Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ maria_s η εμπειρια αποκτιεται με τον καιρο...σιγα σιγα βεβαια!!μην νομιζεις και εγω καποια πραγματα τα εμαθα τωρα και ας εχω 3 παιδια.....!!!!κατα τ'αλλα σας βλεπω μια χαρα....γεια σου elisabeth...τι κανει το νινι σου?αχ βρε μακ ποσο στεναχωριεμαι με το μωρακι σου......τα ιδια ειχα περασει και εγω με τον Αντρεα μου...υπομονη!!!!καλα σου λεει η μαρια....προσεχε με το μπροκολο επιβαρυνεται πολυ περισσοτερο ο καημενος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια δεν επιτρέπεται το μπρόκολο;Δεν το ήξερα!!!Αχ το καμάρι μου.Και την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα 3-4 φορές με το φαγητό μου.Πω πω γι' αυτό γουργουρίζουν τα εντεράκια του!!!Σα δεν ντρέπομαι!!!

Ζωή ήσουν ευχαριστημένη;Θεσσαλονίκη δεν είσαι κι εσύ;Αν τη χρειαστώ, μπορείς να μου τη συστήσεις;Μ' έχει τρελάνει ο άντρας μου να πάρουμε γυναίκα κι εγώ με τα κολλήματά μου όλο το αναβάλω. Αλλά όταν γυρίσω στη δουλειά θα τη χρειαστώ.Δε θέλω να με βοηθάει η μαμά μου. Θα κρατάει το μικρούλη μου δε θέλω να μου κάνει και δουλειές στο σπίτι.

Διαφημίσεις

ενταξει.... και εγω το υποψιαζομουν οτι δεν κανει. να βεβαιωθω ηθελα...:(

Ελενίτσα που εισαι κοπελα μου? σε σκεφτομουν αυτες τις μερες. χαθηκες απο το φορουμ. όλα καλα με το μωρο ε? παλι καλα που ειναι ησυχουλης γιατι αλλιως τι θα εκανες με 3 παιδια :)

αχ βρε κουκλιτσα μου μακαρι να μπορουσα να ερθω στην Αμαλιαδα να σε βοηθουσα...αληθεια σου λεω!!!θα περασει ομως....σιγα σιγα....

το ζουζουνι μου ειναι ησυχο....εφτασε 5 κιλα!!τα υπολοιπα τεκνα ειναι αντιθετως πολυ ζωηρα.....να φανταστεις η κορη μου απο την ζηλεια της κατουριεται πανω της!!!(μονο στο σπιτι μας και οταν εχω τον σπορο αγκαλια).....θελω να της αφιερωνω λιγο χρονο αλλα κουραζομαι ολη μερα και με το ζορι παιζω μαζι της!!

Μου βγαζει the remote file is too large. Τι πρεπει να κοψω;;

γεια σου Αννα!!λοιπον επιλεγεις το τικερακι κανοντας ενα κλικ επανω του...με τα πατας αντιγραφη....μπαινεις ψηλα στην σελιδα που λεει welcome ΑΝΝΑ και πας στο customize profile και αριστερα υπερχει μια στειλει που λεει γι επεξεργασια υπογραφης....κανεις κλικ και επικολληση και εμφανιζεται!!

γεια σου Αννα!!λοιπον επιλεγεις το τικερακι κανοντας ενα κλικ επανω του...με τα πατας αντιγραφη....μπαινεις ψηλα στην σελιδα που λεει welcome ΑΝΝΑ και πας στο customize profile και αριστερα υπερχει μια στειλει που λεει γι επεξεργασια υπογραφης....κανεις κλικ και επικολληση και εμφανιζεται!!

Νομιζω οτι τα καταφερα....Σ' ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα μια χαρα ειναι μεγαλωνει αργα αλλα σταθερα...το δικο σου ειναι ηδη πεντε κιλα?1,5 μηνων ειναι ε?ποσο γεννηθηκε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

elizabeth είμαστε 2 μηνών και 9 ημερών. Επομένως δεν ανησυχώ. Ευχαριστώ!

Ελενάκι καλώς ήρθες!! Μπράβο που έχεις ήσυχο μωράκι.. Αλλιώς με άλλα δυο μες στο σπίτι..Να τα χαίρεσαι τα αγγελουδάκια σου!!

Βρε μακ από όλα τα φαγητά μπρόκλο ζήλεψες;;;Μπλιαααχχχχχ!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ζωή ήσουν ευχαριστημένη;Θεσσαλονίκη δεν είσαι κι εσύ;Αν τη χρειαστώ, μπορείς να μου τη συστήσεις;Μ' έχει τρελάνει ο άντρας μου να πάρουμε γυναίκα κι εγώ με τα κολλήματά μου όλο το αναβάλω. Αλλά όταν γυρίσω στη δουλειά θα τη χρειαστώ.Δε θέλω να με βοηθάει η μαμά μου. Θα κρατάει το μικρούλη μου δε θέλω να μου κάνει και δουλειές στο σπίτι.

Θεσσαλονικη ειμαι ναι!Βουλα μου δεν ημουνα καθολου ευχαριστημενη.Βαριοτανε να καθαρισει να πω την αληθεια γι'αυτο και την σταματησα.Θα ρωτησω και την πεθερα μου αν πηρε αλλη και θα σου πω αν ειναι.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...