Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σεισμός 8, 8 ? Πωπωπω, καλά που δεν βλέπω τηλεόραση..ο Θεός να βοηθήσει τους καημένους τους ανθρώπους..

Συμπεθέρα, καληνυχτούλα..α, ήθελα να σου πω , ότι για το ίδιο καρεκλάκι που έχουμε , ο δικός μου κάθεται μια χαρά, επί ώρα, πολλές φορές ακόμαι και μαζί μας (όταν τρώμε και αυτός δεν τρώει)..'ελεγα δηλαδή μήπως είναι θέμα εντύπωσης δικής σας οτι δεν την βολεύει..μωρέ , έχουν και τα πάμπερς, δεν πιστεύω οτι είναι τόσο σκληρά για αυτούς..ακόμα και οι Αυτοί Μεγαλειότητες, οι δικοί μας πωποί, δεν καθόμαστε πάντα πάνω σε μαξιλάρια και είμαστε ΟΚ..απο την άλλη , αυτο του mothercare, που είδες φαίνεται πολύ ..ξεκουραστικό, είναι η αλήθεια(και τι τιμή , έ!!)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μάλλον αρρωσταίνω γερά, ο πονοκέφαλος τρέπεται σε δυνατός πόνος στο αυτί. δε τη παλεύω να περιμένω ως τη δευτέρα. με πονσταν τη βγάζω αλλά δε κάνει διάβασα. θα ψάξω για διανυκτερεύον φαρμακείο και θα τη χτυπήσω την αμοξιλ. είναι συμβατή με το θηλασμό ξέρω.

κατά τ άλλα θηλάσαμε μόνο, κρέμα γιοκ σήμερα και κοιμάται το μικρό. το μεγάλο το κυνηγάμε ακόμα...

Ακόμα στην μαμά μου είμαστε!!!Ο μπέμπης κοιμάται και ο Δημήτρης και τα αδέρφια μου βλέπω να παίζουν playstation όλο το βράδυ!!!Εγώ καλοπερνάω με την μανούλα μου που μου έχει λείψει και την στεναχώρησα και την Παράσκευή!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ βλέπω cnn, τα ελληνικά κανάλια μόνο με τη Μπεζεντάκου ασχολούνται.....έχω φρικάρει, το τρέμω το σεισμό...

Περαστικά συμπεθέρα μου....ελπίζω να τη γλιτώσεις τελικά....και φιλάκια στο Μανού.

Ντίνα μου, είδες βρε τι καλές που είναι οι βόλτες???

Και άμα πάρεις και τον αέρα ουουουουουου θα σερφάρεις τη Αθήνα όλη.

Βελ κ η δικιά μου εκτός σπιτιού η καλύτερή της. Κυρία. Στο σπίτι άμα βαριέται....χαμός!

Τυχερή Αγγελικήηηηηηηηηηη βρήκες μέσον για το mothercare.....αχ τι καλά. Μόνο πρόσεχε να μη πληρώσεις με πιστωτική Ελλάδας, δε θα δεχτούν.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Και τι δε διαβάζω μια μέρα που έλειψα! Δουλειές και ψώνια και βόλτες και δόντια και φαγητάκια!

Αννούλα καταρχάς να σου ευχηθώ περαστικά! Όλος ο κόσμος έχει αρρωστήσει αυτές τις μέρες! Από εμάς εγώ την έχω γλιτώσει μόνο ακόμα. Ο μπαμπάς μου χάλια είναι σήμερα!

Λοιπόν εξαφανίστηκα χθες Παρασκευή επειδή αποφασίσαμε να πάμε στο πατρικό μου...να αφήσουμε το μπέμπη και να βγούμε με τον Άρη για φαγητό. Μετά γυρίσαμε και κοιμηθήκαμε σε μια γκαρσονιέρα κάτω από το σπίτι των γονιών μου...με δυο λόγια.... ήταν η 1η βραδιά που κοιμηθήκαμε χωρίς τον μπέμπη! Ένιωθα πολύ περίεργα! Η μάνα μου μου είπε ότι ούτε κούνησε το πουλάκι μου! Μόνο τα ξημερώματα μουρμούρισε λίγο για πιπίλα.

