Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε?Εμείς ρε κορίτσια έχουμε καθιερώσει και ξυπνάμε μία φορά το βράδυ ή στις 3 ή στις 5 τι να κανω για να το κόψει?? Πωπω!! Και με πονάει και ο δεξιός μου γοφός από πίσω μέχρι μπροστά. λέτε να φταίνε τα σηκώματα, μιλάμε ότι πονάω συνέχεια. Τεσπα...έβαλα την Κυριακή στη μπέμπα καρότο πατατα κολοκυθι selino και κρεατακι και το έφαγε όλο και χτες το μεσημέρι της έδωσα παραπάνω και το έφαγε και σήμερα ελπίζω πάλι να φάει. Ολα καλα. Το μονο που με προβληματιζει εντονα είναι το εξης. Μετά από τη φρουτόκρεμα(σήμερα έφαγε 1 ολοκληρο απο καθε φρουτο) τρώει γάλα, μετά το μεσημεριανό τρώει γάλα και καμιά φορά και μετά το απογευματινό. Τώρα, ή ταινία έχει πάθει το παιδί μου, ή νιώθει ανασφάλεια(που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ότι της παίρνουμε το βυζι με τις στερεες) ή της αρέσει τόσο πολύ το γάλα μου....εσείς που θηλάζετε ρε κορίτσια τόσο πολύ σας τρώνε γάλα????ουφ! Τι άλλο????? Το βαφτιστηράκι μου έχει τα πρώτα του γενέθλια σε λίγες μερες και ειμαι κατασυγκινημένη, απο τωρα του μαζευω δώρα...Αυτά τα νέα...Νεκταρία, άντε να κάνεις ενα τεστ γιατι ... αντε...!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by kloemak

Σας το έχω πει ότι ο δικός μου έμαθε να ανοίγει φερμουάρ?? Όπου δει φερμουάρ κολλάει! Πριν από καμιά 20αρια μέρες τον είχα καθιστό στον καναπέ και είχα βάλει αριστερά-δεξιά μαξιλάρες (τις έχετε δει και σε φώτος) και μια στιγμή ακούω "ζζζζζζιιιιππππ" και γυρίζω και τι να δω??? Είχε ανοίξει το φερμουάρ ενός μαξιλαριού μέχρι τη μέση!!! :lol:

Και ποιος του έμαθε λέει να ανοίγει φεμρουάρ? Ο μπαμπάς μου που φοράει μια ζακέτα με μεγάλο φερμουάρ, του έκανε εντύπωση και κάθε φορά που τον πήγαινα στο πατρικό μου τον έβαζε να το κατεβάζει!

Όταν το είπα της μάνα μου τι έκανε με τη μαξιλάρα του καναπέ, έσκασε στα γέλια και μου αποκάλυψε πώς το έμαθε! Τετραπέρατα είναι!!! :lol: Τώρα χαρχαλεύει τη θήκη της κάμερας και προσπαθεί να ανοίξει το φερμουάρ αλλά έλα σου που είναι σκληρό και ζορίζεται και τον έχουν πιάσει τα νεύρα του!! :lol: Προβλέπω να το τρώω στο κεφάλι!!!

ΚΑλά τέλειο!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

τι κανετε?

μου λειψατε!

ολο εδω ο συζυξ, και φυσικα στον υπολογιστη,

η μικρη γκρινιαζει λογω δοντιων συνεχεια, αλλα τρωει φρουτακια και το μεσημερι χορτοσουπα (εννοω πατατα, καροτο, κολοκυθι) και ευτυχως λιγο εστρωσε τον υπνο της.

εχουμε συχνα πυκνα κοσμο, και πηγαινουμε και εμεις, λογω της βαφτισης που ερχεται.

και μεσα σε ολα αρρωστησα. μαλλον κρυωσα......

ευτυχως η μικρη καλα ειναι. η μαμα της σερνεται. ατονια, μπουκωμα και ερεθισμενος λαιμος!

αυτα τα ολιγα. θα προσπαθησω να μπω ξανα....

περαστικά!!!!!

