Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια χαρά θα τα καταφέρι ο Μητσάκος. Φαίνεται ξύπνιο και πολυμήχανο μουτράκι, μην τους φοβάσαι αυτούς τους ανθρώπους! Οι μαλθακοί και οι μαλακοί την πατάνε στην ζωή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας βρε κορίτσια..περαστικά σου Αννούλα μου, γρήγορα να αναρρώσεις εύχομαι κοπελάρα μου..τι να πω , όλα τα δίκια του κόσμου έχεις, εσύ ξέρεις τι περνάς, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ καν πως είναι για να σου πω..(παρακάτω, που θα ξέρω, τα ξαναλέμε..:?:???:)Κουράγιο μόνο, θα τα καταφέρεις, και εσύ και όλες μας, το ξέρω..τα αγαπάμε τα παιδάκια μας, μας αγαπάνε και αυτά και μας έχουν ανάγκη..

ΥΓ:Αυτή η αίσθηση ανημπόριας, όταν είσαι αδιάθετος και δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, μέσα στους χρόνους που επθυμείς , και όπως τα θέλεις, μου τη σπάει και εμένα αφάνταστα...

Κατά τ'άλλα καλά,γυρίσαμε πριν απο βόλτα στην κουμπάρα, καλά ήταν , αλλά κι η ηρεμία του σπιτιού άλλο πράγμα..τι ήθελα να πω..δεν βλέπω τηλεόραση και μάλλον καλά κάνω, εχθές είδα για λίγο και ψυχοπλακώθηκα μιλάμε, πέρα απο τα της Χιλής, κι εμείς βρε κορίτσια,ως χώρα, κατα διαόλου μας βλέπω και πάμε..τι είναι αυτό πια...τρόμαξα λίγο για το μέλλον..τι λες κι εσύ Μάρω μου( ως πιο ειδική στα οικονομικά, τόσο χάλια είναι, τι ακούς? μήπως καλλιεργείται κιόλας όλο αυτό, είναι λίγο τεχνητό μήπως..ή όχι?:cry:.Ελπίζω να περάσες πολύ καλά στον καφέ με τους μπέμπηδές σου..

Φιλάκια σε όλες, καλή χαλάρωση και υπόλοιπο Κυριακής..

Ελε, σε πολύ ωραίες εγκαταστάσεις κάνετε μαθήματα για ecdl, μia χαρά σας είδα στις φωτό στο face..για πες καλε το σαρακοστιανό μενού που έφτιαξες, μου αρέσει να ακούωγια τραπέζια..

Κυρά δασκάλα, πως να το κάνουμε , υποκλίνομαι στην ευρηματικότητα σου, απλή ωραία ιδέα, να μην βγούν κινητά στο τραπέζι..

Συμπεθέρα, σε καλώ στο skype ,αλλά μάλλον γονατίζεις τον φλόκα κάπου τώρα .:-D

ge6sp2.png

bZcvp2.png

ήρθαμε και εμείς. καφές και φαί μακράς διάρκειας αλλά νομίζω ότι οι διπλανοί μας δεν θα ξαναπροτιμήσουν για γειτόνους αν μας δουν άλλη φορά έξω λόγω φασαρίας των μπέμπηδων. όχι γκρίνιας αλλά φασαρίας κανονικής έχουν ανακαλύψει τις φωνές τους και τις κάνουν πρόβα συνεχώς. μιλάμε τρελό κουβεντολόι.

Χμ Βελουδένια μου καλά κάνεις και αποφεύγεις να παρακολουθείς ειδήσεις ή αν μπορείς καλύτερα να τις παρακαλουθείς από κανάλια του εξωτερικού, εξάλλου πρώτο θέμα είμαστε παντού. είναι πολύ δυσάρεστο το κλίμα που καλλιεργείται και νομίζω ότι στρώνεται το χαλί για να κοπούν δικαιώματα που οι εργαζόμενοι κατέκτησαν με χρόνια αγώνων.

εμένα εκείμνο πάντως που κάνει έξαλλη είναι το τρομερό έλλειμμα ηθικής που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς, έχουν χάσει ακόμη και το αίσθημα της ντροπής και ούτε καν ντρέπονται για την κατάσταση που μας έχουν σύρει. αν ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς του αξίζουν και του ταιριάζουν είμαστε για γέλια και κλάματα. τα παιδιά μας σκέφτομαι περισσότερο και στεναχωριέμαι.

