Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσια!

Με ξεαγχώσατε κι εσείς κορίτσια ευχαριστώ, πήρα και τη γιατρό, Αγγελική κι εγώ βούτυρο του έβαλα και το είπα μετά στη γιατρό κι αυτή με ρώτησε αν του έβαλα και μαρμελάδα..!! πάγο μου είπε από την αρχή να βάζω, του βαλα μετά αλλά τώρα έμεινε το καρούμπαλο, είναι και ροζ και φαίνεται!

Λινάκι περαστικά μωρέ στη μπουμπούκα!!

Νεκταρία άντε γιατί περιμένουμε το τραπέζι σε 1-2 μέρες!! αν και δεν κάνει στην κατάσταση σου!!

Υπομονή θέλει κορίτσια μάλλον με τις στέρεες, θα τις συνηθίσουν που θα πάει!! εμένα το χαζό θέλει να φάει αλλά δε μπορεί ακόμα καλά, όλα τα βγάζει έξω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλοκλό εμένα μου είπε όχι ακόμα πορτοκάλι.

οπότε κόψε πρώτα από εκεί και μετά τη μπανάνα που είναι και αυτή αλλεργιογόνος και βλέπεις.

το μοσχάρι δεν είναι πολύ πιθανό για αλλεργία και μάλλον θα το έβλεπες και απο το γάλα.

στο πρόσωπο όταν κάνει λίγο ερεθισμό της βάζω κι εγώ hydrovit baby face and body που είναι πολύ καλή -τόσο που τη χρησιμοποιώ κι εγώ για ενυδατική προσώπου :tongue:

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι πήγαμε μεγάλη βόλτα να πάρουμε το μητσάκι απ το σχολείο με το καρότσι. ταλαιπωρία γιατί είναι μακριά και στο γυρισμό ο μεγάλος γκρινιάζει πολύ λόγω κούρασης. ο μικρός πάλι τη καταβρίσκει.

εγώ θα σου λεγα κλοκλο να της δίνεις αυτό που θέλει για κάποιο διάστημα ακόμα, γάλα γάλα, νερό νερό. άλλα παιδιά ωριμάζουν στον 6ο κι άλλα μέχρι και το χρόνο. για μένα προτιμότερο είναι να είναι ήρεμο το μωρό γιατί και η ανησυχία παγιώνεται όσο περνούν οι βδομάδες. άσε που όλα οφείλονται στα δόντια αυτό να το χεις σίγουρο. άσε αέρα κάποιες μέρες, μη δώσεις κρέας ακόμα να δεις να υποχωρούν τα σημάδια στο δέρμα και να ηρεμήσει απ το πόνο στα ούλα.

το βούτυρο βοηθάει στο να μη μαυρίσει το δέρμα ξέρω. έχει φάει το μητσάκι στη μούρη με τη σπάτουλα!

τις περισσότερες φορές οι πτώσεις είναι ανώδυνες, λίγο με φοβίζει όταν έχουν δοντάκια και πέφτουν να μη δαγκωθούν

Kλεοπάτρα νεύρα σαν της δικιάς σου έχει κι ο δικός μου. Πας άμα είναι θυμωμένος να τον καθίσεις και τσιρίζει και τεντώνει το κορμί και ξαπλώνει κάτω ή πετάει τα παιχνίδια του.

Επίσης κι εμένα φτύνει το φαγητό στα μούτρα! Του έμαθε η μάνα μου η έξυπνη να κάνει "πφφφ" όταν τον άλλαζε πάνα του το έκανε και το κάνει στο ξεκάρφωτο! Σήμερα το έκανε όταν δοκίμασα να του δώσω νερό με το κυπελάκι και μετά ο βλάκας ρούφηξε κι από το στόμα και πνίγηκε! Νερό πάντως δεν ήπιε!

Γάλα ούτε εγώ του δίνω. Κι εγώ με όσο φάει τον αφήνω και τον ταΐζω στο επόμενο λίγο νωρίτερα.

