Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό Βελ και Κλοκλο. Αν πάρει πρέφα ο άντρας μου ό,τι σκέφτομαι για δεύτερο άμεσα πάει θα με χωρίσει. Τόσο καιρό προσπαθεί να με πείσει.

Κατάλαβα, άκυρο το παιχνιδάκι.

Αλλά για δείτε αυτό και πείτε γνώμη

http://www.mytoys.de/CHICCO-4-in-1-Car/Autos-Fahrzeuge/Chicco/de_DE/DEU/KID/de-mt.ba.br01.13.20/1497108

Θα παραγγείλω από αυτό το site το καθισματάκι αυτοκινήτου και θέλω να του πάρω και ένα παιχνίδι για το Πάσχα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον μεγαλώνει, ναι..είναι ελαφρώς κόκκινο, τωρα που το βλέπω πάλι, ξηρό πολύ στην υφή..αυτά που έχει κάτω απο το πιγούνι είναι πιο έντονα κόκκινα..δεν έχω παρατηρήσει, αν τα ξύνει ή όχι..λες να είναι καμμιά αλλεργία σε τροφή? εγώ επιμένω οτι ο ερεθισμός ξεκίνησε απο όταν του έδωσα κάτι γιαουρτάκια, ο Φ.λέει οτι προυπήρχαν..βέβαια τα γιαουρτάκια τα σταματήσαμε,δεν ξέρω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αλό Βελ και Κλοκλο. Αν πάρει πρέφα ο άντρας μου ό,τι σκέφτομαι για δεύτερο άμεσα πάει θα με χωρίσει. Τόσο καιρό προσπαθεί να με πείσει.

Κατάλαβα, άκυρο το παιχνιδάκι.

Αλλά για δείτε αυτό και πείτε γνώμη

http://www.mytoys.de/CHICCO-4-in-1-Car/Autos-Fahrzeuge/Chicco/de_DE/DEU/KID/de-mt.ba.br01.13.20/1497108

Θα παραγγείλω από αυτό το site το καθισματάκι αυτοκινήτου και θέλω να του πάρω και ένα παιχνίδι για το Πάσχα.

Πολύ καλό φαίνεται Ελευθερία, είναι και σταθερό και με ρόδες να το κάνεις βόλτα ε? για πόσων μηνών λέει γιατί δεν καταλαβαίνω γρι, γερμανικά είναι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πολύ καλό φαίνεται Ελευθερία, είναι και σταθερό και με ρόδες να το κάνεις βόλτα ε? για πόσων μηνών λέει γιατί δεν καταλαβαίνω γρι, γερμανικά είναι?

Από 12 μηνών είναι.

Γερμανικά, ναι.

Ευχαριστούμε για τα περαστικά Σοφία!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

ep ti kanete?????

Ελε, η πιο αχρηστη αγορά ητανε αυτο το μομπίλε και το πηρα και 60 ευρά απο το Λητω ,τσάμπα τα λεφτά λέμε,αχρηστο πράμα,ασε που επαιρνε μπρος με το κοντρόλ της τηλεόρασης, μιλαμε οτι πεταγομουν στο ταβάνι απο την τρομάρα μου κάθε φορά,μεχρι που το εβγαλα κ ησυχάσαμε και η μικρή δεν εδειξε ποτε κανενα ενδιαφέρον..

Το αμαξάκι που εβαλες ειναι κορυφαίο αλλα θα τον χωράει τον δικο σου?

Μηπως σερνονται τα ποδια του κάτω??