fYFap3.pngIV83p3.png

Πραγματικά βρε Μάρω, αυτοί οι πολιτικοί θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι μαζί, μας έσυραν εδώ που μας έσυραν, έμμεσα και άμεσα,έκλεψαν, προώθησαν και υπέθαλψαν τακτικές και πρακτικές που μας έχουν παει πίσω ως άτομα και κοινωνία και τώρα ,ανερυθρίαστα, αναλύουν και κάνουν παιχνίδι..ακόμα! Κατάπτυστοι, έχω απογοητευτεί και εξοργιστεί.. έχω και τον Φ. που θέλει να φέρει τα χαρτιά του στην Ελλάδα, γιατί αισθάνεται , λέει, οτι είναι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο στην Ελβετία και η οικογένεια του είναι εδώ και λοιπά..και εγώ αντιστέκομαι, προσπαθώ να τον πείσω οτι περιθαλψη, ασφάλιση ,συντάξεις ..καμμία σχέση εδώ με εκεί, ντρέπομαι..:oops::oops:

Τεσπα,καληνύχτα σε όλες τις κοπέλες και στα παιδάκια...

Μάρω, οι μικρούληδες σου είναι αξιαγάπητοι....νομίζω οτι αν ρωτήσεις τους διπλανούς σου , το ίδιο θα σου πούνε..:P

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Να ΄μαστε και μεις!!!!!!

Κοριτσια, εζησα για λίγο το "με δυο παιδιά", για 2 ωρίτσες μονη μου με τη δικιά μου και το 2χρονο της κολλητης μου και οκ...τα επαιξα..

Ενταξει στην αρχη καλα ητανε,με τραγουδια,χορους,παιχνιδια και γέλια..να κυλιομαστε και οι 3 στο πάτωμα..μετα απο λιγο ομως... αρχισε να αγριευει το πράγμα,αρχισα τα "μη", "προσεχε", "οχι στο στομα της τουλουμπας αυτο" κτλ...και εκεινη να κάνει ακριβως το αντιθετο απο οτι ελεγα..μα ΑΚΡΙΒΩΣ ομως..απαπαπαπαπ δυσκολο πράμα,ασε που σε κάποια φάση τη βλέπω με ενα ψαλίδι στο χέρι,που πηγε και το ξετρυπωσε το άτιμο,τρομαξα.

Αννουλα πολλά περαστικά και καλή δύναμη,ειναι οτι χειροτερο,ελπιζω να αναρρωσεις συντομα!

Μάρω τα αντράκια σου ειναι φοβερά!Μεγάλωσαν πάρα πολύ!

Οσο για αυτα που λέτε περί πολιτικων και ηθικής...ο καθείς κοιτάει την πάρτη του,αυτο εχω καταλάβει,αναρωτιέμαι εαν βρισκομουν στη θεση τους θα έκανα τα ίδια?αλήθεια σας το λέω,προκειμένου να εξασφαλιστώ εγω και απογονοι μου,θα φερομουν το ίδιο?

Εχω μετανιώσει που πριν 2.5 χρόνια συναποφάσισαμε με τον άντρα μου να αρνηθεί θέση πολιτικου προσωπικού στο Νάτο στις Βρυξέλλες.

Δεν ειχα παιδι, δεν ειχα οικογένεια,δεν ημουν άνεργη...Εαν μας εκαναν τωρα την ιδια προταση θα πηγαινα με κλειστά μάτια.

Ασχετο, το πρωι μας τηλ κατι φιλοι να παμε σε ενα παιδότοπο-καφετερια εδω καινουριο.Τι να πρωτοπω ρε κορίτσια?

Εκτος του οτι ειχε καμιά 15ριά σκαλια αντε κουβάλα το καρότσι με το μωρό μέσα, ανοιγω την πορτα κ μου ερχεται μια μποχα μια τσιγαρίλα..παιδότοπος σου λεει μετα..όλοι καπνίζανε!!!!!!!

Φυγαμε και βρωμουσαμε καπνίλα,μεχρι το ζιπουνάκι της μύριζε.Αισχος???

Διαφημίσεις

παιδότοπος και να καπνίζουν? ο χριστός και η παναγία δε πήγαινα με τίποτα! εγώ η ίδια σε χώρους που καπνίζουν δε μπορώ με τίποτα που είμαι καπνίστρια. τα τελευταία 4 χρόνια τσιγάρο μόνο έξω οπουδήποτε!

έτσι είναι με 2 παιδιά, με μία λέξη ΕΝΤΑΣΗ. είτε όμορφη ένταση είτε δύσκολα υποφερτή ένταση. καλή φασαρία και κακή φασαρία. κάπως έτσι. και είναι πολύ δύσκολο όταν έχουμε να κάνουμε με τα παιδιά μας να κρατηθούν αυτές οι ισορροπίες.

