Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεοπάτρα κόψε το πορτοκάλι σε πρώτη φάση κι άσε μόνο τη μπανάνα. Κι αν συνεχιστούν βγάλε και τη μπανάνα να δεις. Το σέλινο ή το κολοκύθι κάνουν αλλεργία? Αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Κι εγώ είδα χθες στο κορμάκι του όπως τον έκανα μπάνιο μερικά σπυθουράκια. Δυο-τρια στα χεράκια και μερικά σε κοιλίτσα και πλατούλα. Ήταν η πρώτη μέρα που έρωγε χορτό κι έβαλα όλα τα λαχανικά. Αλλά σήμερα δεν είδα κανένα... Ίσως να ήταν τυχαίο.

Μόνη μου μιλάω οπότε πάω νάνι.....

Γειαααααααααα

Α ξέχασα, τα προσκλητήρια είναι ακριβώς όπως τα ζήτησα.Γλύκα.

Πού μόνη σου καλέ? Κι εγώ με την Ντίνα τι κάνουμε???

Με το καλό και στις μπομπονιέρες!!

Διαφημίσεις

Ουφ κοιμήθηκε! Αυτό το παιδί αν δεν θηλάσει 5-6 φορές την ημέρα δεν κοιμάται. Καλό αυτό!

Κλεοπάτρα διάρροια έχει η μικρή? Επειδή λένε πως συνοδεύει τις αλλεργίες. Επίσης δες το χρώμα στα κακά.

Καλά λέει η Νεκτ, κόψε πρώτα το πορτοκάλι που είναι καραμπάμ αλλεργιογόνο. Το κολοκύθι δεν ξέρω τι σχέση έχει, ούτε και το σέλινο αλλά για να το λένε οι ντοκτόροι κάτι θα ξέρουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ουφ ξανάρθα, κυκλοφορώ στο νετ λόγω δουλειάς....

Τα κακά της μια χαρά είναι, ως συνήθως, με τα λαχανικά έχουν αυξηθεί και...χρωματιστεί κάπως, τίποτα άλλο.

Μωρέ να το κόψω το πορτοκάλι, αλλά αυτά τα χε από πριν, απλά όχι τόσο έντονα κ πολλά.

Θα πάω δερματολόγο ούτως ή άλλως να δούμε....

Επίσης σε αυτό το μήνα από βάρος σχεδόν τίποτα. Αν και τρώει πολύ καλά.

Αυτά.....

Τώρα φεύγω.....

Γειααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κοριτσάκια, πως παν τα κέφια??

Εγω ολη μερα δεν εχω κάτσει και τωρα κουτρουβαλάω..

Συγγνώμη επειδη εχω χάσει επεισόδια..Νεκταρία παιδί μου, τι τεστ κατουρησες?

ωορρηξιας? δειχνει αυτο εγκυμοσυνη? και ληγμένο κιολας?

Αν εισαι τελικά,μετα το πάρτυ που θα κάνουμε, θυμησου να τους στειλεις επιστολή με συγχαρητηρια για την αξιοπιστία!!!!!!!

Κλοκλο αλλεργία λενε οι ντοκτοροι ε?

Πλάκα πλάκα σημερα της εβαλα αρακά στη χορτοσουπα και τωρα που την κάναμε μπάνιο κατω απο το λαιμουδάκι εχει βγαλει σπιθούρια και λιγα στον ώμο αλλά σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο την πλαστική σαλιάρα..

Αυριο θα το ξανατσεκάρω, παντως διαβαζα οτι εαν τυχόν υπαρχει αλλεργία στο μωρό σε κάποια τροφή, συνήθως εκδηλώνεται αρχικά με κοκκινιλες γυρω απο το στόμα κ μετά εξαπλώνεται στο κορμάκι. Όλα σχετικά ειναι βέβαια...

Ελισαβετ πάτε καλυτερα με τις κρέμες? τρωει τωρα?

Εμενα μια ετσι μια γιουβέτσι, εχθες τις καταβροχθισε και τις 2 απο 150μλ εκαστη και σημερα το είχε σφραγίσει το στόμα..άβυσσος η ψυχή...