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε?Εμείς ρε κορίτσια έχουμε καθιερώσει και ξυπνάμε μία φορά το βράδυ ή στις 3 ή στις 5 τι να κανω για να το κόψει?? Πωπω!! Και με πονάει και ο δεξιός μου γοφός από πίσω μέχρι μπροστά. λέτε να φταίνε τα σηκώματα, μιλάμε ότι πονάω συνέχεια. Τεσπα...έβαλα την Κυριακή στη μπέμπα καρότο πατατα κολοκυθι selino και κρεατακι και το έφαγε όλο και χτες το μεσημέρι της έδωσα παραπάνω και το έφαγε και σήμερα ελπίζω πάλι να φάει. Ολα καλα. Το μονο που με προβληματιζει εντονα είναι το εξης. Μετά από τη φρουτόκρεμα(σήμερα έφαγε 1 ολοκληρο απο καθε φρουτο) τρώει γάλα, μετά το μεσημεριανό τρώει γάλα και καμιά φορά και μετά το απογευματινό. Τώρα, ή ταινία έχει πάθει το παιδί μου, ή νιώθει ανασφάλεια(που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ότι της παίρνουμε το βυζι με τις στερεες) ή της αρέσει τόσο πολύ το γάλα μου....εσείς που θηλάζετε ρε κορίτσια τόσο πολύ σας τρώνε γάλα????ουφ! Τι άλλο????? Το βαφτιστηράκι μου έχει τα πρώτα του γενέθλια σε λίγες μερες και ειμαι κατασυγκινημένη, απο τωρα του μαζευω δώρα...Αυτά τα νέα...Νεκταρία, άντε να κάνεις ενα τεστ γιατι ... αντε...!!!!!!!

Κοριτσάκι μου αν βρείς απάντηση στο θέμα "βραδινό ξύπνημα" πές μου και μένα γιατί 7 μήνες δεν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τη βαζω τωρα πιο νωρις για μπανακι λετε να φταιει αυτο??? Τι να κανω? Θα προσπαθησω σημερα να της δωσω πιπιλα μπας και την ξεγελασω γιατι δε με βλεπω καλα...το μονο που σκεφτομαι ειναι αν το συνεχισει αυτο οταν επιστρεψω στο σχολειο καηκαμε...τα ζουζουνια εκει θελουν τρελες αντοχες και δε λεει να λιποθυμαω στην ταξη!

γειααααα

σέρνομαι, το μωρό κοιμήθηκε όλη νύχτα, 11-7. του δωσα όμως ένα μπουκάλι σκόνη στη 1. οπότε εκεί το αποδίδω.

κι ο μητσάκος στις 7 όρθιος κι αυτός.

οικογενειακώς κρυωμένοι.

σε λίγο κλείνω το κοτόπουλο με τα λαχανικα του μωρού.

για μας λέω να κάνω αυγά βραστάμε σαλάτα, δε ξέρω, από χτες με το χοιρινό το μπουχτήσαμε το κρέας.

πήγα τζάμπο και πήρα ένα πάγκο δραστηριοτήτων για το μικρό σε αλλαγή ενός παπλώματος δραστηριοτήτων που είχαμε.

έχω σίδερο κλασικά.

βαριέμαι κλασικά.

ντίνα δε κάνεις ένα τεστ κι εσύ ποτέ δε ξέρεις.

Διαφημίσεις

άντε σου λύθηκε η απορία. αρκετή καθυστέρηση όντως.

νυστάζωωωω και βαριέμαι.

καιμ ου χει σπάσει τα νεύρα ο πονόλαιμος.

ο νίκος διαβάζει, ο μανού κοιμάται, ο δημήτρης σχολείο.

ας πάω ένα σούπερ να πάρω ζάχαρη....:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!

Την πάθαμε κι εμείς, έπεσε από το κρεβάτι που τον άλλαζα μισό λεπτό που πήγα στο μπάνιο, ακούω ένα ντουκ και τον βρίσκω μπρούμυτα, δεν έχω και χαλί γμτ. Δεν έκλαψε πολύ, μόλις τον σήκωσα του πέρασε, έφαγε λίγο και μετά κοιμήθηκε, έχω διαβάσει πως δεν κάνει αν παρατηρήσουμε πολύ υπνηλία, προς το παρόν δε νομίζω, ήτανε ώρα του να κοιμηθεί.

Έκανε όμως ένα καρουμπαλάκι στο κούτελο, να πάρω τη γιατρό?

Τα' βαλα με μένα τώρα που δεν είχα το νου μου να μην τον αφήνω μόνο του, ωραία μαμά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χαίρετε κοριτσάρες..όλα καλά..εδώ εντάξει τα πράγματα..έχω αρχίσει πλέον και του κάνω παιχνιδια απο τα βιβλία, που λέγαμε κάποτε, πολύ πιο συστηματικά, γιατι αλλιώς θα με πεθάνουν τα χέρια και τα νεύρα μου , απο τη συνεχή ..κλαμογκρίνια του(που 'σαι Μπαμπινιώτη, νεολογισμοί εδώ, βγαλμένοι απο τη ζωή..)..γενικότερα καλά, σε λίγο περιμένουμε τηλεφώνημα απο τη νονά μας, για να βγούμε βολτίτσα..

