Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρία χαμός στο καφέ για πάρτη σου γίνεται, όλες σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε!!

Άντε και άμα είσαι έγκυος θα έρθουμε με την Ελευθερία Χανιά να σου πούμε κι από κοντά τα συγχαρητήρια!! ε Ελευθερία??

Περιμένω μια φίλη μου και τον άντρα της, να δω πότε θα μαζευτεί κι ο δικός μου άντρας βέβαια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aκόμα μαζί μου ασχολείστε καλέ??! Ήμαρτον! :lol: Έκανα τα παπουτσάκια και περίσσεψε κιμάς και μπεσαμέλ κι έκανα κι ένα μίνι παστίτσιο και το έχωσα κατάψυξη. Μετά ήρθε ο μπαμπάς ο οποίος την κοπάνησε από την βάρδια (να χαρώ εγώ τα στρατά μας!!) και φάγαμε, την πέσαμε και μέχρι να πεις "κρεμούλα" ξύπνησε κι ο μπέμπης τον ταΐσαμε και κάναμε μια τεράστια βόλτα!

Πήρα και κίτρινη κολοκύθα για να δοκιμάσω να βάλω στη χορτό του μπέμπη... Λέτε να του αρέσει?? Και σιγά-σιγά θα βάλω και τπτ μπρόκολα και τέτοια.

Αννούλα που με ρώτησες τελευταία περίοδο είχα στις 21 Ιανουαρίου. Λίγωση ή γέμωση άραγε από την 1η Φεβρουαρίου και μετά που θυμάμαι 1-2 φορές να έγινε το κακό? :lol: Δεν έχω ημερολόγιο του 2010...

Eπίσης θέλω στράταααα!!!

Για το θέμα μας...σε 2-3 μέρες θα ξανακάνω τεστ! Υπομονή καλέ!!! Εδώ κάνω υπομονή εγώ που είμαι και η άμεσα ενδιαφερόμενη!! :lol: Ωστόσο μπορεί να μου έρθει και καμιά περίοδος!

Επεξεργάστηκαν by mikio

Νεκταρία χαμός στο καφέ για πάρτη σου γίνεται, όλες σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε!!

Άντε και άμα είσαι έγκυος θα έρθουμε με την Ελευθερία Χανιά να σου πούμε κι από κοντά τα συγχαρητήρια!! ε Ελευθερία??

Περιμένω μια φίλη μου και τον άντρα της, να δω πότε θα μαζευτεί κι ο δικός μου άντρας βέβαια!

Σοφάκι μου αν είμαι σας κάνω και το τραπέζι βρε!!!:tongue::lol:

Και σε όποια Πρωτευουσιάνα και μη θέλει να κατέβει μια βόλτα!!!

είσαι δεν είσαι αγάπη μου όποτε και να μείνεις έτσι θα κάνουμε και ξανά απ την αρχή και ξανά απ την αρχή και δε συμμαζεύεται....

και για όποια από μας φυσικά....

αφού την έχουμε τη μωροτρέλα και τη δηλώνουμε.....

Διαφημίσεις

Άκου λέει! Πες Νεκταρίτσα το ναι και θα σου φέρνω από το Ηράκλειο ό,τι σου 'μυρίζει':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα που με ρώτησες τελευταία περίοδο είχα στις 21 Ιανουαρίου. Λίγωση ή γέμωση άραγε από την 1η Φεβρουαρίου και μετά που θυμάμαι 1-2 φορές να έγινε το κακό? :lol: Δεν έχω ημερολόγιο του 2010...

Άρα στα γενέθλια του γιώργη θα είσαι 7 μηνών:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.

Εχω νεύρα (εννοείται ΚΑΙ με την Νεκ που μας πρήζει!!!:evil:) αλλά κυρίως με τους παιδιάτρους, μιλησα τώρα, αλλεργία είναι λένε κ οι δυο, η μικρή έχει γεμίσει.

Ο ένας μου λέει βάλε κορτιζονούχα αλοιφή και άμα γίνει κάτι, αλλιώς να κάνουμε αλλεργικά τεστ και άμα βρούμε τίποτα.

Ο άλλος λέει κόψε τη μπανάνα πρώτα και το πορτοκάλι και βλέπουμε. Μετά κόψε και το κολοκύθι και το σέλινο.

Δηλαδή τι θα τρώει??????????????

Αμα φάει φρουτόκρεμα χωρίς μπανάνα να με φτύσετε.

Οταν είχε πρωτοβγεί το πρώτο τέτοιο, μήνες τώρα, πολύ πριν φάει οτιδήποτε στερεό, μου έλεγαν έλα μωρέ δεν είναι τίποτα, και τώρα φάτε τα ηλίθιοι. Αντε τα πήρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επίσης μου έστειλε η λογίστρια ένα κατεβατό με τη χαρτούρα που χρειάζεται για την έναρξη. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ μια βδομάδα πρέπει να τρέχω από υπηρεσία σε υπηρεσία. Να δω τι θα κάνω το μωρό. Τουρ σε εφορίες και ικα και οαεδ και κεπ. Και ο επόπτης της εφορίας εχει λέει απορίες να λυθούν πριν δώσει έγκριση, κοινώς πρέπει να ετοιμάζω ξέρετε τι για δαύτον.

Κατα τ'άλλα καλά!:twisted:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Το απόγευμα ήρθε ο Δημήτρης απο το μαγαζί αφου πρώτα είχε περάσει απο τα Jumbo για παιχνίδια του μπέμπη!Για την μαμά τίποτα όμως!!!Πάνε η καλές παλιές εποχές...:cry::cry::cry: αλλά δεν πειράζει!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μέχρι 3 φεβρουαρίου κορίτσι φιλενάδα, από κει και πέρα αγόραρος...τάδε έφη ο κινέζος...http://www.chineseastrologer.org/gr/chinese_astrology_for_future_mothers.php

Nαι αμέ!! Είδα τι λέει κι ο Κινέζος για το Γιώργη μου. Εκτός κι αν στην πορεία μου βγει Τζορτζίνα!! :lol: Φτου-φτου!!!

Το απόγευμα ήρθε ο Δημήτρης απο το μαγαζί αφου πρώτα είχε περάσει απο τα Jumbo για παιχνίδια του μπέμπη!Για την μαμά τίποτα όμως!!!Πάνε η καλές παλιές εποχές...:cry::cry::cry: αλλά δεν πειράζει!

ΧΑΧΑΧΑ!! Πολλά θες βρε Ντινάκι. Ένα μυαλό έχουν αυτοί οι άντρες πού να χωρέσουν 2 δώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...