Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βαριέται τα πάντα ρε παιδί μου! Τι να τον κάνω δεν έχω πια! Τώρα είναι πεσμένος στο πάρκο και κλαίει υστερικά!! Θα βραχνιάσει! Μιλάμε ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός της στράτας που δεν τη γλιτώνουμε μου φαίνεται!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by mikio

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Ελευθερία εκουτούλησε κι ο Μάνος σου? αρχίσαμε κι εμείς ε?

Ευτυχώς έφυγε σχεδόν τελείως σήμερα το καρούμπαλο!

Θα σηκωθεί κι ο δικός σου όπου να' ναι και μόνος του!!

Ντίνα με το καλό να φτιάξετε το δωμάτιο του Λεω!!

Καλά Κλεοπάτρα πολύ θέλω να γνωρίσω τη Ζωίτσα, είμαι περίεργη να ακούσω την τσιρίδα, γέλιο θα έχει το σκατούλι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμείς φοράμε pampers active fit το 4 και δεν έχουμε ατυχηματάκια!!!Μαλίστα εχθές απο τις 8 που τον πήρε ο ύπνος(που να τολμήσω να τον αλλάξω το βράδυ θα ξανακοιμόταν τα ξημερώματα) τον ξανάλλαξα στις 7 το πρωί που ξύπνησε και ήταν μια χαρά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι το πρώτο καρούμπαλο το κάναμε χθες, σήμερα έχει εξαφανιστεί! Το είπα χθες στον πατέρα του στο τηλ και τρόμαξε. Καλέ σταμάτα του λέω, μωρό είναι...δεν θα πέσει, δεν θα χτυπήσει, δεν θα πονέσει? Εγώ με θυμάμαι με πάντα σκπασμένα γόνατα και αγκώνες. Όλο αίματα τρέχανε γιατί ήμουν παιδί κουμπί. Ε σε αυτό μάλλον σε μένα έμοιασε το μούτρο μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μερικές πάνες μου είχαν μείνει baby dry το νούμερο 4 και όταν του τις έβαζα βράδυ το πρωί ήταν κατουρημένος μέχρι την πλάτη. Είναι μικρά του, είναι δεδομένο γιατί το μισό κωλιό του είναι έξω. Χθες του έβαλα και εγώ λίμπερο. Active fit και bady dry έχουμε το 4+ και το 5 πλέον. Τα λίμπερο έχουν ωραία εφαρμογή και απορροφητικότητα πολύ καλή αλλά είναι χοντροκομμένα & σκληρά ρε γμτ.

Πάω να βράσω το κοτοπουλάκι του. Σήμερα ξεκινάμε τσιτσί:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μπράβο Ντινάκι, ναι φαίνεται ότι θα μιλήσει νωρίς!

χαχαχα...πάρε ένα ράντζο για τον Δημήτρη και βάλτο στο δωμάτιο του μπέμπη.

πες του στο πήρα μήπως φοβάσαι ή γκρινιάζεις χωρίς τον γιό σου δίπλα σου

Πές το ψέματα Τζινάκι τον βλέπω σε λίγο τον αντρούλη μου με το μαρσιππο να παίρνει και τον μπέμπη μας στην δουλειά!!!Κανα δύο φορές που του το είπα χαζογέλαγε σαν χαζομπαμπάς!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μερικές πάνες μου είχαν μείνει baby dry το νούμερο 4 και όταν του τις έβαζα βράδυ το πρωί ήταν κατουρημένος μέχρι την πλάτη. Είναι μικρά του, είναι δεδομένο γιατί το μισό κωλιό του είναι έξω. Χθες του έβαλα και εγώ λίμπερο. Active fit και bady dry έχουμε το 4+ και το 5 πλέον. Τα λίμπερο έχουν ωραία εφαρμογή και απορροφητικότητα πολύ καλή αλλά είναι χοντροκομμένα & σκληρά ρε γμτ.

Πάω να βράσω το κοτοπουλάκι του. Σήμερα ξεκινάμε τσιτσί:)

Αυτό είναι αλήθεια Ελευθερία και εμείς στην αρχή Libero είχαμε αλλά όταν ο μπέμπης άρχισε να ζωηρεύει τις αλλάξαμε γιατί είναι πολύ σκληρές!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία καλή αρχή με το κοτοπουλάκι!! όλο να το φάει ο μπέμπαρος!!

Εγώ του βάζω του lidl τη μέρα και πάμπερς baby dry το βράδυ αλλά και πάλι κάποιες φορές του φεύγουν, θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα να δω ποια είναι πιο απορροφητικά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι το πρώτο καρούμπαλο το κάναμε χθες, σήμερα έχει εξαφανιστεί! Το είπα χθες στον πατέρα του στο τηλ και τρόμαξε. Καλέ σταμάτα του λέω, μωρό είναι...δεν θα πέσει, δεν θα χτυπήσει, δεν θα πονέσει? Εγώ με θυμάμαι με πάντα σκπασμένα γόνατα και αγκώνες. Όλο αίματα τρέχανε γιατί ήμουν παιδί κουμπί. Ε σε αυτό μάλλον σε μένα έμοιασε το μούτρο μου!

Αυτό σκέφτομαι!!!Ακόμα δεν έχουμε φάει τουμπίτσα γιατί έχω τα μάτια μου 400 γιατί μετά ποιός ακούει τον πατέρα του!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αν ο μπαμπάς δεν έχει εμπιστοσύνη στην μαμά μπορείς να καθίσει στο σπίτι να βλέπει αυτός το μωρό:)

Ήθελα να τον πάω βολτίτσα σήμερα μέχρι το σούπερ μάρκετ και τα βιολογικά με το καρότσι αλλά ψιλοφυσάει και έχει συννεφιά. Έχει να βγει πάνω από 10 μέρες έξω γμτ και το λυπάμαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κρύο δεν κάνει και σκέφτομαι μετά την φρουτόκρεμα να πάμε μια τσάρκα. Μένουμε και στον 2ο και βαριέμαι να κατεβάζω καρότσια. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν τον πάω βόλτα. Θα πάρω όμως ένα καρότσι μπαστούνι και θα το έχω μόνιμα στο αμάξι ώστε να μην έχω τέτοιο θέμα. Είδα χθες ένα της prenatal μια χαρά. Από 75 Ευρώ το είχε 54. Δεν έχω σκοπό να ξοδέψω ένα σωρό λεφτά και εκεί. Κατεβαίνει και τέρμα κάτω η πλάτη αν κοιμηθεί, ό,τι καλύτερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά είναι ζόρι τα σκαλιά, εγώ 10 κατεβαίνω και θέλει διαδικασία κι εκεί!

Μπαίνουν ρε συ από τώρα δηλαδή στα απλά καρότσια? εγώ ακόμα στο κάθισμα του αυτοκινήτου τον πάω βόλτα.

Πολύ καλή τιμή αυτό που λες!

Το απόγευμα θα πάω στην κουμπάρα μου να δούμε κάτι κεντήματα με τη μαμά της, με έπιασε η προκοπή!

Δεν ξέρω για ατμομάγειρες καθόλου!

Εμένα ο αποστειρωτής της nuk λέει πως είναι και ατμομάγειρας αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...