Ξυπνησε η τουλουμπίτσα, επανερχομαι αργότερα

Συγνώμη αλλά εγώ κάνω πλάκα!!!! Έχω αναλύσει τις απόψεις μου για το δεύτερο αν και κρυφοκοιτάζω την ιδέα. Παραμένω όμως σταθερή. Να γίνει 1,5-2 ο Πρίγκηψ και πάμε για την Πριγκίπισσα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι Γερμανικά. Αρχικά έχει βάση και γίνεται κούνια, ξέρεις σαν αλογάκι κουνιστό, έπειτα έχει βάση για να σπρώχνεις το μωρό από πίσω όπως δείχνει η φώτο και έχει και ζώνες ασφαλείες αλλά και υποδοχές να πατάνε τα ποδαράκια. Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα΄βολέψει το μικρό καθώς δεν ξέρω τι ύψος θα έχει και αν τον παίρνει ως τότε.

Ένα αλογάκι της fisher price που του πήρε η αδερφή μου τα Χριστούγεννα είναι για 9μηνών αλλά τα πόδια του ακουμπάνε κάτω και μάλιστα λυγισμένα από τον 4ομήνα. Θα το βγάλω φώτο να σας δείξω.

Αυτό λέει ό,τι είναι από 18μηνών στο σάιτ της κίκο αλλά όταν αρχίσει και κάθεται πιο άνετα θα είναι ωραίο γιατί θα έχει και ζώνες. Ό,τι πεις για εξορμήσεις στο εξοχικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συννενοημένα είναι τα μπεμπάκια σας και ξυπνήσανε παρέα?

Εμείς κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα.

Αγγελική στο μυαλό μου είσαι αλλά για να λέει από 18μηνων΄δεν μπορεί να μην τον χωράει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

πλάκα πλάκα δεν ειν κακό να χουν μια α διαφορά τα παιδιά. ο δημήτρης μπορεί να ναι όλα αυτά για τα οποία κατά καιρούς γκρινιάζω αλλά μόνο μαζί μου. με τον αδερφό του κύριος! και με βοηθάει πολλές φορές παρόλο που είναι αγόρι και σχετικά μικρός ακόμα. μου φέρνει πράγματα, του κάνει παρέα, του λέει παραμύθια κτλ. βέβαια μερικές φορές το παρακάνει η αλήθεια είναι αλλα γενικά καλά και το κυριοτερο αυτοαπασχολείται αρκετό διάστημα μόνος του.

αν το 3ο το κάνω όπως υπολογίζω με το μανού 20 μήνες διαφορά θα χει.

αλλά άλλο το 2ο με το 3ο και να υπάρχει κι ένα μεγάλο.

κι εμείς έχουμε ένα παρόμοιο αμαξάκι της φίσερ, κάτι παρόμοιο θα πάρω αύριο και του μανού από τζάμπο γιατί έχω να κάνω κάτι δώρα του που τα χουμε ήδη αλλαγές.

πάντως ο δημήτρης ακόμα ανεβαίνει....και του το χα πάρει εγώ δώρο στα πρώτα του γενέθλια! εμμονές...

Καλησπερα!

τι κανετε?

μου λειψατε!

ολο εδω ο συζυξ, και φυσικα στον υπολογιστη,

η μικρη γκρινιαζει λογω δοντιων συνεχεια, αλλα τρωει φρουτακια και το μεσημερι χορτοσουπα (εννοω πατατα, καροτο, κολοκυθι) και ευτυχως λιγο εστρωσε τον υπνο της.

εχουμε συχνα πυκνα κοσμο, και πηγαινουμε και εμεις, λογω της βαφτισης που ερχεται.

και μεσα σε ολα αρρωστησα. μαλλον κρυωσα......

ευτυχως η μικρη καλα ειναι. η μαμα της σερνεται. ατονια, μπουκωμα και ερεθισμενος λαιμος!

αυτα τα ολιγα. θα προσπαθησω να μπω ξανα....

Το τέστ μόνο αν έγινε Δεκέμβριο η σύλληψη μου βγαίνει αλλά αυτό αποκλείεται γιατί 4 Δεκέμβριου έκανα το τέστ 6 μέρες πρίν την περίοδο και βγήκε (ακούς Νεκταρία) πολύ αχνό θετικό!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...