Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι σ' εσάς που παίρνεται γυναίκα για τις δουλειές; Μπορεί να είναι και κουφό αλλά επειδή δεν έχω ξαναπάρει και το σκέφτομαι για όταν θ' αρχίσω τη δουλειά για πείτε μου;Όταν έρχεται εσείς τι κάνετε;Τη βοηθάτε;Δηλαδή μοιράζεστε τις δουλειές ή τ' αναλαμβάνει όλα αυτή;

Γεια σου Βούλα, και γω πρώτη φορά την έφερα μετά τη γέννα.

Εγώ τη βάζω και κάνει βεράντα, παντζούρια, τζάμια, σίδερο (δικά μου κ Γιώργου), μπάνια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα.

Τα ρούχα του μωρού τα σιδερώνω εγώ και κάνω και την κουζίνα και το ξεσκόνισμα γιατί έχω κόλλημα και θέλω να τα κάνω μόνη μου :)

Γεια σου Βούλα, και γω πρώτη φορά την έφερα μετά τη γέννα.

Εγώ τη βάζω και κάνει βεράντα, παντζούρια, τζάμια, σίδερο (δικά μου κ Γιώργου), μπάνια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα.

Τα ρούχα του μωρού τα σιδερώνω εγώ και κάνω και την κουζίνα και το ξεσκόνισμα γιατί έχω κόλλημα και θέλω να τα κάνω μόνη μου :)

καλησπερα μαρακι!!ποσες φορες την εβδομαδα ερχεται?κ αν επιτρεπεται ποσο την πληρωνεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ζουζουνες μου τι κανετε?ολα καλα?μου λειψατε πολυ.τι κανουν τα μωρακια σας?εμεις μεγαλωνουμε και ειμαστε παρα πολυ ησυχα παιδακια....δεν κουραζουμε την μαμα μονο οταν θελουμε να φαμε ξεσηκωνουμε την Τριπολη!!maria_s, μακ τι κανετε?οι υπολοιπες μανουλες καλα?

Βρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι σ' εσάς που παίρνεται γυναίκα για τις δουλειές; Μπορεί να είναι και κουφό αλλά επειδή δεν έχω ξαναπάρει και το σκέφτομαι για όταν θ' αρχίσω τη δουλειά για πείτε μου;Όταν έρχεται εσείς τι κάνετε;Τη βοηθάτε;Δηλαδή μοιράζεστε τις δουλειές ή τ' αναλαμβάνει όλα αυτή;

Εγω παντως εφευγα απο το σπιτι!!!Τωρα ομως που ειμαι εδω την σταματησα γιατι με το μωρο δεν θελω να ερχεται

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

maria καλα ειναι...δηλαδη 35 ευρω τη βδομαδα ε?η 140 το μηνα τα λεω σωστα?(ημουν και σκραπας στα μαθηματικα:P)

ελενιτσα καλησπερα να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ζουζουνες μου τι κανετε?ολα καλα?μου λειψατε πολυ.τι κανουν τα μωρακια σας?εμεις μεγαλωνουμε και ειμαστε παρα πολυ ησυχα παιδακια....δεν κουραζουμε την μαμα μονο οταν θελουμε να φαμε ξεσηκωνουμε την Τριπολη!!maria_s, μακ τι κανετε?οι υπολοιπες μανουλες καλα?

Καλώς την τριπλομάνα! Όλα τα μπουμπούκια καλά; Και μεις μια χαρά παλεύουμε να γίνουμε έμπειρες μανούλες :)

Διαφημίσεις

maria καλα ειναι...δηλαδη 35 ευρω τη βδομαδα ε?η 140 το μηνα τα λεω σωστα?(ημουν και σκραπας στα μαθηματικα:P)

ελενιτσα καλησπερα να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!

Ναι τόσο είναι :)

κανει να φαω μπροκολο;;;;;

εχουν πεσει τα σαλια μου!!!!!

Δεν τον λυπάσαι τον κακομοίρη; Βρε τι σου έχω πει; :)

Πέρα από την πλάκα, ο μικρούλης έχει ήδη θέμα με τα εντεράκια του, μην τον επιβαρύνεις περισσότερο :eek:

Δεν τον λυπάσαι τον κακομοίρη; Βρε τι σου έχω πει; :)

Πέρα από την πλάκα, ο μικρούλης έχει ήδη θέμα με τα εντεράκια του, μην τον επιβαρύνεις περισσότερο :eek:

ενταξει.... και εγω το υποψιαζομουν οτι δεν κανει. να βεβαιωθω ηθελα...:(

Ελενίτσα που εισαι κοπελα μου? σε σκεφτομουν αυτες τις μερες. χαθηκες απο το φορουμ. όλα καλα με το μωρο ε? παλι καλα που ειναι ησυχουλης γιατι αλλιως τι θα εκανες με 3 παιδια :)

Καλησπερα και απο μενα...Μολις την κοιμησα τη μικρη γιατι αν δεν κοιμηθει κανενα 2ωρο το μεσημερι ξεσηκωνει την πολυκατοικια απο τη γκρινια. Τι ειναι και αυτο ομως ε;;; Αν χασει το προγραμμα της δεν κοιμαται με τιποτα ακομα και το βραδυ. Μακ κοπελα μου παρολο που δε θηλαζω δε νομιζω να κανει να φας μπροκολο, εχει τις "γνωστες" παρενεργειες, ποσο μαλλον στον μπεμπη σου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...