Ήταν πολύ ωραία πάντως...πήγαμε σε ένα κουτουκάκι με ζωντανή μουσική, ήπιαμε τα κρασάκια μας, καπνίσαμε κι ένα τσιγαράκι, εγώ την άκουσα στερεοφωνικά βέβαια. Δε μιλήσαμε καθόλου για το μπέμπη, ούτε βγάλαμε τα κινητά πάνω στο τραπέζι. Συμφωνία για να περάσουμε καλά και να ξεχαστούμε! Και ξεχαστήκαμε! Χρειάζεται πού και πού ένα τέτοιο!

Πηγα και είδα και το μωράκι της φίλης μας που είναι κοντά 2 εβδομάδων. Αγοράκι 3 κιλά!!! Ρε παιδιά εμένα δεν ήταν έτσι! Φαινόταν 3 φορές μικρότερο αυτό!!! Σαν ποντικάκι! Μια στιγμή το κρατούσε ο Άρης και έκανε μια γκριμάτσα κι έβγαλε μια τόσο δα κραυγούλα υποτίθεται ότι έκλαιγε! Θυμηθήκαμε τα πνευμόνια του δικού μας που ξεσήκωνε όλο ο νοσοκομείο με την αγριοφωνάρα του... και λέει ο Άρης στο μωράκι "Σιγά ρε μεγάλε! Μας ξεκούφανες!!!" :lol:

Kαι το συγκλονιστικό?????? Είδα τη γέννα της σε βίντεο!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι φάτσα φόρα η κάμερα, από πάνω την είχαν αλλά τρελάθηκα ρε παιδιά! Πόσο θα ήθελα να έβλεπα τη δική μου!!!! Λάιβ! Όχι σε βίντεο. Αλλά ήμουν τόσο στον κόσμο μου με τη ρημάδα την ωκυτοκίνη που δεν μου "έκοψε" να ρίξω καμιά ματιά!!!

Το τελευταίο νέο μας....το παρκοκρέβατο έμεινε στο πατρικό μου για μελλοντικές χρήσεις... Οπότε έφυγε από την κρεβατοκάμαρά μας....οπότε ο μπέμπης μου τώρα κοιμάται στο δωμάτιό του! Για να δούμε πώς θα είναι η πρώτη του βραδιά μόνος του...

Θα μου λείψει!!!!!!!!!

Α!!! Αύριο αρχίζουμε χορτόσουπα! ΔΕΝ ανυπομονώ! Ξέρω ότι δε θα την τρώει!!! Πού το ξέρω??? Εμ μάλλον πήρε από τον παππού του!!

Καλή νύχτα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια εύχομαι! Πάω να την πέσω κι εγώ γιατί η νύχτα αναμένεται δύσκολη... Κάτι σαν να ακούω από την ενδοεπικοινωνία....

Kαλημέρα!!!! Μπορεί να σηκώθηκα και 40 φορές χθες το βράδυ!!! Έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο και όλο του έπεφτε η πιπίλα κι όλο κλαούριζε, χτυπιόταν, κουνούσε, κουτουλούσε και σε 2 φάσεις έμπηξε και δυο τσιρίδες! Στον ύπνο του όλα αυτά!! Εγώ δεν έκανα παιδί, ελατήριο έκανα!! Και νυστάζω και πονάει και το ποδαράκι! Τούμπανο το δαχτυλάκι... Μώρε μήπως το έχω σπάσει τελικά???

Ο Άρης λέει ότι μου κάνει προπόνηση για τα δόντια αύριο-μεθαύριο... Ωχ μανούλα μου!!!

