Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μάλλον δε κατάλαβα καλά κάνετε κεντήματα;;;;;;

ΠΟΤΕ;;;; τα μεσάνυχτα;

μπράβο κουράγιο! πρέπει να ναι μεράκι αυτό.

καλά εγώ είμαι άσχετη δε ξέρω καν αυτούς τους όρους....

πολύ μπροστά η Κρήτη με τα καλούδια της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ η δική μου η μάνα χειρότερα αντέδρασε όταν της είπε ο νίκος για το δεύτερο μωρό. συγκοπή πήγε να πάθει! αφού εμείς της λέγαμε ότι βρήκαμε και γιατρό που τον λένε Καπελάκη και αυτή απαντούσε "τι καπελάκι μου λέτε κράνος μου ρθε!"

γεια σας!!!

Ελευθερία μου μακριά από το holiday!!!! μια αποτυχία και μισή είναι, δε ξέρω αν το είδες από κοντά. μας το πήρανε στη βάφτιση του μεγάλου, το χω σε μπλε σκούρο κίτρινο. και το χω αφήσει εδώ και 2 χρόνια περίπου θεσ.νικη μόνιμα για όταν πηγαίνουμε. είναι ΒΑΡΥ! εγώ που έχω συνηθίσει με το πούπουλο το μακλάρεν δε το πήγα μία το σκελετό του. τι να πω μπορεί να το χουν αλλάξει βέβαια, τσέκαρε το.

επίσης ένα πολύ μεγάλο μείον του είναι ότι η κουκούλα προστασίας είναι απίστευτα κοντή, δε το καλύπτει το μωρό, παρά ελάχιστα. το χρησιμοποιούσα καλοκαίρι και τα ποδαράκια του δημήτρη κοκκίνιζαν απ τον ήλιο.

Λες? Το είδα από κοντά αλλά καθώς το είχαν στην βιτρίνα δεν το βόλταρα. Θα το τσεκάρω αυτό που λες. Καλό το μακλάρεν αλλά πρώτον είχε 220 Ευρώ και δεύτερον η πλάτη κατέβαινε μέχρι την μέση μόνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΠΟΤΕ;;;; τα μεσάνυχτα;

Κάνουμε ναι! Όταν ξεκλέψουμε λίγο χρόνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκ η δική μου η μάνα χειρότερα αντέδρασε όταν της είπε ο νίκος για το δεύτερο μωρό. συγκοπή πήγε να πάθει! αφού εμείς της λέγαμε ότι βρήκαμε και γιατρό που τον λένε Καπελάκη και αυτή απαντούσε "τι καπελάκι μου λέτε κράνος μου ρθε!"

Αχαχαχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

το δικό μας μακλάρεν είναι από νεογέννητο και πέφτει μέχρι κάτω η πλάτη. πραγματικά από καρότσια είμαι άσχετη. ένα έχω χειμώνα καλοκαίρι αυτό το πρώτο το κανονικό που είχαμε πάρει λίγο πριν γεννηθεί ο δημήτρης. το άλλο μας το έφεραν, το πιο μικρό και καλά.

αυτό το πρεναταλ είναι από 9 μηνών και πάνω και δε πέφτει μέχρι κάτω η πλάτη. εσένα σου είπανε ότι πέφτει; δε νομίζω, καλά θυμάμαι...

Άκυρος ο ύπνος του μπέμπη,άκυρη και η ταινία μου!Στο 10λεπτο ξύπνησε με κλάματα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

ΠΟΤΕ;;;; τα μεσάνυχτα;

Καλά εκτός οτι έχω να κεντήσω απο πιτσιρίκι(με την γιαγιακούλα μου κάναμε πολλά τέτοια),εκτός οτι δεν έχω χρόνο ,είμαι και άσχετη...Η μαμά δε όταν παντρεύτηκα μαζί με την "προίκα" μου έδωσε και μία βαλίτσα με καρεδάκια ,πετσετάκια ,τραπεζομάντιλα και ένα σωρό άλλα που είχε φτιάξει η γιαγιά μου και εκείνη.Εκτός απο 2 τραπεζομάντιλα με ίδιες πετσέτες για κανένα τραπέζι , μία κουβέρτα φτιαγμένη στο χέρι απο την γιαγιάκα μου(έστρωσα το κρεβάτι του γάμου με αυτή γιατί η γιαγιά μου δεν ήταν μαζί μας) και 2 καρέ που είχαν συναισθηματική αξία για μένα όλα τα άλλα της στα έστειλα πάλι πίσω.Δεν ήξερα τι να τα κάνω γιατί στο σπίτι μου δεν ταίριαζαν και ήταν κρίμα να τα έχω σε κανένα πατάρι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το δικό μας μακλάρεν είναι από νεογέννητο και πέφτει μέχρι κάτω η πλάτη. πραγματικά από καρότσια είμαι άσχετη. ένα έχω χειμώνα καλοκαίρι αυτό το πρώτο το κανονικό που είχαμε πάρει λίγο πριν γεννηθεί ο δημήτρης. το άλλο μας το έφεραν, το πιο μικρό και καλά.

αυτό το πρεναταλ είναι από 9 μηνών και πάνω και δε πέφτει μέχρι κάτω η πλάτη. εσένα σου είπανε ότι πέφτει; δε νομίζω, καλά θυμάμαι...

Ναι πέφτει σίγουρα μέχρι κάτω η θέση στο πρενατάλ. Μου το είπαν και μου το έδειξαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά δεν υπάρχει αυτό λέμε.

Ηρθε η ώρα της κρέμας, έδειχνε να ναι καλά, τη βάζω στο καρέκλι, ξεκινώ να φτιάχνω τη κρέμα, με παρακολουθεί κ μιλάμε, όλα καλά, και ξαφνικά αρχίζει να στραβώνει, αρχίζω εγώ τα καραγκιοζιλίκια, αρχίζει να στραβώνει πο πολύ, αρχίζει να κλαίει, και εντέλει ουρλιάζει.

Πλησιάζω με τη κρέμα, της λέω γλυκανάλατα, βάζω μια κουταλιά, χαλασμός Κυρίου. Της δίνω νερό, του ρουφάει με μανία, ηρεμεί. Ξανά κρέμα, χαλασμός. Να μη σταματάει με τίποτα. Εγινε μελιτζανί και της κοβόταν η αναπνοή.

Κάνω γάλα, το ρουφάει και ηρεμεί. Αφού ηρεμώ και γω, και της μιλάω και αρχίζει τα χαμόγελα, της δίνω λίγη (πωμένη πλέον) κρέμα, και τρώει το μισό πιάτο παίζοντας κ κοπανώντας το δίσκο κ κάνοντας χάααααααλια το μισό σαλόνι.

Τι είναι τώρα αυτό??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα!!!

Στο τέλος μου λέει "καλά ας έχουμε και το παρκοκρέβατο δίπλα μας μήπως το παιδί φοβάται ή γκρινιάζει μόνο του!!!!Βλέπω το δωμάτιο του έτοιμο και ο μπέμπης δίπλα μας στο παρκοκρέβατο!!!!"

Σα να ακούω τον άντρα μου, Δημήτρης κι αυτός. Το δωμάτιο έτοιμο από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και το παρκοκρέββατο κολλημένο στο κρεββάτι μας. Πλευρό να γυρίσει το μωρό και με ξυπνάει...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...