Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρεπει να κανω και τους κοιλιακους μου. εχω τρεις μερες που δεν εχω ασχοληθει καν και θα με κραξει ο γιατρος. την Δευτερα εχω ραντεβου. να δουμε τι θα μου πει και τι θα μου βρει μετα τον πυρετο που ανεβασα.

Πάλι δεν σας διάβασα!! Μόνο τις 2 πρώτες και την τεέυταία σελίδα!!

Μαρία μου ήρθαμε εντελώς απρόοπτα! Θα έρθουμε ξανά 24/11 για πολλές μέρες!

Λοιπόν, όπως σας είχα αναφέρει την προηγούμενη Παρασκευή μας είδε ο παιδίατρος και μας βρήκε 4480γρ και 63 πόντους.Επειδή αγχώθηκα με το βάρος είπαμε με τον άντρα μου να τη ζυγίζουμε κάθε παρασκευή! Σήμερα το πρωι λοιπόν ήταν 4730γρ.Πήρε 250γρ σε μια εβδομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο!!

Βρε παιδάκια τώρα που τέλειωσα με μαγείρεμα, διάβασμα, άντληση, επισκέψεις (κλασικά, η πεθερά μου, που κουβαλάει κάθε φορά από 2 θειάδες και μπαρμπαδες) και κοιμήθηκε η μπεμπούλα πάω να διαβάσω τα νέα σας!

Τα λέμε μετά!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

κοριτσια κι εγω ψαχνω για παρκοκρεβατο/κρεβατι ταξιδιου, το ειχα δει αυτο της chicco σε εναν καταλογο....Ξερετε αν εχει ομως σκληρο πατο/στρωμα? Η' αν υπαρχει αλλο με σκληρο στρωμα? Γιατι δεν κανει λεει το μαλακο και το θελω και για υπνο οταν παμε αλλου (ειναι για παιδακια εως 4 ετων)

Διαφημίσεις

Η Στέλλα ήταν στον άλφα??? δεν το πρόλαβα :(

όχι Μαράκι...μια άλλη ήταν!

fairytale επειδη έχεις και εσυ το ίδιο ... μόλις μου πρότεινε η μαία μου, για να αυξήσω τη ροή... πολλά υγρά και ροφήματα γλυκάνισου... θα το δοκιμάσω και θα σου πω..

που θα βρω γλυκάνισο για ρόφημα?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πάλι δεν σας διάβασα!! Μόνο τις 2 πρώτες και την τεέυταία σελίδα!!

Μαρία μου ήρθαμε εντελώς απρόοπτα! Θα έρθουμε ξανά 24/11 για πολλές μέρες!

Λοιπόν, όπως σας είχα αναφέρει την προηγούμενη Παρασκευή μας είδε ο παιδίατρος και μας βρήκε 4480γρ και 63 πόντους.Επειδή αγχώθηκα με το βάρος είπαμε με τον άντρα μου να τη ζυγίζουμε κάθε παρασκευή! Σήμερα το πρωι λοιπόν ήταν 4730γρ.Πήρε 250γρ σε μια εβδομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο!!

Βρε παιδάκια τώρα που τέλειωσα με μαγείρεμα, διάβασμα, άντληση, επισκέψεις (κλασικά, η πεθερά μου, που κουβαλάει κάθε φορά από 2 θειάδες και μπαρμπαδες) και κοιμήθηκε η μπεμπούλα πάω να διαβάσω τα νέα σας!

