Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκταρια τετοια καροτσια πρεπει να κοιτας εσυ απο δω κ περα :lol::lol::lol:

http://www.4uthesite.com/products.php?pid=10553&pc=444

:lol: :lol: Άντε καλέ! Πράμα δε νιώθω! Μια χαρά! Δε γίνεται να είμαι έγκυος και να μην έχω τπτ! Στο μπέμπη είχα πονάκια, πολλά λευκά υγρά, ζαλάδες, ψιλοανακατωσούρες το πρωί κι είχα βγάλει κάτι τεράστια εσωτερικά σπυράκια ψηλά στο λαιμό. Και υψηλή θερμοκρασία! 37. Τώρα τίποτα!

Δεν είμαι έγκυος!!!!!! Υπομονή και την Παρασκευή έχει τεστ!

Λίνα πολλά περαστικά στην κορούλα σου γρήγορα!!

Ίωση είναι?

Νεκταρία τη μάνα μου μου θυμίζει η δικιά σου, έτσι έλεγε στην αδερφή μου που έμεινε έγκυος στη μικρή όταν η μεγάλη ήταν 9 μηνών! Κι ας δεν το είχαν προγραμματίσει! Αγχώνονται νομίζω μωρέ πως θα τα βγάλουμε πέρα και λένε καμιά κουβέντα παραπάνω!

Ελευθερίτσα αν κάποια στιγμή ευκαιρήσεις θα μπορέσεις να μου στείλεις καμία φωτό από τα κεντήματα που έχεις κάνει, όποια νομίζεις καλύτερα? και αυτό με τις χάντρες? στο [email protected]

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

:lol: :lol: Άντε καλέ! Πράμα δε νιώθω! Μια χαρά! Δε γίνεται να είμαι έγκυος και να μην έχω τπτ! Στο μπέμπη είχα πονάκια, πολλά λευκά υγρά, ζαλάδες, ψιλοανακατωσούρες το πρωί κι είχα βγάλει κάτι τεράστια εσωτερικά σπυράκια ψηλά στο λαιμό. Και υψηλή θερμοκρασία! 37. Τώρα τίποτα!

Δεν είμαι έγκυος!!!!!! Υπομονή και την Παρασκευή έχει τεστ!

Την δεύτερη φορά τα συμπώματα λένε πως είναι πιο ομαλά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ίωση είναι?

Νεκταρία τη μάνα μου μου θυμίζει η δικιά σου, έτσι έλεγε στην αδερφή μου που έμεινε έγκυος στη μικρή όταν η μεγάλη ήταν 9 μηνών! Κι ας δεν το είχαν προγραμματίσει! Αγχώνονται νομίζω μωρέ πως θα τα βγάλουμε πέρα και λένε καμιά κουβέντα παραπάνω!

Ελευθερίτσα αν κάποια στιγμή ευκαιρήσεις θα μπορέσεις να μου στείλεις καμία φωτό από τα κεντήματα που έχεις κάνει, όποια νομίζεις καλύτερα? και αυτό με τις χάντρες? στο [email protected]

Ok. Θα τα βγάλω φώτο πρώτα αλλά σήμερα έχω μάθημα και η μηχανή δεν έχει μπαταρίες!!! 2-3 έχω κάνει, μην φανταστείς ό,τι είμαι expert!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ίωση είναι?

Πρέπει να την απειλήσω ότι όταν μεγαλώσουν θα τους λέω ότι η γιαγιά δεν τα ήθελε!

Νεκταρία εφόσον ένα δεύτερο παιδί δεν θα επηρεάσει, άμεσα τουλάχιστον, την ζωή της μητέρας σου κακώς αντιδράει έτσι. Το ίδιο λέει και η μάνα μου, δηλ. 'να περιμένεις 1-2 χρόνια για το δεύτερο και μετά κτλ' αλλά έχει λόγο να το λέει εφόσον αυτή θα τα βλέπει όταν δουλεύω. Άρα έχει και λόγο και βαρύτητα η άποψή της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εντάξει Ελευθερία, δε βιάζομαι καλέ, όποια μέρα μπορέσεις, να πάρω καμιά ιδέα θέλω, έχω βρει κι εδώ αλλά όχι κάτι που θα μου αρέσει πολύ, και μιας που θα το ξεκινήσω τώρα και μπορεί να το τελειώσω σε καμιά δεκαριά χρόνια να είναι κάτι ωραίο τουλάχιστον!!

