Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χελόου και πάλι!!! Τον ξαναπήγαμε βόλτα! Κλεοπάτρα όλη μέρα έξω είμαστε για να ησυχάζει το κεφαλάκι μας!! :lol:

Έκανα και τα κολοκυθάκια με τα αυγά για αύριο...είναι τόσο νόστιμο που μου έρχεται να το φάω από σήμερα αλλά ας όψονται τα +6 που σας έλεγα χθες!

Ελευθερία καλορίζικα και καλοτάξιδα και τα δύο!!! ;)

Ντινάκι υπομονή! Τώρα ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους όπως πχ τη φωνή τους και τους δίνουν και καταλαβαίνουν. Εμένα που ανακάλυψε ότι μπορεί να σηκώνεται είμαι για να με λυπάστε! Πας να τον βάλεις να κάτσει και τεντώνει πόδια για να σταθεί! Παρντόν αλλά δεν δύναμαι να τον βαστάω για να κάνει το χάζι του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει αυτό που έζησα σήμερα...(και ελπίζω να μη συνεχίσω να το ζω τη νύχτα....)

Τέτοιο υστερικό κλάμα δεν υπάρχει, δε ξέρω άλλη λεξη, αμόκ να το πω, δε ξερω.

Τωρα επεσε off με το βραδινό γαλα (το οποίο ρούφηξε σε δευτερόλεπτα 210μλ) αφού ήταν πεινασμένη βέβαια, και ψόφια από το ουρλιαχτό και το νεύρο.

Πάντως οι φίλοι που τη βλέπουν συχνά και τη ξέρουν, έτσι τη φωνάζουν, το Νεύρο.

Κάτι ξέρουν.....

Εεγώ εκνευρίζομαι αλλά μάλλον έτσι είναι.

Τι άλλα?

Ακούω ειδήσεις μετά από αιώνες, τιβι παντα κλειστή, τι χάος γίνεται και γω ετοιμάζομαι για επιχειρήσεις?? Μάλλον πάω για μεγάαααααλο λάθος.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χελόου και πάλι!!! Τον ξαναπήγαμε βόλτα! Κλεοπάτρα όλη μέρα έξω είμαστε για να ησυχάζει το κεφαλάκι μας!! :lol:

Ναι κ μεις, αλλά δεν αντέχω και πάντα, όλη μέρα μου βγαίνει η πίστη καταμόνη μου κ δουλειές κ να τη βολτάρω πάνω κάτω τους δρόμους μπες βγες αμάξι.

Ωραία, δε λέω, αλλά κάποιες φάσεις τα φτύνω.

Και άμα είναι καλά οκ. Αμα είναι μέσα στο νεύρο όπως σήμερα κουράζομαι πολύ και σας γκρινιάζω μετά εδω....

ερώτηση πως δίνεται ο πουρές με το δάχτυλο και σε πόσες ώρες αδειάζει το πιάτο

Ο πουρές δίνεται με τα τρία δάχτυλα δείχτη-μέσο-παράμεσο σαν φτυαράκι... και χωράνε και πολύ μάλιστα με αποτέλεσμα αυτό που θα τελείωνε σε 10 ώρες με το κουτάλι που κάνω αμάν να του ανοίξω το στόμα, με τα δάχτυλα να τελειώνει σε χρόνο dt!!! Ένα θεματάκι προκύπτει...

Αν ποτέ βρεθούμε έξω κανένα μεσημέρι μαζί με τον μπέμπη πόσες ντομάτες θα μου ρίχνουν αν με βλέπουν να ταΐζω με αυτό τον τρόπο??? :lol: :lol: :lol:

Ναι κ μεις, αλλά δεν αντέχω και πάντα, όλη μέρα μου βγαίνει η πίστη καταμόνη μου κ δουλειές κ να τη βολτάρω πάνω κάτω τους δρόμους μπες βγες αμάξι.

Ωραία, δε λέω, αλλά κάποιες φάσεις τα φτύνω.

Και άμα είναι καλά οκ. Αμα είναι μέσα στο νεύρο όπως σήμερα κουράζομαι πολύ και σας γκρινιάζω μετά εδω....

Πες τα βρε Κλεοπατράκι να ξεσπάσεις, να βρεις και λύσεις άμα λάχει και παρηγοριά. Εμείς για αυτό είμαστε. Κι εμένα ίδιος είναι. Όταν μεγαλώσει θα λένε "αυτό είναι το κ^%$λόπαιδο της δασκάλας!"

Τώρα τον παλεύει ο Άρης! Όλο μουγκρίζει! Τι νεύρα είναι αυτά! Άμα τα βάλουμε μαζί όταν ψιλομεγαλώσουν Κλεό θα σκοτωθούνε τέτοια που είναι! Ή θα ερωτευτούνε! Λέων με Ζυγό! Και μετά μου λένε να μην πιστεύω στα ζώδια!!!

Διαφημίσεις

Αυτό λέω στην Αννούλα....

Ο Μανού είναι ένα ήρεμο παιδάκι, η δικιά μου η παλαβή θα τον τρελάνει τον κακομοίρη.

Μάλλον το προξενιό θα χαλάσει!

Κλαίγομαι ώρες ώρες αλλά μου τη βαράει, σε γενικές γραμμές πάμε πολύ καλά, έχω μάθει τα κουμπιά της, αλλά όταν παθαίνει τέτοιες υστερίες νιώθω ότι κάτι κάνω πολύ λάθος, θυμώνω, απογοητεύομαι, νιώθω και τύψεις και εξαντλούμαι.