Τα λέμε μετά!!

genuine ποσο ειναι το μωρακι σου?εμενα ειναι 3 μηνων κ μιας εβδομαδας κ εχει το ιδιο βαρος με το δικο σου!250γραμμαρια τη βδομαδα ειναι μια χαρα!το ελαχιστο ειναι 450 γραμμαρια το μηνα οποτε μην ανησυχεις μια χαρα τα πατε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κοριτσια κι εγω ψαχνω για παρκοκρεβατο/κρεβατι ταξιδιου, το ειχα δει αυτο της chicco σε εναν καταλογο....Ξερετε αν εχει ομως σκληρο πατο/στρωμα? Η' αν υπαρχει αλλο με σκληρο στρωμα? Γιατι δεν κανει λεει το μαλακο και το θελω και για υπνο οταν παμε αλλου (ειναι για παιδακια εως 4 ετων)

οταν λες μαλακο τι εννοεις?Γιατι σε εμενα μια χαρα σκληρο το βρισκω το στρωματακι.Τον εχω κοιμισει πολλες φορες εκει περα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!!Ή καλησπέρα καλύτερα.Μόλις τελείωσα με τις δουλειές του σπιτιού κι είπα να καθήσω να σας διαβάσω μιας που κοιμάται ο μικρός.Πόσο προχωρήσατε πάλι;Δε σας προλαβαίνω.Σήμερα ήρθαν τα πράγματα απ΄το Mothercare.Τα Χριστουγεννιάτικα είναι τρέλα!!!!!Άντε να περάσει ο καιρός να τα φορέσει!!!!Λέω στις 6 του Δεκέμβρη να στολίσω,μια βδομάδα πιο νωρίς από άλλες φορές αλλά φέτος τα Χριστούγεννά μας θα είναι διαφορετικά με τα αγγελούδια μας.

Κι εμένα Μακ και Μαράκι χτυπάει χέριά, πόδια και το κεφάλι πέρα δώθε στον ύπνο του συνήθως κατά τις 4-5 τα ξημερώματα και για κανένα τεταρτάκι.Μάλλον είναι τα εντεράκια του γιατί ακούγεται απ' την κοιλίτσα του γκλου γκλου. Μα την ίδια ώρα και με την ίδια συχνότητα κάθε φορά; Αλλά μάτια δεν ανοίγει!Κοιμαται ή τουλάχιστον έτσι δείχνει!Πότε θα περάσουν επιτέλους 3,5 μηνών κοντεύουμε.

Sunny κι εγώ τα πέρασα αυτά με την γρίπη.Κανένα ντεπονάκι που και που και μάσκα για καμιά βδομάδα. Ευτυχώς το ντεπόν επιτρεπόταν μου είπε η παιδίατρος. Περαστικά σου και πάλι κορίτσι μου.

Βρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι σ' εσάς που παίρνεται γυναίκα για τις δουλειές; Μπορεί να είναι και κουφό αλλά επειδή δεν έχω ξαναπάρει και το σκέφτομαι για όταν θ' αρχίσω τη δουλειά για πείτε μου;Όταν έρχεται εσείς τι κάνετε;Τη βοηθάτε;Δηλαδή μοιράζεστε τις δουλειές ή τ' αναλαμβάνει όλα αυτή;

Βρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι σ' εσάς που παίρνεται γυναίκα για τις δουλειές; Μπορεί να είναι και κουφό αλλά επειδή δεν έχω ξαναπάρει και το σκέφτομαι για όταν θ' αρχίσω τη δουλειά για πείτε μου;Όταν έρχεται εσείς τι κάνετε;Τη βοηθάτε;Δηλαδή μοιράζεστε τις δουλειές ή τ' αναλαμβάνει όλα αυτή;

καλησπέρα κορίτσια :)

voula, όταν δούλευα απλώς έλειπα και γύριζα και το έβρισκα τέλειο!

τώρα μαγειρεύω, ασχολούμαι με τη μπέμπα...

πάντως σίγουρα δεν τις μοιράζομαι γιατί αν ήταν έτσι θα τις έκανα μόνη μου!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Λίζα, εγώ έχω ένα από τα lapin -bebe confort-και παίρνει extra στρωματάκι για τον ύπνο.

η βάση του σκέτη είναι με στρωματάκι λεπτό για να παίζει και να κάθεται.

Επεξεργάστηκαν by nove

pvGHp2.png9TDjp2.png

καλησπερα voula kai nove!!

μολις γυρισαμε απο τη βολτα μας!κ με περιμενει σιδερωμα γμτ...

τελικα εχετε συναντηση σημερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...