Νεκταρία πολλές μαμάδες το έχουν αυτό το άγχος μωρέ, βάζουν μπροστά τη λογική μόνο και λένε όφου και πως θα το μεγαλώσουμε, ποιός θα το προσέχει, δε θα στα βλέπει η μαμά σου όταν τελειώσει και η άλλη άδεια μετά το δεύτερο μπεμπέ?

Ενώ οι παππούδες το παίρνουν πιο συναισθηματικά και χαίρονται απλά χωρίς να σκέφτονται τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας καλέ κορίτσια...πως είστε? καλά,? εδώ μια απο τα ίδια , περίπου..Ο μικρός κοιμάται και εγώ χαλαρώνω λίγο..

Νομίζω πως περιμένω περίοδο, την πρώτη ύστερα απο 15-16 μήνες..έχω κάποια "γνωστά" πονάκια, πολλά υγρά..για να δούμε..

Σήμερα ο μπέμπης έφαγε για δεύτερη μέρα, φρούτα χωρίς μπανάνα, του βάζω συχνά και μια κρεμα της weleda προσώπου, και έχουμε δει βελτιωση αρκετή με τα "μπαλώματα".

Νεκταρίτσα, μπορεί να μην έχεις τα ίδια συμπτώματα με αυτά που είχες στην εγκυμοσύνη του Γιωργιού , εξαιτίας διαφορετικού φύλου (βλ. κορίτσαρος) αυτή τη φορα....συμβάινει αυτο, έχω ακούσει..Υπομονή μωρέ με τις μανάδες, ανησυχούν και αυτές, μην ξεχνάς οτι για αυτές είμαστε πάντα τα παιδιά τους..και όσο να'ναι δεν θέλουν να μας βλέπουν να ταλαιπωρούμαστε, κουραζόμαστε και λοιπά..Πολύ καή η συνταγή με τα κολοκύθια, θα την κάνω..(πάντα τα γραφεις τόσο ωραία και κατατοπιστικά..).

Πάω να την πέσω λίγο στον καναπέ..με ποναέι η μέση.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Που είναι οι ωραίες μέρες που κοιμόμασταν με τον μπεμπάκο 3ωρα ???Τώρα είναι στην κούνια και φωνάζει δυνατά!!!Όταν τον έχω αγκαλιά θέλει να ακουμπάει κατώ τα ποδαράκια του και να τον κρατάω!!!Λέτε να φταίει που σε λίγο γίνεται 7 μηνών ή τα δοντάκια μας κάνουν τα μωράκια άνω κάτω????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα κι εμάς τα ούλα είναι πλέον ροζ ανοιχτό και ελαφρώς πρησμένα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σημαίνει ότι θα βγει δοντάκι γρήγορα!

Βελ δίκιο έχεις για τη Νεκταρία, κάποιες γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικά συμπτώματα στις εγκυμοσύνες τους! Ακόμα και το ίδιο φύλο να είναι τα παιδιά, τη μία μπορεί να είσαι χάλια με ναυτίες και εμετούς και την άλλη να είσαι περδίκι! Εγώ τίποτα δεν κατάλαβα στο Γιάννη στην αρχή, περίμενα πότε θα μου έρθει περίοδος γιατί είχα πολύ μικρά πονάκια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Που είναι οι ωραίες μέρες που κοιμόμασταν με τον μπεμπάκο 3ωρα ???Τώρα είναι στην κούνια και φωνάζει δυνατά!!!Όταν τον έχω αγκαλιά θέλει να ακουμπάει κατώ τα ποδαράκια του και να τον κρατάω!!!Λέτε να φταίει που σε λίγο γίνεται 7 μηνών ή τα δοντάκια μας κάνουν τα μωράκια άνω κάτω????

Καλά δεν κοιμάται καθόλου δηλαδή μέσα στη μέρα? από το πρωί στο πόδι?

και σηκώνεστε και νωρίς εσείς!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...