Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δεν έκανα παιδί, τον Μπίν Λάντεν έκανα. Τον έβαλα λίγο στην κούνια να παίξει και να την αγαπήσει σιγά σιγά και πάω και τον βρίσκω από καθιστό, μπρούμυτα, να έχει βάλει σε λειτουργία το μομπίλ που το είχα κλειστό, να τον έχει πλακώσει το μομπίλ γιατί το έβγαλε από την θέση του, η πάντα ενώ ήταν σφηνωμένη στο στρώμα να έχιε βγει εκτός και ένα λιονταράκι που του έχω κρεμάσει το είχε ξεκρεμάσει. Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κρύο δεν κάνει και σκέφτομαι μετά την φρουτόκρεμα να πάμε μια τσάρκα. Μένουμε και στον 2ο και βαριέμαι να κατεβάζω καρότσια. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν τον πάω βόλτα. Θα πάρω όμως ένα καρότσι μπαστούνι και θα το έχω μόνιμα στο αμάξι ώστε να μην έχω τέτοιο θέμα. Είδα χθες ένα της prenatal μια χαρά. Από 75 Ευρώ το είχε 54. Δεν έχω σκοπό να ξοδέψω ένα σωρό λεφτά και εκεί. Κατεβαίνει και τέρμα κάτω η πλάτη αν κοιμηθεί, ό,τι καλύτερο.

Το so easy ή το so holiday Ελευθερία?

Κορίτσια θέλω βοήθεια... Έχει ή είχε καμιά κοπέλα ατμομάγειρα??? Έδωσαν ένα στην μαμά μου της moulinex αλλά χωρίς οδηγίες χρήσεως και δεν ξέρω πως να τον χρησιμοποιήσω.

Ρώτα στο πάρεντς! Όλο και κάποια θα τον έχει! ;)

Καλά είναι ζόρι τα σκαλιά, εγώ 10 κατεβαίνω και θέλει διαδικασία κι εκεί!

Μπαίνουν ρε συ από τώρα δηλαδή στα απλά καρότσια? εγώ ακόμα στο κάθισμα του αυτοκινήτου τον πάω βόλτα.

Πολύ καλή τιμή αυτό που λες!

Το απόγευμα θα πάω στην κουμπάρα μου να δούμε κάτι κεντήματα με τη μαμά της, με έπιασε η προκοπή!

Δεν ξέρω για ατμομάγειρες καθόλου!

Εμένα ο αποστειρωτής της nuk λέει πως είναι και ατμομάγειρας αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Εμένα είναι 64 τα σκαλοπάτια!!!! Το καρότσι 8,5 κιλά και ο μικρός 10 και, ε δεν γίνεται. Το κάθισμα του αυτοκινήτου το πάμε για απόσυρση. Τελευταία φορά τον πήγαμε εκεί μέσα βόλτα πριν 3 μήνες, τα πόδια του κρέμονταν τα μισά και είχε σφηνώσει τόσο ο κακομοίρης που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τα καθισματάκια που ξαπλώνουν πλήρως κάτω ή και μέχρι την μέση είναι από 6 μηνών και μετά.

Και εγώ κεντάω Σοφάκι αλλά όταν έχω χρόνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα είναι 64 τα σκαλοπάτια!!!! Το καρότσι 8,5 κιλά και ο μικρός 10 και, ε δεν γίνεται. Το κάθισμα του αυτοκινήτου το πάμε για απόσυρση. Τελευταία φορά τον πήγαμε εκεί μέσα βόλτα πριν 3 μήνες, τα πόδια του κρέμονταν τα μισά και είχε σφηνώσει τόσο ο κακομοίρης που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τα καθισματάκια που ξαπλώνουν πλήρως κάτω ή και μέχρι την μέση είναι από 6 μηνών και μετά.

Και εγώ κεντάω Σοφάκι αλλά όταν έχω χρόνο.

Πρέπει να το φτιάξω να δω μήπως τον βολεύει καλύτερα το κανονικό καρότσι!

Αχ τι φτιάχνεις? ψάχνω σχέδιο να κάνω μία στρώση όχι πολύ δύσκολο, σταυροβελονιά μάλλον.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αν ο μπαμπάς δεν έχει εμπιστοσύνη στην μαμά μπορείς να καθίσει στο σπίτι να βλέπει αυτός το μωρό:)

Ήθελα να τον πάω βολτίτσα σήμερα μέχρι το σούπερ μάρκετ και τα βιολογικά με το καρότσι αλλά ψιλοφυσάει και έχει συννεφιά. Έχει να βγει πάνω από 10 μέρες έξω γμτ και το λυπάμαι.

Μπα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με τον αντρούλη μου το αντίθετο θα έλεγα!!!Φταίει η αδυναμία που έχει στο γιό του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε ασανσερ στο σπίτι οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το καρότσι αλλά ένα 2ο θα το πάρω λίγο αργότερα για το καλοκαιράκι!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

http://www.prenatal.gr/sfoglia_catalogo11/cataloghi.asp?catCode=cat18153744&ScreenSize=1024%A7768

Βουαλά! Το είδες από κοντά? Τι λέει? Πολύ καλή τιμή πάντως... Τι θέμα είναι από πού??? Που δεν έχουμε εμείς γμτ!!

Στο λινκ που μου γράφεις βρίσκω μόνο μια σελίδα με ένα μισό καρότσι, το εξώφυλλο.

Αν το θέλεις μπορώ να στο παραγγείλω από εδώ και να ρωτήσω αν μπορούν να στο στείλουν. Η' όταν κάνεις την αυχενική διαφάνεια έρχεσαι και το παίρνεις:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πρέπει να το φτιάξω να δω μήπως τον βολεύει καλύτερα το κανονικό καρότσι!

Αχ τι φτιάχνεις? ψάχνω σχέδιο να κάνω μία στρώση όχι πολύ δύσκολο, σταυροβελονιά μάλλον.

Είχα ξεκινήσει ένα μετρητό όσο ήμουν έγκυος. Πολύ ωραίο αλλά πολύ μπελαλίδικο μια και ήθελε τρομερό μέτρημα και είχε και πολλά χρώματα. Κάθε 5-6 σπιτάκια άλλαζες χρώμα. Έκανα μια γωνία και το άφησα προς το παρόν. Είναι και μεγάλο τραπεζοκαρέ 1,20x1,20.

Έχω φτιάξει ένα άλλο σταυροβελονιά και ένα άλλο σχέδιο μέσα με χάντρες. Έχω φτιάξει τραπεζοκαρέ, τραβέρσα για τον μπουφέ και τώρα φτιάχνω πετσετάκια και μικρό καρέ. Φανταστικό αλλά μπελαλίδικο και αυτό με τόσες χάντρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πήγαμε βολτίτσα αλλά κούραση ρε παιδιά. Ντύνε τον μπέμπη, να ντυθεί η μαμά να κατεβάσει καρότσι 64 σκαλοπάτια, να ανέβει επάνω να πάρει τον μπέμπη. Για να βγεις στο ίσιωμα έχει μια τεράστια ανηφόρα και μου βγήκε η γλώσσα να σπρώχνω, στο σούπερ μάρκετ μέσα πήρα καλάθι και με το ένα χέρι έσπρωχνα καρότσι, με το άλλο σήκωνω τίγκα το καλάθι. Πήρα βιολογικά πατάτες,ντομάτες,κολοκυθάκια και φρούτα και ήταν χιλιόβαρο. Ευτυχώς που ήρθε η ανιψιά μου πάνω στην ώρα και με βοήθησε. Οπωσδήποτε θα το χτυπήσω το πρενατάλ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...