Τη πληρώνει κλασικά ο άντρας μου, η μάνα μου, και...εσείς!

Nεκταρία σηκώνεται μόνος του ο Γιώργης?

Εμένα θέλει να τον κρατάω όρθιο και να πατάει τα ποδαράκια του κάτω αλλά να σηκώθεί και να σταθεί μόνος το βλέπω μακρινό!!!

Να σταθεί μόνος του??? Όχι καλέ! Μπορεί και πιάνεται από τα χερούλια του πάρκου και σηκώνεται. Κι όταν πας να τον κάτσεις κάπου θέλει να πατάει και δε σε αφήνει να τον καθίζεις! Βρήκα καλό μπελά!

μη ξεχνάτε ότι η Αννούλα έχει κι άλλο παιδί.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολύυυυυ ζόρικο!

εγώ για να βγω μια απλή βόλτα έξω με το καρότσι και να μην ουρλιάζει αυτό το παιδί έκανα 15 μήνες! φανταστείτε στο σπίτι! και δεν είχα ούτε σύζυγο τότε...

ρε προχτές η Ζωίτσα ήταν αγγελούδι πραγματικό! μπορεί ο χαλβάς μου να τη στρώσει!:-D

σε καταλαβαίνω συμπεθέρα απόλυτα, να τα λες να ξεσπάς, όλοι έτσι δε κάνουμε; μην ανησυχείς ό,τι έχεις ανάγκη να μας το γράφεις.

νεκ μήπως αυτό με το φαί απ το χέρι σου το συνδέει με το θηλασμό;;; την επαφή με το δέρμα εννοώ. αλλά θα το κανε και με τα άλλα γεύματα θα μου πεις.

αυτό το φαί με τα κολοκύθια και τ αυγά πως γίνεται;

καλως να τα δεχτείτε τα πράγματα Ελευθερία!

Διαφημίσεις

ντίνα καλό κουράγιο και κοίτα να ξεκουραστείς! και παιδί και καθημερινή δουλειά και ξενύχτι και περίοδος...δύσκολο πρόγραμμα! μπορεί να ετοιμάζεστε κι εσείς για δόντια...

Ελευθερία μεγειά το καθισματάκι και το αυτοκινητάκι του πρίγκηπά σου!! καλοτάξιδα!!

Ντίνα κι ο δικός μου ακόμα να έρθει! η χαρά του είναι εμένα να τον φωνάξουν να φτιάχνει αυτοκίνητα, συνήθως όχι επί πληρωμή βέβαια!!

Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι. Όσο για το καρούμπαλο, μαζί κάναμε ποδαρικό! Όσο έλειπα το πρωί τον είχα αφήσει με την ανηψιά μου. Τον είχε στο πάρκο και μέσα του είχα ένα μεγάλο παιχνίδι και κουτούλησε πάνω του! Και η ανιψιά μου ήταν μπροστά, τον κοίταζε αλλά δεν πρόλαβε. Έκλαψε λίγο μου είπαν, τον βουτύρωσε για τα καλά και τώρα έχει μια μικρή κοκκινίλα και είναι λίγο πρησμένο. Τι να κάνουμε? Από εδώ και πέρα θα έχουμε τέτοια πολλά!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ουφ, τώρα κατάφερα να σας διαβάσω. Μέχρι να διαβάσω μια σελίδα, είχατε γράψει άλλη μια!

Αγγελική θα με βοηθούσε αν μπορούσες να δεις το βασικό συστατικό κάθε φαρμάκου καθώς το Πατσουροβιβλίο γράφει τα συστατικά πχ. ακυκροβίρη.

Κλεό υπομονή ρε συ. Άλλα παιδάκια είναι πιο βολικά και ευκολοανάθρεφτα άλλα είναι απαιτητικά και θέλουν κόπο και υπομονή. Τα ίδια δεν λέγαμε με την Άννα χθες? Επίσης μην σε αγχώνει τόσο το θέμα με το γάλα. Πολλά παιδιά θέλουν μετά το φαγητό γάλα. Της αδερφής μου και τα 2 παιδιά μεγάλωσαν με το γάλα. Στέρεες δεν ήθελαν, έτρωγαν 2-3 κουταλιές και σφράγιζαν το στόμα. Όλη μέρα έκανε γάλα, 8-10 μπουκάλια. Δεν θήλασε καθόλου. Αν σε παρηγορεί μια σταγόνα γάλατος είναι πιο θρεπτική από μια κουταλιά σουπίτσα πχ.

Ντίνα υπομονή με τα ξενύχτια ρε συ. Μπας ξεκινάνε τα δοντάκια? Να δεις που και εμένα θα αρχίσουν τα ζόρια των δοντιών όταν επιστρέψω στην δουλειά και θα κουτουλάω όλη μέρα!

Νεκτ σε βρίσκω πολύ ψύχραιμη με το επίμαχο θέμα. Προσωπικά δεν θα σε ξαναρωτήσω, δεν μ'αρέσει να αγχώνω γενικώς.

Βέρα καλώς όρισες και πάλι!

Πατριωτάκι-Μαράκι εμένα θηλάζει σταθερά 5-6 φορές το 24ωρο. Μία την νύχτα, μία το πρωί, μία το βράδυ πριν κοιμηθεί και άλλες 2-3 φορές στην διάρκεια της ημέρας. Άλλες φορές το ζητάει μετά από 1 ώρα που έχει φάει, άλλες μετά από 1,5.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...