε σιγά σιγά να φτιάξουμε και κατάλογο για τις επόμενες!

εμείς θα μαστε καλοκαιρινοί.

βρε αν δεν είχα τη παλιοκαισαρική θα καθόμουνα νομίζεις! δε θα περάσει ο χρόνος....

Διαφημίσεις

Ο δικός μου κοιμάται γιατί καθώς είπα ξύπνησε αξημέρωτα και είχε ξυπνήσει και στις 3 για μάσα.

Αν κατάλαβα καλά ο κύριος Καλογήρου λέει ό,τι είσαι 6 εβδομάδων και κάτι. Δηλαδή η καρδούλα θα χτυπάει!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ 21 Φλεβάρη έκλεισες τον 1ο και μπήκες στον 2ο μήνα!! Και ο μήνας έχει 5 σήμερα! Δηλαδή είσαι περίπου 6 εβδομάδων καλά το λέω. Η καρδούλα με καλό μηχάνημα ακούγεται στην 6η. Εγώ την άκουσα 6 εβδομάδων και 3 ημερών....Αχ τι θυμάμαι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...