πίνω ένα ντεπον αναβράζον, δε μπορώ ούτε να καταπιώ απ το πόνο που κάνει το αυτί. θα χτυπήσω και την αντιβίωση των 11 και θα προετοιμαστώ για το αυριανό μάθημα. τέλειωσε και το μελάνι στον εκτυπωτή γμτ!

Γιατι νομίζεις οτι θα ξαναπαω??

Δε το ξερα!

Βρε φλόκα και πάλι φλόκα!!!!!!! Δεν εφαγα και το μπράουνι μου γαμώτο.

Αχ βρε Αννουλα..περαστικα και πάλι..

Ευχαριστουμε και θα σας αποκαλύψουμε μια λεπτομέρεια που δε φαινεται στην φωτο...

το καλσόν μας ειναι ελαφρως διχτυωτο..!! χαχαχα!!

Κιλάκια ε? ναι καλε,στα 50 ειναι τωρα δεν ειδες το νουμερο στη ζυγαρια??!!

Παλι καλά τωρα μπορω να τη ζυγισω μονη της!

αχ δε την είχα δει τη φωτο με τη ζυγαριά!!! φοβερό! μη μου πεις ότι έφτασες 50 κιλά? πρέπει να χάσω 15 για να σε φτάσω και δε παίζει με τίποτα! καλά στη χίο θα λένε η αδύνετη με τη χοντρή φίλη! ωραίαααααα

μαρή τα κιλά τα χάνεις εσύ και τα παίρνει το τουλουμπόνι μου φαίνεται!

φοβερή είναι!

φιλενάδα έχεις τέλειο γούστο! διακρίνεται το σχεδιάκι στο καλσόν! περφεκτ! για τη vogue κατευθείαν!

Εγω 51-52 ειμαι.αναλογα τη μερα πάει και το 1 κιλό πάνω ή κάτω.

Εσυ εισαι κ ψηλή και μανάρι και να σου πω κάτι, αφου θες να κάνεις σύντομα κ 3ομπεμπέ...μην αγχεσαι για τα κιλά..τα χάνεις μετά μια κ καλή.Εγω ετσι θα έκανα πάντως, γιατι να ζοριστω τωρα αφου μετα θα ξαναπάρω?

το 50 της τουλούμπας το εβαλα για να πάω κόντρα στην Ελευθερία!!!!!!χαχαχα

Ποπο αυριο μπαινει ο Μάρτης...μου ειπε η σπιτονοικοκυρα θα φερει κάτι να βάλει στο καρπάκι της μικρής για να μην την κάψει ο Μάρτης...ντόινκγ......

Διαφημίσεις

ε όχι ψηλή δε με λες με τίποτα, στούμπο με λες. όντως κάπως έτσι το σκέφτομαι με τα κιλά. ας χάσω όμως μέχρι τη βάπτιση κανα 5κιλο δε θα ταν κι άσχημα! δε θέλω και ν αρχίσω νέα εγκυμοσύνη με τόσα κιλά. λίγο λιγότερα. να δω πως....

πάω να βγάλω σημειώσεις φιλάκια και καληνύχτες!!!

Εστω "μέτρια προς ψηλή" ρε παιδί μου...

Ετσι με λεει ο άντρας μου κοροϊδευτικά...:(

επειδη και γω προς το στουμπέ φέρνω..και το παιζω θιγμένη...

Καληνυχτες κ καλη ξεκουραση

http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood6to8montholdbaby.htm

Bελ κ Αντριάνα ρίξτε μια ματιά εδω, αναφέρει και το γιαούρτι για μωρα απο 6 μηνων στη βασικη διατροφή.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Κοριτσάκια σας καλυνυχτώ και εγώ. αναμένεται μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα και μάλλον θα σας χάσω πάλι για μερικές μέρες. θα μπαίνω στα κλεφτά να διαβάζω νεούλια και ελπίζω να καταφέρω να σας πω και εγώ καμία κουβεντούλα. φιλιά πολλά και καληνύχτες.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλό μηνα φιλενάδες!!!!!!!

Μπηκε η ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!! = ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!

(Ποπο μιλάμε για κρίση αισιοδοξίας οτι επαθα....χαχαχα)

Καληνυχτίζω κ γω!!!!!!!!

Εγω έκλεισα εγώ ανοιγω πάλι??!!!!!!

Αντε καλά!!!!!!!

Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!

Η Μαριλιζουλα μου ξυπνησε στις 7 σημερα! τη σηκωσα κ γω να παιξουμε και τωρα αρχισε να ρετάρει και επεσε ξερή! Εμ τι θα θελες μανδάμ αφου δεν αντεχεις?

Παω να κάνω καμια δουλειά,εχει άδεια ο άντρας μου σημερα και θα κατεβουμε για καφεδάκι στα φλόκα όλεεεεεε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...