Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας ,

ο μπέμπης κοιμάται και περιμένω μία εγκυούλα για καφέ!!

Κάτι παρόμοιο έχει στα mothercare και μάλιστα έχει και μπαστουνάκι να το σέρνει η μαμά!

Και αυτό έχει

http://www.mytoys.de/CHICCO-4-in-1-Car/Autos-Fahrzeuge/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.20/1497108?layout=mediaview&img=/149/71/1497108-2-l.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.mytoys.de/Geuther-Laufgitter-Octo-Parc-natur/Laufgitter/Sicherheit/KID/de-mt.ba.ca02.13.02/1565989

αυτό θα θελα...

έχεις ξαναψωνίσει από δω? πόσο είναι τα μεταφορικά?

Προσωπικά δεν έχω ξαναψωνίσει αλλά έχουν ψωνίσει πολλές κοπέλες από το πάρεντς χωρίς κανένα πρόβλημα. 15,95 είναι τα μεταφορικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

θα δεις θα το χαρεί, θα βγάλεις και τις μπάρες αργότερα και όλο βόλτες θα ναι ο μικρός.

λες να ψωνίσω κι εγώ? δε ξέρω γερμανικά γμτ. εσύ ξέρεις? μεταφράζεται η σελίδα?

ποια ξέρει γερμανικά οεο να μου πει?

Διαφημίσεις

Συγνώμη το έχει 145 ευρώ + 15 τα μεταφορικά???

http://www.mytoys.de/Quinny-Dreirad-Buggy-ZAPP-Rebel-Red/Buggys/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1918715

είναι αυτό που θες? ωραίο!!!!!

είναι αυτό που έλεγες ότι δε πέφτει κάτω ή όχι?

Διαφημίσεις

Αυτό το περιστρεφόμενο με τη βεντούζα φίσερ πράις που βάζω πάνω στο καρεκλάκι φαγητού τη θυμάστε??

Ε ξεχάστε τη....

Την έχει ξεσκίσει στο χαστούκι, δε τη βλέπω να βγάζει τη μέρα....

Καλά δε πονάνε τα χεράκια της??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπήκα να ρίξω μια ματιά και τρελάθηκα!!!!! Νεκταρία τι κάνεις θα τρελάνεις τον κόσμο. άντε παιδί μου να βεβαιωθούμε! ένα μόνο θα σου πω: το πρώτο τεστ που έκανα στους μπέμπηδες ήταν αρνητικό, για να καταλάβεις δηλαδή άμα δείχνει, και μάλιστα δυο φορές, θετικό είναι σίγουρο! τι καλά!!! μπράβο

έχω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι, το βράδυ περιμένω αδερφό και νύφη να κάτσουμε.

θα βάλω στο φούρνο ρολό χοιρινό με στρογγυλές πατάτες. σαλάτα και μανιτάρια σωτέ. αυτά. είμαι πολύ χάλια δε μπορώ να ζοριστώ περισσότερο...

πάω για το καφέ.

για κάτσε ρε Άννα αυτό ειναι το χαλαρό σου;;; εγώ αυτό θα το είχα, άμα έκανα λέμε, για το σούπερ τραπέζι! μην με παλαβώσεις και εσύ.

Γειά σας ,

Κάτι παρόμοιο έχει στα mothercare και μάλιστα έχει και μπαστουνάκι να το σέρνει η μαμά!

Ντινάκι αυτό αυτό το mothercare το έχουμε αγοράσει, η γιαγιά δηλαδή, στα μπεμπόνια τα Χριστούγεννα αλλά ακόμη δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει. τότε δεν μπορούσαν να στηρίξουν το κεφαλάκι τους καλά και έπεφταν προς τα μπρος. φυσικά εμείς σαν πολύ προκομένοι γονείς, που όλή μέρα τρέχουμε σαν τους μ.. δεν το ξαναδοκιμάσαμε. ευτυχώς που το είπατε ρε κορίτσια και το θυμήθηκα γιατι το βάλαμε σε μια άκρη και άντε γεια ούτε ξαναρίξαμε ματιά.

Μπορεί να μην έχω χρόνο καθόλου αλλά μου αρέσει που ξεκίνησε η συζήτηση για εγκυμοσύνες και νέα μωράκια. γουστάρω τρελά!!!!

fYFap3.pngIV83p3.png

θα δεις θα το χαρεί, θα βγάλεις και τις μπάρες αργότερα και όλο βόλτες θα ναι ο μικρός.

λες να ψωνίσω κι εγώ? δε ξέρω γερμανικά γμτ. εσύ ξέρεις? μεταφράζεται η σελίδα?

ποια ξέρει γερμανικά οεο να μου πει?

Εγώ ξέρω Γερμανικά. Τι εννοείς αν μεταφράζεται η σελίδα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...