Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας το έχω πει ότι ο δικός μου έμαθε να ανοίγει φερμουάρ?? Όπου δει φερμουάρ κολλάει! Πριν από καμιά 20αρια μέρες τον είχα καθιστό στον καναπέ και είχα βάλει αριστερά-δεξιά μαξιλάρες (τις έχετε δει και σε φώτος) και μια στιγμή ακούω "ζζζζζζιιιιππππ" και γυρίζω και τι να δω??? Είχε ανοίξει το φερμουάρ ενός μαξιλαριού μέχρι τη μέση!!! :lol:

Και ποιος του έμαθε λέει να ανοίγει φεμρουάρ? Ο μπαμπάς μου που φοράει μια ζακέτα με μεγάλο φερμουάρ, του έκανε εντύπωση και κάθε φορά που τον πήγαινα στο πατρικό μου τον έβαζε να το κατεβάζει!

Όταν το είπα της μάνα μου τι έκανε με τη μαξιλάρα του καναπέ, έσκασε στα γέλια και μου αποκάλυψε πώς το έμαθε! Τετραπέρατα είναι!!! :lol: Τώρα χαρχαλεύει τη θήκη της κάμερας και προσπαθεί να ανοίξει το φερμουάρ αλλά έλα σου που είναι σκληρό και ζορίζεται και τον έχουν πιάσει τα νεύρα του!! :lol: Προβλέπω να το τρώω στο κεφάλι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τίποτα το 2ο ακόμα είναι τούμπανο, γκρίνια έχουμε μπόλικη.

Κοιμηθήκαμε να!!!!, της έδωσα ντεπόν το βραδυ γιατι χτες μαρτύρησε το καημένο.

Αχ μωρέ το καημένο... Αχ τι μας περιμένει κι εμάς.. Πάω να τον κοιμίσω τρίβει ο ματι που θα το βγαλει σε λιγο...

Σας το έχω πει ότι ο δικός μου έμαθε να ανοίγει φερμουάρ?? Όπου δει φερμουάρ κολλάει! Πριν από καμιά 20αρια μέρες τον είχα καθιστό στον καναπέ και είχα βάλει αριστερά-δεξιά μαξιλάρες (τις έχετε δει και σε φώτος) και μια στιγμή ακούω "ζζζζζζιιιιππππ" και γυρίζω και τι να δω??? Είχε ανοίξει το φερμουάρ ενός μαξιλαριού μέχρι τη μέση!!! :lol:

Και ποιος του έμαθε λέει να ανοίγει φεμρουάρ? Ο μπαμπάς μου που φοράει μια ζακέτα με μεγάλο φερμουάρ, του έκανε εντύπωση και κάθε φορά που τον πήγαινα στο πατρικό μου τον έβαζε να το κατεβάζει!

Όταν το είπα της μάνα μου τι έκανε με τη μαξιλάρα του καναπέ, έσκασε στα γέλια και μου αποκάλυψε πώς το έμαθε! Τετραπέρατα είναι!!! :lol: Τώρα χαρχαλεύει τη θήκη της κάμερας και προσπαθεί να ανοίξει το φερμουάρ αλλά έλα σου που είναι σκληρό και ζορίζεται και τον έχουν πιάσει τα νεύρα του!! :lol: Προβλέπω να το τρώω στο κεφάλι!!!

Ναι,ναί και εμάς το έχει το θέμα του με τα φερμουάρ!!!

Αν ειδικά αν φοράω εγω το ανοίγει και ψάχνει για βυζί το παιδάκι μου!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλά εχθές ακούσα έμαθα κάτι και έπαθα τρομερό σοκ σταυροκοπιόμουν 1 ώρα!!!Σχολιασμός για το 3ροδο καρότσι που (που κατα τύχη έχω εγώ)!!!!

"Δεν μου αρέσει καθόλου σαν "αναπηρικό" είναι!!!" Μιλάμε ανατρίχιασα όταν το άκουσα!!!Οκ πές την γνώμη σου αλλά μην λες τέτοιες λέξεις γιατί ύπάρχουν και γονείς τρελαμένοι με το μωρό τους και μπορεί να σου φάνε και κανένα αυτί(όπως του δημοσιογράφου)!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:χαχαχαχχαχα!!!

Έλεος πιά!!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτό στο σάιτ της clear blue:

Τι μπορεί να προκαλέσει ψευδές αποτελέσματα;

Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών του χρήστη για οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ακολουθείτε, πριν ξεκινήσετε τα τεστ.

Μπορεί να οδηγηθείτε σε παραπλανητικό αποτέλεσμα αν είστε έγκυος και δεν το έχετε ακόμη επιβεβαιώσει, έχετε πρόσφατα αποβάλλει ή διακόψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, έχετε πρόσφατα γεννήσει, έχετε φτάσει στην εμμηνόπαυση ή λαμβάνετε φάρμακα γονιμότητας που περιέχουν LH ή hCG. Καλό θα ήταν να συνεννοηθείτε προηγουμένως με τον γιατρό σας.

Εμένα με αφορά το ότι έχω εγκυμοσύνη και δεν το έχω επιβεβαιώσει ή ότι έχω γεννήσει πρόσφατα???????

Ρε πουλάκι μου άντε να πάρεις άλλο ένα τεστάκι να δούμε!Πάντως η χοριακή θα έδειχνε σίγουρα γιατί τα τέστ του εμπορίου ανΙχνεύουν στα ούρα την ορμόνη αυτή όταν είναι πάνω απο 25 μονάδες ένω στο αίμα υπάρχει απο πολύ πιό νωρίς!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ να ανοίξω θέμα στο parents ή να πάρω τον γυναικολόγο μου γιατί ψιλοαγχώθηκα?Σήμερα έχω 16 μέρες καθυστέρηση!!!

Αφού θηλάζεις είναι φυσιολογικό νομίζω. Αλλά καλού-κακού πάρε το γυναικολόγο σου, δε χάνεις κάτι... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...