Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά δεν κοιμάται καθόλου δηλαδή μέσα στη μέρα? από το πρωί στο πόδι?

και σηκώνεστε και νωρίς εσείς!

Δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτές τις μέρες κοιμάται μόνο κάτι μισάωρα!Όλα τα έχει φέρει τούμπα!Το καλό είναι οτι δεν γκρινιάζει καθόλου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Φαίνεται πως δεν εκτίμησε ιδιαίτερα τις μαγειρικές μου ικανότητες και έφαγε λίγο κοτόπουλο με λαχανικά. Άντε να έφαγε 100μλ. Τον θήλασα και 4 λεπτάκια μετά και έφτιαξε ο κόσμος:)

Τώρα τον έχει η μαμά μου και πάω να την πέσω λίγο.

Σοφία αν δεν τα είχε και πριν μάλλον από την μπανάνα θα είναι. Έχει ίνες μέσα.

Ντίνα λες να είστε οι επόμενοι που θα βγάλουν δόντια? Του δικού τα βλέπω στην ίδια κατάσταση 2-3 μήνες τώρα. Φουσκωμένα και ροζ αλλά ως εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πρέπει να την απειλήσω ότι όταν μεγαλώσουν θα τους λέω ότι η γιαγιά δεν τα ήθελε!

Και γω έτσι λέω στη μάνα μου αλλά μπαααα στο κόσμο της.

Πάω να την πέσω λίγο στον καναπέ..με ποναέι η μέση.

Και μένα από χτες τα χέρια πάλι.....χάλια.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτές τις μέρες κοιμάται μόνο κάτι μισάωρα!Όλα τα έχει φέρει τούμπα!Το καλό είναι οτι δεν γκρινιάζει καθόλου!!!

Να ανάψεις λαμπάδα τυχερη μαμά!

Εδώ να δεις γλέντια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αυτό το ρημαδόδοντο δε λέει να βγει.

Το πρώτο πιο γρήγορα έκανε.

Αυτό που πρόσεξα εγώ ήταν πως είχε γίνει βουναλάκι λευκό πολύ καιρό το ούλο, και τη μέρα πριν βγει ξαφνικά "έκατσε" σα να ξεφούσκωσε και έκανε κάτι σα κρατήρα. Και μετά έσκασε η άκρη. Και γύρω γύρω έιχε σαν αιματάκι.

Το άμοιρο, πόνο που θα τραβάει.

Ευτυχώς δε σου γκρινιάζει!

Τι να πω, ή που τον ενοχλούν τα δόντια, και δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί πολύ, ή άλλαξε συνήθειες στον ύπνο!! θα δείξουν οι επόμενες ημέρες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Να κλαφτώ κ γω για τη μάνα μου λίγο??

Τόσο καιρό ψαχνόμαστε σα τρελοί με τον άντρα μου για αυτή τη δουλειά που σας λέω.

Και δεν έχει καν ρωτήσει κάτι!

Από περιέργεια έστω.

Ο,τι παρει το αυτί της και μέχρι εκεί.

Φοβερό το βρίσκω, η ουρά απέξω πάντα.

Διαφημίσεις

Αυτό το ρημαδόδοντο δε λέει να βγει.

Το πρώτο πιο γρήγορα έκανε.

Αυτό που πρόσεξα εγώ ήταν πως είχε γίνει βουναλάκι λευκό πολύ καιρό το ούλο, και τη μέρα πριν βγει ξαφνικά "έκατσε" σα να ξεφούσκωσε και έκανε κάτι σα κρατήρα. Και μετά έσκασε η άκρη. Και γύρω γύρω έιχε σαν αιματάκι.

Το άμοιρο, πόνο που θα τραβάει.

Μού είχε πεί ο παιδίατρος πως ο πόνος είναι τρομερός!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

γεια σας!!!

Ελευθερία μου μακριά από το holiday!!!! μια αποτυχία και μισή είναι, δε ξέρω αν το είδες από κοντά. μας το πήρανε στη βάφτιση του μεγάλου, το χω σε μπλε σκούρο κίτρινο. και το χω αφήσει εδώ και 2 χρόνια περίπου θεσ.νικη μόνιμα για όταν πηγαίνουμε. είναι ΒΑΡΥ! εγώ που έχω συνηθίσει με το πούπουλο το μακλάρεν δε το πήγα μία το σκελετό του. τι να πω μπορεί να το χουν αλλάξει βέβαια, τσέκαρε το.

επίσης ένα πολύ μεγάλο μείον του είναι ότι η κουκούλα προστασίας είναι απίστευτα κοντή, δε το καλύπτει το μωρό, παρά ελάχιστα. το χρησιμοποιούσα καλοκαίρι και τα ποδαράκια του δημήτρη κοκκίνιζαν απ τον ήλιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...