Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι έγινε? Μπήκα και εξαφανιστήκατε ή πάτε όλες για τάισμα-ύπνο?

Λινάκι περαστικά στην ζουζού. Τι έχει μωρέ το κοριτσάκι μας?

Άννα στο είπα και στο ξαναλέω. Σε θαυμάζω. Με τόσο δύσκολο παιδί δεν το βάζεις κάτω. Ίσα ίσα που επιθυμείς να κάνεις και 3ο. Αυτό για μένα σημαίνει πως είσαι άξια και υπέροχη μανούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

άσε φιλενάδα μου αυτό το τρίτο όλη την ώρα το μελετάω θα μου ρθει εκεί που δε το περιμένω. χτες μου κανε η νύφη μου ένα κολπάκι με χρυσή αλυσίδα και μου βγαλε 3 αγόρια. το αστείο είναι ότι έβγαλε το ίδιο και στο νίκο. ωραίαααα. δε το γλυτώνω, είναι της μοίρας μου. και κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι το τρίτο είναι ίδιο με το πρώτο πολλές φορές....

τα παιδιά είναι για τους γονείς μια κατάσταση άνευ γυρισμού, με ό,τι έχεις πορεύεσαι. το παιδί σε μαθαίνει να είσαι ό,τι είσαι σα γονιός. τίποτα δεν είναι απόλυτα εύκολο ή δύσκολο.

και είμαι σίγουρη ότι τίποτα δεν είναι και παγιωμένο. μακάρι δηλαδή...

πάω κι εγώ σιγά σιγά.

καληνύχτες!

άσε φιλενάδα μου αυτό το τρίτο όλη την ώρα το μελετάω θα μου ρθει εκεί που δε το περιμένω. χτες μου κανε η νύφη μου ένα κολπάκι με χρυσή αλυσίδα και μου βγαλε 3 αγόρια. το αστείο είναι ότι έβγαλε το ίδιο και στο νίκο. ωραίαααα. δε το γλυτώνω, είναι της μοίρας μου. και κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι το τρίτο είναι ίδιο με το πρώτο πολλές φορές..

Μία λύση διακρίνω...Να κάνεις το τρίτο με άλλο άντρα!!!!:):):):)

Καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν σας είπα τι έκανε χθες το μούτρο!!!!

Τον είχα βάλει καθιστό στην κούνια να παίξει (και καλά...με την ελπίδα μπας κοιμηθεί αλλά δεν...) και έπιασε τα κάγκελα και σηκώθηκε ο μισός πάνω. Οκ λέω, τυχαίο ήταν!

Το απόγευμα ενώ παίζαμε στο διπλό κρεβάτι σαν ευτυχισμένη οικογένεια, μπαμπάς+υιος ήταν ξαπλωμένη και η μαμά καθιστή (στην τσίτα όπως πάντα) και πιάνει το γιγαντάκι μου το μπράτσο μου και τσουπ σηκώνεται πάνω. Ε δεν πάμε καλά!!!! Σαν πολύ γρήγορα δεν ξεψαρώσανε???

Εντομεταξύ όταν θηλάζει και ακούσει βυζί παρατάει το βυζί και ψάχνει να δει ποιος μιλάει, τι λέει. Όταν τον έχω στον καναπέ και δίπλα είναι το λαπτόπι κάνει φασαρία, γκρινιάζει για να πιάσει το mouse να το χώσει στο στόμα και να πατήσει με μανία το πληκτρολόγιο. Προχθές εξφεντόνισε ένα κουμπί και το έψαχνα! Θέλει να στέκεται στο τραπεζάκι του σαλονιού και να τραβάει το καρέ και ό,τι είναι πάνω του. Όταν τον σηκώσει η αδερφή μου δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, ακόμα και να πεινάει με ΓΡΑΦΕΙ, γιατί ξέρει ό,τι θα τον πάρει να τον πάει από κάτω στο σπίτι της. Αυτά και άλλα πολλά!

Με τούτα και με τ'άλλα κατορθώματα κλείνω την βραδιά. Καλά νανάκια σε μανούλες και μπεμπάκια και γίνεται να κοιμηθούμε ένα 8ωρο σερί επιτέλους???????????

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καληνύχτα από την Ελευθερία καλημέρα από εμένα! Χθες πήγα να κοιμίσω τον μικρό και μετά λέει να μπω να σας κάνω παρεάκι και βρήκε ευκαιρία ο καλός μου και έκλεισε τον υπολογιστή! Δικτατορία κανονική! "Με ρώτησες?" του λέω αλλά αυτός έκανε ότι έβλεπε Λαζόπουλο! Χμμμμ!

Καλούτσικα κοιμηθήκαμε χθες... Το κακό με το να είναι στο δικό του δωμάτιο είναι ότι ακόμα κι αν μουρμουρίσει στον ύπνο του σηκώνομαι να δω, ενώ όταν ήταν δίπλα ή που περίμενα λίγο ή που έκανα ένα τσουπ τον κοίταζα και ξανά πίσω για νάνι. Άστα να πάνε οι βόλτες και ειδικά με πονεμένο ποδαράκι!

