Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες πηγαμε παλι νοσοκομειο να κανουμε μια ενεση για προωρα μωρακια (synagis λεγεται) και η γιατρος μας ειπε οτι θα κρατησει λιγο απο τη δικη μας ενεση, αφου δεν τη χρειαζεται ολη η μπεμπα (ειναι αναλογα με τα κιλα), για να την κανει σε ενα τσιγγανοπουλο, που δεν εχουν ασφαλεια οι γονεις του και δεν μπορει να πληρωσει την ενεση. Κοστιζει περιπου 1500 ευρω η καθε ενεση. Πολυ στεναχωρηθηκα...Ειναι πολυ σημαντικες οι ενεσεις αυτες για τα προωρα, τα προστατευουν το χειμωνα απο βρογχιολιτιδες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χθες πηγαμε παλι νοσοκομειο να κανουμε μια ενεση για προωρα μωρακια (synagis λεγεται) και η γιατρος μας ειπε οτι θα κρατησει λιγο απο τη δικη μας ενεση, αφου δεν τη χρειαζεται ολη η μπεμπα (ειναι αναλογα με τα κιλα), για να την κανει σε ενα τσιγγανοπουλο, που δεν εχουν ασφαλεια οι γονεις του και δεν μπορει να πληρωσει την ενεση. Κοστιζει περιπου 1500 ευρω η καθε ενεση. Πολυ στεναχωρηθηκα...Ειναι πολυ σημαντικες οι ενεσεις αυτες για τα προωρα, τα προστατευουν το χειμωνα απο βρογχιολιτιδες.

μπράβο στη γιατρό που το σκέφτηκε και το έπραξε! Μπράβο της!

ελενιτσα μια χαρα ειναι μεγαλωνει αργα αλλα σταθερα...το δικο σου ειναι ηδη πεντε κιλα?1,5 μηνων ειναι ε?ποσο γεννηθηκε?

γεννηθηκε 4 κιλα!!!ολα μου τα παιδια 4 κιλα γεννηθηκαν φυσιολογικα!!!:D

Γεια σας κοριτσια.. να μαι κ γω..

Ελενιτσα μου τι κανεις??? Μα σε σκευτομουν κ λεω δε μπορει, καποια στιγμη θα μπει να μας πει τα νεα της... Ολα καλα διαβαζω με το μικρουλι σου ε??? Η κορη σου ομως εχει τρελεθει ε???? Καν την να νιωσει μοναδικη. Μια την εχετε τωρα, κ μεθαυριο που θα την πηγαινουν οι 2 αδερφοι της βολτα κ θα ειναι μες τη μοστρα, ουτα θα ττα θυμασαι.. Εχω ριξει ξυλο με τον αδερφο μου.... Ζηλιααα.. ΕΙμουν πρωτοτοκη βλεπεις, κ εκανα κ γω ...διαφορα! Εσυ πως εισαι?? Απο κουραση πως πας? Η δουλεια??? Πως ειναι ο μικρουλης???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Αννουλα-Μητσακι τι κανεις??? Μπραβο στη γιατρο, 1500 μπραβο!!! Ετσι πρεπει να ειμαστε οι ανθρωποι μεταξυ μας...

Elizabeth, Σοφια ειπαμε πως σε λενε?? Ειστε πολυ γλυκες στη φωτο..! Να τη χαιρεσαι τη μικρη σου,

Gen καλησπερα κ σε σενα.. ως τα πατε εσεις??? Η μπουμπου καλα?? Η πεθερα αραιωσε επισκεψεις???

And last but not least ...Μαριω επειδη τα λεμε συχνα εμεις σε καλησπεριζω.. Ολα καλα???

ελενίτσα μου "ο λογος σου με χορτασε και την μπουκια σου φα'τη" λενε στο χωριό μου! ευχαριστω παρα πολύ που μου ειπες ότι αν μπορουσες θα ερχοσουν Αμαλιαδα να με βοηθησεις. είσαι χρυσή κοπέλα!

κορτσια διαβαζω στα πεταχτα γιατι μεγειρευω κιολας. ηρθε και ο αντρας μου και βολταρει τον μπεμπη.

mar28 σ ευχαριστω πολυ!!ναι σοφια με λενε.

αχ κοριτσια βαριεμαι πολυ...κοιμησα την μικρη και δεν εχω τι να καω τωρα...ο αντρας μου θα ρθει κατα τις 6, κ η τηλεοραση δεν εχει τιποτα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εμενα τωρα ξυπνησε το μυγδαλο!!! Κ ευτηχως μολις ηρθε ο Θοδωρης κ τον κανει περα δωθε μπας κ ζεστανω το φαγητο.. Δε λες που μαγειρεψα απο βραδυς... Παλι καλα!

σοφια δεν ερχεσαι απο εδω να κοιμισεις και την δικη μου?

ευχαριστως!!που μενεισ?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσια.. να μαι κ γω..

Ελενιτσα μου τι κανεις??? Μα σε σκευτομουν κ λεω δε μπορει, καποια στιγμη θα μπει να μας πει τα νεα της... Ολα καλα διαβαζω με το μικρουλι σου ε??? Η κορη σου ομως εχει τρελεθει ε???? Καν την να νιωσει μοναδικη. Μια την εχετε τωρα, κ μεθαυριο που θα την πηγαινουν οι 2 αδερφοι της βολτα κ θα ειναι μες τη μοστρα, ουτα θα ττα θυμασαι.. Εχω ριξει ξυλο με τον αδερφο μου.... Ζηλιααα.. ΕΙμουν πρωτοτοκη βλεπεις, κ εκανα κ γω ...διαφορα! Εσυ πως εισαι?? Απο κουραση πως πας? Η δουλεια??? Πως ειναι ο μικρουλης???

εχουμε αρχισει απο τωρα την μοστρα, μην στεναχωριεσαι!!ολοι την αγριευουν την κακομοιρα...εγω περναω για δευτερη φορα την επιλοχεια καταθλιψη και οι ορμονες μου εχουν τρελαθει στην κυριολεξια!!!να φανταστεις παρολο που δεν θηλαζω πλεον εχω αιμορραγια ακομα αλλα το αιμα ειναι σκουρο καφε....νευριαζω πολυ με τα παιδια και τους φωναζω συνεχεια αλλα μετα καθομαι και κλαιω απ την στεναχωρια μου.....ο αντρας μυ δουλευει συνεχεια , μετα στο μαγαζι μου...γαμη@#τα!!!ευτυχως που το μικρο ειναι πολυ ησυχο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...