Μαρία που είσαι? τι απογινε με την πατάτα?

Ντινα ποσο σε καταλαβαινω...εγω παθαινω το εξής, ακουω τον άντρα μου να λέει "μωρο μου" και απαντάω..

και τρωω την κρυάδα μου....

"δε μιλάω σε σενα ,στη μικρη μιλάω!!!!!":D :D :D :D

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

κοριτσια, σε αυτο το site επιλέγεις το φάρμακο που θες και αναφέρει εαν μπορείς να το πάρεις σε περίοδο θηλασμου.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Καλημερούδια σας! Κοιμήθηκε καλά χθες το πουλάκι μου κι ακόμα κοιμάται, λογικά σε λίγο θα ξυπνήσει. Δεν είναι και πολύ του ύπνου απλά ψιλοάργησε χθες το βράδυ και τώρα αναπληρώνει!

Αγγελική κι εγώ το ίδιο παθαίνω με τον δικό μου τον άντρα που πλέον έχει 2 μικιά!

Όσο για τα τεστ την Κυριακή κατούρησα 1 ωορρηξίας κι ένα εγκυμοσύνης ληγμένα και τα δυο και το πρώτο χαμογέλασε και το 2ο βγήκε αχνά θετικό και τη Δευτέρα ένα εγκυμοσύνης που λήγει τέλος του 2011 και βγήκε κι αυτό αχνά θετικό. Απλά προβληματίζομαι αφού το ωορρηξίας δείχνει και εγκυμοσύνη (το έχω ξαναδιαβάσει στο πάρεντς, λέει και στο κουτί ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος αποτελέσματα αν πρόσφατα έχουμε μείνει έγκυες) γιατί να μη γίνεται και το αντίθετο δλδ να δείχνει και το εγκυμοσύνης ωορρηξία??

Για αυτό το λόγο βρε Κλεοπατράκι μου θέλω να περιμένω μια δυο μέρες όπου σίγουρα θα έχει τελειώσει πιθανή ωορρηξία αλλά απίθανο να "τελειώσει" πιθανή εγκυμοσύνη.... ώστε να ξανακάνω τεστ ωορρηξίας όπου αν είμαι έγκυος πάλι θα χαμογελάσει (δε γίνεται να χαμογελάει και να έχω μια βδομάδα ωορρηξία, εκτός κι αν γεννάω αυγά με το τουλούμι!!!) και επίσης το τεστ εγκυμοσύνης να δείξει πάλι θετικό ΑΝ ΑΝ επαναλαμβάνω ΑΝ είμαι έγκυος!

Και έχουμε και λέμε: Έχω τα παπουτσάκια μελιτζάνες από εχθες. Μου έπεσε χθες και μια αβγοθήκη με χωριάτικα φρέσκα αυγά από γνωστό πισινό κότας...όχι ότι κι ότι. Και τα λυπάμαι!! Τα έσπασα μέσα σε ένα μπολ και τα έβαλα ψυγείο. Τι να τα κάνω που έχουμε φαγητό για σήμερα??? Τη "βγάζουν" μέχρι αύριο?? Έλεγα να τα κάνω με κολοκύθια....

Επεξεργάστηκαν by mikio

Διαφημίσεις

Προς αποφυγή τρεξίματος στην τουαλέτα θα έλεγα μαγείρεψέ τα σήμερα κ φάτε τα αύριο.

Kαλημέρα! Καλή ιδέα, αν και ο Άρης είναι λίγο παράξενος...με το χθεσινό φαγητό. Αλλά επειδή με τα φρέσκα χωριάτικα αυγά δε χαρίζει θα το φάει είμαι σίγουρη!

Υπομονή Κλεό με το άλλο θέμα. Πράμα δε νιώθω πάντως ενώ με το Γιώργη επιτόπου το κατάλαβα... τεσπα...

Πώς κοιμηθήκατε χθες βράδυ? Εντάξει με τα δοντάκια? Μαρη φανέρωσε το 2ο ή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...