Να μου το θυμηθείτε το έχω σπάσει η ρουφιάνα!!!

Κι έλεγα να γράψω αν δε μου έκλεινε ο Άρης το λαπ-τοπ χθες...

Αννούλα μου τα κολοκύθια με τα αυγά είναι κορυφαίο φαγητό! Θα σου πω πώς τα κάνω εγώ. Τρίβεις στον τρίφτη το κολοκύθι, όπως τρίβουμε το τυρί αλλά στο χοντρό τρίφτη όχι στο πολύ ψιλό. Το βάζεις σε σουρωτήρι και το αλατίζεις κι αφήνεις να φύγουν τα πολλά υγρά. Μετά λαδάκι στην κατσαρόλα, σοτάρεις κρεμμυδάκι προσθέτεις και σοτάρεις τα κολοκύθια και αφού φύγουν τα υγρά προσθέτεις ντομάτούλα (εγώ βάζω πουμαρό με βασιλικό και μαϊντανο μου αρέσει το άρωμά του) πιπεράκι κατά βούληση και ψήνεις να φύγουν τα υγρά. Τέλος χτυπάς τα αυγά με ένα πιρουνάκι λίγο και τα ρίχνεις στην κατσαρόλα κι ανακατεύεις ώσπου να μαγειρευτούν. Σα στραπατσάδα γίνεται. Αν μόλις μπουν τα αυγά σου πετάξει υγρά το φαγητό συνεχίζεις το ανακάτεμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να φύγουν. Τρώγεται και ζεστό και κρύο. Με φέτα και ζεστό ψωμί! Επίσης του πάει λίγο λεμονάκι που θα ρίξεις στο πιάτο σου.

Όσο για τα τεστ που με ρώτησες, όχι μόνο το έχω πει στον Άρη αλλά χρυσό τον κάνω να κατουρήσει ένα ωορρηξίας για να δω μην έχει "κολλήσει" και χαμογελάει σε όλο τον κόσμο! :lol: Αλλά δε μου κάνει τη χάρη! Χεσμένος είναι πάντως λες και τον έχει σίγουρο το 2ο απόγονο! Μέχρι και μπαγκαζιέρα ψάχνει για το αυτοκίνητο για να χωράνε όλα τα πράματα , 2ο καρότσι και τέτοια! Δεν είμαστε καλά λέω εγώ.

Και με το να μην έχω κανένα σύμπτωμα του λέω να κάθεται στα αυγά του μα ακόμα κι αν ήταν αχνά θετικό το πρώτο...βλέπω στο 2ο να τρώω πόρτα...

Χθες τη νύχτα με αναμμένα καλοριφέρ, μια κουβέρτα, ένα πάπλωμα και καλοντυμένη είχα κρυάδες... κακό αυτό...

Διαφημίσεις

άσε φιλενάδα μου αυτό το τρίτο όλη την ώρα το μελετάω θα μου ρθει εκεί που δε το περιμένω. χτες μου κανε η νύφη μου ένα κολπάκι με χρυσή αλυσίδα και μου βγαλε 3 αγόρια. το αστείο είναι ότι έβγαλε το ίδιο και στο νίκο. ωραίαααα. δε το γλυτώνω, είναι της μοίρας μου. και κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι το τρίτο είναι ίδιο με το πρώτο πολλές φορές....

τα παιδιά είναι για τους γονείς μια κατάσταση άνευ γυρισμού, με ό,τι έχεις πορεύεσαι. το παιδί σε μαθαίνει να είσαι ό,τι είσαι σα γονιός. τίποτα δεν είναι απόλυτα εύκολο ή δύσκολο.

και είμαι σίγουρη ότι τίποτα δεν είναι και παγιωμένο. μακάρι δηλαδή...

πάω κι εγώ σιγά σιγά.

καληνύχτες!

Ξέρω 5-6 τρίτεκνους. Εντελώς τυχαίο είναι αυτό...είναι τα πρώτα 2 κορίτσια και το τρίτο αγόρι! Όσο για αυτό με την αλυσίδα και τους σταυρούς μην τα πιστεύεις! Εμένα ένας παπάς με σταυρό μου έβγαλε ότι θα κάνω 5! Και μάλιστα 4 γιους και 1 κόρη στο τέλος! :lol: Λέτε να το πηγαίνω μέχρι να την πετύχω? Εγώ το έχω δηλώσει στον Άρη αυτό αλλά νομίζω ότι 4 αγόρια θα με έχουν ξεκάνει και μετά θα την σιχτιρίζω την κόρη!! :lol:

Kαλημέρα!!!

Το βράδυ μας ήταν καλό κοιμήθηκε ο μπέμπης απο τις 8 ,ξύπνησε στις 2, τον έβαλα στο στήθος μισοκοιμισμένο ,έφαγε και ξανακοιμίθηκε μέχρι τις 7 που ξύπνησε με πολύ χαρά και πολλές ΔΥΝΑΤΕΣ φωνές!!!!Νομίζω πως θα μιλήσει πολύ γρήγορα!!!Εκτός απο το "μπα μπά","μα μα" και το "ντα ντα" ξεκίνησε και το "για για" με τον δικό του τρόπο αλλά το φωνάζει!

