Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεοπάτρα γλυκιά μου...ξεχείλωσες τη σελίδα για πάρτη μου! :lol:

Kάνε edit και γράψε τα με μικρότερα γιατί αν είναι να κάνουμε 10 ώρες να διαβάσουμε κάθε ποστ αλίμονό μας! Έχουμε κι εύκολα και βολικά μωράκια...! :lol:

Mε ανησυχεί που δε νιώθω τπτ, κανένα σύμπτωμα... Έχω την αίσθηση ότι η χοριακή δε θα ανεβαίνει ή όταν πάμε στο γιατρό δε θα δούμε μωρό... (πάντα αισιόδοξη, δε μπορείς να πεις...)

Διαφημίσεις

Βελουδάκι δεν κάνω παράθεση το μήνυμά σου για να μη συνεχίσω το ξεχείλωμα της δόλιας της σελίδας! Ε ρε τι έχει να πάθει σήμερα η σελιδούλα.... Αλλά έχω να δηλώσω :lol: :lol: :lol: To σχόλιο εντός της παρένθεσης είναι όλα τα λεφτά!!! :lol:

Διαφημίσεις

Νεκταρία ασε τις μπούρδες και ετοίμασε το γκαστροτίκερ!!

Ολα θα πάνε πρίμααααααααααααααααααααααααααααα

Έχουμε μέλλον γι'αυτό! Πρέπει να πάω γιατρό για το τίκερ! :lol:

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Πως νιώθεις Νεκταριούλα?ακριβώς τώρα..είμα περιεργη..

Καταρχάς ακόμα να το πιστέψω... :lol: Κατά δεύτερον νιώθω τρελή χαρά σκεπτόμενη 2ο σποράκι! Βασικά παρόλο που ο μικρός είναι δύσκολος και στην αρχή έλεγα ότι θέλω μόνο σε αυτόν να δώσω όλο μου το είναι...νιώθω ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω κι ότι θέλω κι άλλα τέτοια! :lol: Μην ξεχνάς ότι ως δασκάλα...είχα μια μεγάλη αγκαλιά που χωρούσε πολλά παιδάκια! Κι ήθελα όλα να τα πάρω σπίτι μου!

....Παναγία μου πολύτεκνη θα γίνω!!! :lol:

Καλημερα Βελ!

Σόρι δε σου δίνω σημασία αλλά έχω πάθει μεγάλη χαρά!

Καλημερούδια Κλοκλό..εμείς σήμερα είμαστε άχρωμες, κοινές θνητές..η Νεκταρία, έχει την τιμητική της, το καινουριομπεμπόνι επίσης, με το καλό τα τελικά αποτελέσματα..

Και μια που μιλάμε για μπεμπόνια, μου χει ξυπνήσει και με τυραννάει.. δεν με αφήνει να γράψω

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...