Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω το χω το μόμπιλε.....πολύ μου αρέσει, στη Ζωή πάλι καθόλου.

Πρέπει να κάνω κ ελιγμούς για να τη βάλω στη κούνια. Που βέβαια πλεον ξύπνια τη βάζω οπότε δε με νοιάζει, παλιότερα όμως.....not good.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Δεν μου βγαίνει, ούτε εμένα..

Μόλις ξέχεσα τον μπέμπη..παντού σκατά, πόδιά, μπούτια, φανελάκια..τι καλά..Εκείνος ο άντρας μου όλα τα μπορεί και όλα τα κάνει..αλλά μπροστά σε μεγάλη σκατοκατάσταση παραλύει και δεν μπορεί με τίποτα..οπότ ε, καταλαβαίνετε! τα ξέπλυν ακαι τα άπλωσα στο καλοριφέρ κιόλας , γιατι μετά δεν ξέρω πως και αν θα φύγουν ολότελα..βρε Άννα , σε έχω θυμηθεί με τουε φρουτολεκέδες που έλεγες οτι δεν φεύγουν με τίποτα και καταστρέφονται τα ρούχα, δυο μπλουζάκια του μικρού είναι όλο κιτρινίλες ήδη απο τα φρούτα-α, και αμέσως μετά , είχαμε και την πρώτη μας παρ'όλίγον πτώση του μωρού απο το κρεβάτι μας, ο Φ. τον πέτυχε εκατοστά πριν ακουμπήσει κάτω, έπεφτε κανονικά , με τα πόδια..τι να πω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

συμπεθερούλι μου τι κάνεις? ωραία η βόλτα σας?

εμείς και οι 4 όλη μέρα σκοτωθήκαμε δεν αντέξαμε.

τώρα κοιμούνται και χαλαρώνω.

να φτιάξω καφέ ή να ξαπλώσω?

καφέ θέλω μάλλον.

έχω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι, το βράδυ περιμένω αδερφό και νύφη να κάτσουμε.

θα βάλω στο φούρνο ρολό χοιρινό με στρογγυλές πατάτες. σαλάτα και μανιτάρια σωτέ. αυτά. είμαι πολύ χάλια δε μπορώ να ζοριστώ περισσότερο...

πάω για το καφέ.

έχω βελ ελπίδες για το τρίτο μου τέκνο? είπαμε έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ!

φρούτααααα άτιμος λεκές!!!! να χεις ένα φορμάκι ή μπλουζάκι λερωμένο και να του φοράς αυτό κάθε φορά που τρώει. αφού το πλένεις βέβαια...ας έχει "καθαρούς λεκέδες".

συμπεθερούλι μου τι κάνεις? ωραία η βόλτα σας?

εμείς και οι 4 όλη μέρα σκοτωθήκαμε δεν αντέξαμε.

τώρα κοιμούνται και χαλαρώνω.

να φτιάξω καφέ ή να ξαπλώσω?

καφέ θέλω μάλλον.

έχω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι, το βράδυ περιμένω αδερφό και νύφη να κάτσουμε.

θα βάλω στο φούρνο ρολό χοιρινό με στρογγυλές πατάτες. σαλάτα και μανιτάρια σωτέ. αυτά. είμαι πολύ χάλια δε μπορώ να ζοριστώ περισσότερο...

πάω για το καφέ.

Γιατί, λίγα ετοιμάζεις δηλαδή?Μια χαρά..

Τώραπου σας γράφω βρε κορίτσια, με έχει πιάσει ένα ςεκνευρισμός,άλλο πράγμα ..ο μικρός θηλάζει, και μου τσιμπάει το στήθος, δεν με αφήνει επίσης να γράψω..γιατί ενοχλείται , καθώς φάινεται απο τον ήχο της πληκτρολόγησης..τα νεύρα μου..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

τώρα μια κρέμα hydrovite τη λένε. γνωστή είναι. ή την exomega για πιο βαριές περιπτώσεις....εμάς όλο αυτό συνδέεται με αλλεργίες οπότ εδε περιμένω να του περάσει αν δε κόψω το θηλασμό. κάποια δική μου τροφή τον πειράζει, ή περισσότερες από μία.

οπότε όταν δείτε το μανού καθρέφτη θα χουμε αποθηλάσει....

Γεια.....

Καλή η βόλτα, εννοείται έδωσα το 20ευρώ στη πλάκα με μ@μ@κίες πάλι...

Πήρε τα προσκλητήρια ο άντρας μου κ λέει είναι τέλειαααααααα

Εχω σκάσει να τα δω....

Παιδιά τσάμπα, 100 ευρώ, δε παίρναν παραπάνω. Μαζί με τα καρτελάκια δώρου.

Εμείς θα πάμε δερματολόγο γιατί δε περνάει με τίποτα αυτό στο πόδι της, μου την έχει βαρέσει η διχογνωμία των παιδιάτρων και τα ΜΗ αποτελέσματα.

Αϊ σιχτίρ πάλι.

Επίσης, και εδώ φρικάρω λέμε, αρχίζω να ψάχνω παιδικό σταθμό, ιδιωτικό, δε με παίρνει για απεργίες, ληστείες κλπ, εδώ κοντά.

Αν στραβώσει η δουλειά που λέμε, ΑΝ τη κάνουμε δηλαδή, τι θα κάνω τελευταία στιγμή λίγες βδομάδες πριν επιστρέψω δουλειά??

Θα το νοικιάσω το μωρό?

Θα βρω γυναίκα?

Μπα....τις μισώ ΟΛΕΣ!!

Μίλησα με έναν φίλο φίλου, πολύ καλό παιδί, να μας βοηθήσει λίγο με το business plan, να δούμε τι θα γίνει, τι τα θελα τα management τρομάρα μου??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...