Εχθές αφού γύρισε ο Δημήτρης αργά απο το μαγαζί και αφού γκρίνιαξε πως βάζω τον μπέμπη νωρίς για ύπνο και δεν παίζουν καθόλου, πήγαμε στο παιδικό και αποφασίσαμε για χρώματα,τα αυτοκόλλητα ,ραφάκια και πως θα βάλουμε τα πράγματα του μπέμπη μας!!!

Στο τέλος μου λέει "καλά ας έχουμε και το παρκοκρέβατο δίπλα μας μήπως το παιδί φοβάται ή γκρινιάζει μόνο του!!!!Βλέπω το δωμάτιο του έτοιμο και ο μπέμπης δίπλα μας στο παρκοκρέβατο!!!!"

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Ελευθερία σε ευχαριστώ για το site αλλά δεν έχει το maclaren.

Καλές βόλτες με τις αγορές σας!!

θα σηκωθεί μόνος του σύντομα, ήθελα να στο πω και όταν είχες βάλει το url για το μομπιλε

μέχρι να το πάρεις θα έχει σηκωθεί αλλά είδα μετά ότι δεν θα το έπαιρνες...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Kαλημέρα!!!

Το βράδυ μας ήταν καλό κοιμήθηκε ο μπέμπης απο τις 8 ,ξύπνησε στις 2, τον έβαλα στο στήθος μισοκοιμισμένο ,έφαγε και ξανακοιμίθηκε μέχρι τις 7 που ξύπνησε με πολύ χαρά και πολλές ΔΥΝΑΤΕΣ φωνές!!!!Νομίζω πως θα μιλήσει πολύ γρήγορα!!!Εκτός απο το "μπα μπά","μα μα" και το "ντα ντα" ξεκίνησε και το "για για" με τον δικό του τρόπο αλλά το φωνάζει!

Εχθές αφού γύρισε ο Δημήτρης αργά απο το μαγαζί και αφού γκρίνιαξε πως βάζω τον μπέμπη νωρίς για ύπνο και δεν παίζουν καθόλου, πήγαμε στο παιδικό και αποφασίσαμε για χρώματα,τα αυτοκόλλητα ,ραφάκια και πως θα βάλουμε τα πράγματα του μπέμπη μας!!!

Στο τέλος μου λέει "καλά ας έχουμε και το παρκοκρέβατο δίπλα μας μήπως το παιδί φοβάται ή γκρινιάζει μόνο του!!!!Βλέπω το δωμάτιο του έτοιμο και ο μπέμπης δίπλα μας στο παρκοκρέβατο!!!!

μπράβο Ντινάκι, ναι φαίνεται ότι θα μιλήσει νωρίς!

χαχαχα...πάρε ένα ράντζο για τον Δημήτρη και βάλτο στο δωμάτιο του μπέμπη.

πες του στο πήρα μήπως φοβάσαι ή γκρινιάζεις χωρίς τον γιό σου δίπλα σου :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Kαλημέρα...

Καλό βράδυ είχαμε, ευτυχώς... ενα-δυο σηκώματα για πιπίλα.

Σήμερα ξύπνησε χεσμένη και κατουρημένη ως το λαιμό.

Καναμε πρωινό μπάνιο και πλυντήριο. Μπλιαχ.

Να αλλάξω πάμπερ? Φοράει το 4 (7-18κιλά) και είναι 7200! Μα τι κουλό. Είναι η 2η φορά που τη βρίσκω κατουρημένη, μάλλον δεν είναι τυχαίο. Μήπως να αλλάξω μάρκα????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα...

Καλό βράδυ είχαμε, ευτυχώς... ενα-δυο σηκώματα για πιπίλα.

Σήμερα ξύπνησε χεσμένη και κατουρημένη ως το λαιμό.

Καναμε πρωινό μπάνιο και πλυντήριο. Μπλιαχ.

Να αλλάξω πάμπερ? Φοράει το 4 (7-18κιλά) και είναι 7200! Μα τι κουλό. Είναι η 2η φορά που τη βρίσκω κατουρημένη, μάλλον δεν είναι τυχαίο. Μήπως να αλλάξω μάρκα????

Τι μάρκα?

Να σου πω... δε μου φαίνονται κι εμένα πολύ στεγνά... Τα είχα πάρει μια φορά και ένιωθα ότι από έξω αν τα πιέσεις λίγο δίνουν την αίσθηση υγρασίας.... Παίζει ρόλο όμως που η δικιά σου πίνει και πολύ νερό! Και γάλα φαντάζομαι. Εμένα νερό δεν πίνει ούτε στάλα και γάλα ζήτημα να πίνει 250 μλ τη μέρα από όταν άρχισε στερεές. Αλλά και πριν ποτέ δεν τον πέτυχα κατουρημένο.... Τα libero χρησιμοποιούμε εμείς αν ενδιαφέρεσαι το νο 4 κι εμείς. Να τη βάζεις λίγο σφιχτά γιατί όσο περνάει η ώρα χαλαρώνει και μπορεί να φεύγουν γιαυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...