Σήμερα φάγαμε μόνο μήλο , αχλάδι, έβγαλα την μπανάνα, διαβάζοντας αυτά που σου είπαν εσένα Κλοκλο, μπας και δω καμμιά βελτίωση με τα "μπαλώματα "του μικρού..

Νεκταριούλα, όσο περνάνε οι μέρες , συνειδητοποιείς όλο και περισσοτερο την πιθανότητα να είσαι έγκυος?.. πως σου φαίνεται..πως κοιμήθηκες εχθές βράδυ πχ? -πρέπει να ηταν λίγο παράξενα..εδώ εγώ σε σκεφτόμουν, φαντάζομαι εσύ...

Αννούλα, πολύ με αρέσουν αυτά που σκαρώνεις στην κουζίνα..

Ντινούλα, καλό κουράγιο με περίοδο..κοίτα, για τα σχολιάκια σχετικά με το καρότσι, μερικοί πραγματικά μιλάνε αψυχολόγητα, λένε οτι τους κατέβει, χωρίς συναίσθηση, τι να πεις, χαζομάρα τους μωρέ..

Απο ύπνους, κι εμείς, κανονικά ..ξυπνάμε, κανά τρείς φορές..τι να κάνουμε..σήμερα, πάντως κορίτσια, τώρα που θα πάω στην κουμπάρα μου που έχει μια κουκλίτσα τριών μηνών, έχω πάρει και μπουκάλι(μαζί με όλα τα συμπράγκαλα του μωρού)και θα προσπαθήσω να του δώσω εκεί, τη σκόνη που πίνει η μικρη, έτσι για δοκιμή..γιατι μπορεί να μην πιάνει μπουκάλι σκέτο ή με νερό, αλλά με γάλα , μπορεί να είναι διαφορετικά, θα δούμε..

Κλοεμάκ, περαστικούλια, όλες κάπου πονάμε, τι να πεις, όπου είναι η αχίλλειος πτέρνα καθεμιάς, εμένα πχ , με πεθαίνουν τα χέρια μου, άλλες ξέρω με τη μέση, κ.ο.κ.

Αυτά κοριτσάκια μου, να είστε όλες καλά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Την πάθαμε κι εμείς, έπεσε από το κρεβάτι που τον άλλαζα μισό λεπτό που πήγα στο μπάνιο, ακούω ένα ντουκ και τον βρίσκω μπρούμυτα, δεν έχω και χαλί γμτ. Δεν έκλαψε πολύ, μόλις τον σήκωσα του πέρασε, έφαγε λίγο και μετά κοιμήθηκε, έχω διαβάσει πως δεν κάνει αν παρατηρήσουμε πολύ υπνηλία, προς το παρόν δε νομίζω, ήτανε ώρα του να κοιμηθεί.

Τα' βαλα με μένα τώρα που δεν είχα το νου μου να μην τον αφήνω μόνο του, ωραία μαμά!

Καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου αλλά μη στεναχωριέσαι... το πρώτο που μας είπε ο παιδίατρος όταν πρωτοείδε το μωρό 8 ημερών, ήταν να περιμένουμε κάτι τέτοιο κι ότι σε όλους συμβαίνει... έχουν ελαστικά! οστά ακόμα... και συνήθως δε χτυπάνε πολύ σοβαρά έτσι... πάντως κι εγώ θα τρόμαζα...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντε , άντε, κι εγώ , μια απο τα ίδια σημερα ξέχασα να σας το πω, ποδαρικό στις τούμπες κάναμε μαζί Σίσσυ..εμένα, ευτυχώς έπεσε απο ένα μονό στρώμα που έχω στο πάτωμα , εδώ στο γραφείο που κάθομαι, και έπεσε ανάσκελα, η απόσταση που διένυσε ήταν πολύ μικρή, όσο το πάχος ενός στρώματος, αλλά και πάλι, το μπαμ μπαμ..περαστικά, πιστεύω οτι δεν είναι κάτι, μην αυτοκατηγορείσια, τι να κάνεις, δεν είναι να ξεθαρρευόμαστε πλέον, τώρα ξέρουμε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...