Το κουλό το δικό μας???????Θέλει να τον ταΐζω με τα χέρια μου!!!! Τη βανίλια την τρώει σαν τρελός με το κουτάλι, τα φρούτα έτσι κι έτσι. Ε τα λαχανικά του τα κάνω σαν πουρέ και του τα δίνω με το κουτάλι στην αρχή και στην πορεία με τα δάχτυλά μου! Με το κουτάλι σφραγίζει το στόμα ενώ με τα δάχτυλα ανοίγει σαν τρελός!!! :lol:

Τι είναι τούτο πάλι??????????!!! Επίσης του έδωσα και με δικό μας κουτάλι κι όχι με του γλυκού!!! Με της σούπας!!!! Ναι καλά διαβάζετε! Τι άλλο θα κάνω η μάνα!!! :lol:

H γιατρός όσον αφορά στο κρέας μου είπε ποσότητα ίση με τη χούφτα του μωρού.

Ρε συ Αννούλα, ναι, οκ, αλλά ένα μήνα και παραπάνω μια χαρά έτρωγε.

Αλλαγη λόγω δοντιών το καταλαβαίνω, οκ.

Αλλά δε νομίζω και πάλι.

Βλέπω πότε είναι ενόχληση ή τσαντίλα.

Και εμείς έχουμε τσαντίλα τρελή και απαίτηση.

Το ίδιο και με άλλα πράγματα πχ ύπνος, παιχνίδι.

Αμα το θέλω οκ.

Αμα δε το θέλω γίνεται κόλαση.

Οταν μου κάνουν το χατίρι σε κλάσματα δευτερολέπτου επανέρχεται το χαμόγελο.

Και το δάκρυ που τρέχει το ξεχάσαμε κιόλας....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ηρεμο μωρό Αννούλα εγώ δε ξέρω τι θα πει.

Μόνο στη βόλτα τη ξεχνάω, σα να μην υπάρχει.

Η αμα έχει τζέρτζελο στο σπίτι, κόσμο κλπ.

Αλλιώς....

Τώρα κάθεται στο bumbo και κοιτάει γύρω γύρω σα τρελή. Βαριέται. Το κάθε παιχνίδι την ενδιαφέρει για μισό λεπτό.

Διαφημίσεις

Κλοκλό κι εμένα το σάββατο έτσι έκανε και τελικά έφταιγαν τα δόντια της.

είχαμε απελπιστεί, άλλο παιδί τελείως, γκρίνια, κλάμα και αν της έκανε κάτι που της άρεσε τρελά χαμόγελα και στο καπάκι κλάαααααμα.

που γενικά δεν στραβώνει με τίποτα και την ενοχλούσαν όλα, αν της έπαιρνες παιχνίδι, αν την έβγαζες από την κούνια, αν την έβαζες στην κούνια...όλα!!!!

μέχρι και την γιτρό πήραμε τηλέφωνο.

υπομονή ...νομίζω οτι είναι τα δόντια τους.

εγώ θα την πατήσω χειρότερα, δεν βλέπω να εμφανίζεται τίποτα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Τζίνα φαντάσου λοιπόν τη δικιά μου που γενικά στραβώνει με μπόλικα θα έλεγα, να στραβώνει με τον αερα γύρω της. να κάνει όπως η δικιά σου επί 10.

Σα το βελζεβούλ κάνει.

Νεκταρία καλά εσείς είστε μπροστά πολύ! άκου με το κουτάλι της σούπας!!

Εσύ πλέον τα έχεις δοκιμάσει όλα!!

Αχ και μια ξαδέρφη του άντρα μου είναι έγκυος, πολύ χάρηκα, 1,5 χρόνο προσπαθούσαν, είχαμε παντρευτεί με ένα μήνα διαφορά!!

Έτσι να ακούμε ευχάριστα!!

Καλά εμένα μου ξαναήρθε εχτές περίοδος και ούτε το κατάλαβα, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, πάντα πόναγα!! το μόνο γνώριμο σύμπτωμα ήταν ο πονοκέφαλος που τον έχω και σήμερα, 2 ντεπόν έχω πιεί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ηρεμο μωρό Αννούλα εγώ δε ξέρω τι θα πει.

Μόνο στη βόλτα τη ξεχνάω, σα να μην υπάρχει.

Η αμα έχει τζέρτζελο στο σπίτι, κόσμο κλπ.

Αλλιώς....

Τώρα κάθεται στο bumbo και κοιτάει γύρω γύρω σα τρελή. Βαριέται. Το κάθε παιχνίδι την ενδιαφέρει για μισό λεπτό.

Σα να τα γράφω εγώ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...