Καλημέρα....

Νεκ κ δω μία από τα ίδια.....

Ρημαδόδοντα κ εξάρτηση από τη πιπίλα-ανακουφίστρια.

Νυσταζωωωωωωωωωωωω ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα....

Νεκ κ δω μία από τα ίδια.....

Ρημαδόδοντα κ εξάρτηση από τη πιπίλα-ανακουφίστρια.

Νυσταζωωωωωωωωωωωω ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Καλημέρα συναγωνίστρια Κλεοπάτρα!!!! :lol: Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι από όταν ξύπνησε είναι μες στην τρελή χαρά!!!! Τι έχει μέσα το γάλα τους μου λες???? Έκσταση???!!!

Διαφημίσεις

μπράβο Ντινάκι για την βόλτα σας.

καλά έκανες και πήγατε, εμάς μας έφαγε η γκρίνια σήμερα ..μέσα!

γιατί τον έχεις ακόμα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου?

εμείς κοιτάζουμε τώρα για ελαφρύ καρότσι.

θα πάρουμε το maclaren quest sport μάλλον.

το pegperego δεν με βολεύει καθόλου.

ελευθερία από που βρήκες το καθισματάκι που θα πάρετε?

Από το mytoys.de

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η επόμενή μου ερώτηση είναι αυτή.....

Τα δοντια πονάνε ΜΟΝΟ βράδυ τόοοοοοοοοοσο πολύ????

Μάλλον τότε χαλαρώνουν από την ένταση της ημέρας όπως εμάς ας πούμε που τον πόνο της ορθοστασίας τον καταλαβαίνουμε το βράδυ όταν ξαπλώσουμε!

Τώρα ετοιμαζόμαστε να βολτάρουμε... Ελπίζω να κουραστεί να ρίξει κανέναν ύπνο μετά τη φρουτόκρεμα να την πέσω κι εγώ!

Καλημέρα και από εμένα. Χθες με το τραπέζι δεν μπόρεσα να μπω. Ωραία περάσαμε αλλά δεν χάρηκα καθόλου την μικρή γιατί ήμουν στο πήγαινε-έλα με τις προετοιμασίες. Και αυτά τα σαρακοστιανά, όλα τους καλά, αλλά κάποια θέλουν ετοιμασία τελευταία στιγμή.

Ο μικρός χθες που ήταν ο μπαμπάς του στο σπίτι ήταν ΚΥΡΙΟΣ! Ξύπνησε 07:30 και κοιμήθηκε 4 φορές από 1-2 ώρες. Κιχ δεν έβγαλε όλη μέρα και άντε μετά να με πιστέψει ό,τι είναι ζωηρός και για να τον κοιμήσω μου βγάζει το λάδι! Μα επίτηδες το κάνει και φαίνομαι εγώ η τρελλή???

Αλλά μας την φύλαγε το βράδυ. Ενώ η επίσκεψη έφυγε κατά τις 11, ο μάγκας κοιμήθηκε 1!!!! Πρώτη φορά τόσο αργά. Οκ, λέμε...αυτό ήταν...θα ξεραθεί μέχρι το πρωί. Αμ δε!!!! Ξύπνησε στις 4 και στις 6 για μαμ και δεν δεχόταν καμιά διαπραγμάτευση! Έκλαιγε γοερά για τάισμα! Τώρα κοιμάται ακόμη ο ξενύχτης αλλά τι να το κάνω? Έπρεπε να ξυπνήσω να συμμαζέψω λίγο μπας πάμε και καμιά βολτίτσα σε λίγο σήμερα που έχει σούπερ καιρό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όσο για την συντήρηση του μητρικού γάλατος σας παρέθεσα το λίνκ. Τα ίδια ακριβώς γράφει και η Πατσούρου στο βιβλίο της. Μέχρι και 8 ημέρες αν η πόρτα δεν ανοίγει πολύ συχνά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...