Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 6/3/2025 at 9:18 ΠΜ, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλέ τι διαβάζω, Νεκταρία άντε με το καλό!!!

Το δέσαμε εμείς κιόλας θα μου πεις τώρα!

Ότι λαχταράς εσύ πιο πολύ σου εύχομαι να γίνει!!!

Αννούλα περαστικά!

Ούτε εμένα μου βγήκε το τεστ!

Μανταλένα γέλασα με τη μικρή που κοιμάται καθιστή! και με το ξίδι!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έχει πάθει το ποδαράκι βρε Κλεό, γιατι δεν θυμάμαι..

Εμάς , μας είπε η γιατρός, την τελευταία φορά που της δείξαμε ένα "μπάλωμα" του μικρού, κάτω απο το αυτί , οτι είναι ατοπική και οτι χρειάζεται ενυδάτωση..τώρα αυτο το μπαλωματάκι , ελαφρώς μεγαλώνει, και έχουμε και λίγο κάτω απο το πιγούνι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

καλή φάση ο παιδικός σταθμός. θα πληρώνεις πολύ λιγότερα σε σχέση με τις γυναίκες. εμείς δίναμε 335 πέρυσι. οι βρεφοσταθμοί έχουν λίγες θέσεις βάσει νόμου υπουργείου παιδείας. αυτό είναι καλό γιατί κάθε δασκάλα αναλαμβάνει μέχρι 5 παιδάκια περίπου.

είναι και περίπου κακό γιατί όποιος πρόλαβε το κύριο είδε.

να έχεις στο νου σου να ρωτήσεις, πόσα παιδάκια/δασκάλες έχει το τμήμα.

επίσης αν η αίθουσα των βρεφών επικοινωνεί με αυτές με τα μεγαλύτερα παιδάκια, να το προσέξεις αυτό.

όταν επισκεφτείς κάποιο σταθμό να ζητήσεις να σε πάνε να δεις ΌΛΟΥΣ τους χώρους. αυτό είναι σημαντικό.

όλα τα υπόλοιπα θα τα δεις στη συμπεριφορά της μικρής μετά από κάποιο διάστημα.

ANNA27! είπε:
το χουμε εμείς, απ το δημήτρη.

ψιλοχαζομαρίτσα για τα λεφτά του.

δε το χρησιμοποιώ στο μωρό πια. πήρα ένα χειροκίνητο βαρέθηκα να αλλάζω μπαταρίες.

Ευχαριστώ Άννούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά, η μικρή της Λίνας , όλα τα λεφτά ,χαλαρά..φαινόταν αυτό το μωρό παιδί μου..ιδιαίτερο, ευκίνητο, γλυκό,ναι..δεν γουστάρουμε συμβατικό γάλα κυρία-μαμά, φέρε κανά ξίδι...

Πότε πας δουλειά Κλεό?Μετά απο Σεπτέμβρη νομίζω..?Εγώ , γιατί δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω με το μωρό μετά, μου λέτε?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

mikio είπε:
Για το 2ο μωρό θα είναι μια χαρά! Αλλά μέχρι τότε θα έχουν βγει και καινούρια και πιο εξελιγμένα! Μια φίλη μου τις δώσανε ένα από το εξωτερικό τι μάρκα δεν έχω ιδέα που ανακλά χρωματιστές εικόνες στον τοίχο κι όχι απλά κίτρινο φως σαν και αυτό.

Λες σε ένα χρόνο να ουν βγει καινούργια ε??? Γιατί αν μείνω σύντομα έγκυος σε 1 χρόνο θα γεννώ!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χρήσιμα αυτά που γράφεις Αννούλι, ε, ρε , τι πρέπει αν προσέχουμε και δεν ξέρουμε..έχουμε να την πατήσουμε παρακάτω, σε πολλά ακόμα, το κόβω..

Γεια σου Σίσσι και Ελέ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

κάτι τέτοιο έχει και η Ζωίτσα σα μπάλωμα αλλά ελαφρώς χρωματισμένο όχι έντονο κόκκινο και ερεθισμένο σα του μανού.

βελ μεγαλώνει? σίγουρα δεν είναι τίποτα μύκητες ε? την ατοπική την έχουν απ την αρχή ή αν αλλάζουν σαπούνια κτλ. αλλιώς μπορεί να είναι αλλεργικής φύσης....δε ξέρω.

και τα 2 μου τα παιδιά πουά γίνονται.

Σοφία ούτε εσένα ε? αχ τι καλά, αναθάρρησα!

Κανονικά λήγει η άδεια τέλος Ιουλίου.

Συν όλη την άδεια του 2010 τέλος Αυγούστου.....

Καλά, στους σταθμούς μαλλον θα με μισήσουν (όπως του μισώ κ γω εξάλλου...) είμαι υστέρω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

ANNA27! είπε:
http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=80

SOS!!! κάντε αυτό σας παρακαλώωωωωωωωωωωωωωω

σας βγαίνει????

Δεν βγαίνει ούτε εμένα αλλά αν λέω αν βγει από Απρίλη μέχρι Νοέμβρη έχω πιθανότητες για την κόρη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female είπε:
Δεν βγαίνει ούτε εμένα αλλά αν λέω αν βγει από Απρίλη μέχρι Νοέμβρη έχω πιθανότητες για την κόρη:)

τον απρίλη ασ τον πουλάκι μου δε πολυλέει εμένα να ρωτάς! θα γεννήσεις χριστούγεννα και θα κάνεις και αιγόκερο! ωχ παναγία μου πάλι!!! δες το για ιούνιο και ιχθύ! ηρεμίααααα.

βρε τι λέμε!

άντε βουρ με το καλό! εγώ στο εύχομαι πάντως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...