Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω χεστεί κανονικά πάνω μου μιλάμε.....

Με το σεισμό στη Χιλή....8,8 παναγία μου....ασύλληπτο, τρομαχτικό.

Μη γίνει τέτοιο πράμα εδώ θεούλη μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσάκια :)

Madalenitsa να τα εκατοστήσεις !!!

κι εγώ αγχώθηκα Κλοκλο με τον σεισμό.

αφήστε εμείς άλλα αντί άλλων... αυτό το χαρούμενο παιδί

που δεν γκρίνιαζε ποτέ...είναι μέσα στη γκρίνια και στο κλάμα όλη μέρα!

και το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορές με κλάματα.

σηκώνεται επίσης όρθια στην κούνια της και θέλει αν είναι μόνο εκεί.

της κατεβάσαμε το κρεβάτι στο τελευταίο επίπεδο γιατί έβγαζε τα χέρια

έξω από τη μασχάλη.

και τώρα πάλι σηκώνεται αλλά βγαίνει μόνο το κεφάλι...

χτες ξύπνια 9-11 και τώρα κοιμάται με depon!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Τζίνα welcome to ΔΟΝΤΙ club.

Και μας ετσι κάνει....

2-3 φορές καλά είναι....εμείς χτες 7-8. Ενώ για 2 μέρες ήταν οκ, πάλι τη παιδεύει το 2ο παλιοδοντο τώρα.

Σηκώνεται κ σενα όρθια??

Ρε μπράβο!

Εμένα ούτε καθιστή δε σηκώνεται μόνη της.

Κάθεται κανονικά αλλά της δίνω τα χερια μου κ τη βοηθάω να σηκωθεί.

Με βοήθεια έτσι σηκώνεται κ όρθια κ στηρίζεται.

Μπρούμυτα εξακολουθεί να γκαρίζει. Δε το γουστάρει από νεογέννητο.

Και στον ύπνο της σα το Βούδα, κόκκαλο. Μόνο κανα πόδι κλοτσάει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα!!! Από τις 7 είμαι στο πόδι, είχε κέφια το μικρός. Και ναι...τα κανελλόνια που έκανα χθες για το τραπέζι δεν τα ψήνω. ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ!!!γκρρρρρρρρρρρ

Ετοιμάζω από το πρωί σαρακοστιανό μενού, τι τυρρανία Θεέ μου!

Εμείς φάγαμε όλη μας την σουπίτσα σήμερα αλλά και την φρουτόκρεμα. Λίγη φρουτόκρεμα του έκανα 110μλ, αλλά μετά του έδωσα και τζιτζί.

Αννούλα αν θέλει ςνα διατηρήσεις τον θηλασμό δεν είναι πρόβλημα οι 4 μέρες. Μπορείς να αντλείς εκεί 2-3 φορές την ημέρα και να το πετάς και να αφήσεις κάποιες μερίδες στον μικρό. Κατεψυγμένο γάλα πίνει???Αν όχι, το μητρικό διατηρείται μάξιμουμ 8 ημέρες στο ψυγείο, στο πίσω μέρος όμως, όχι κοντά στην πόρτα!

Κλοκλο και εμένα σαν την δικιά σου είναι ο Πρίγκηψ. Κάθεται άνετα αλλά πότε πότε μπατάρει και τσουπ πάρτον κάτω. Στέκεται για κάμποσα λεπτά αλλά χάνει ισορροπία και πέφτει και δεν σηκώνεται ασφαλώς. Αυτό μου έλειπε! Και στην κούνια όταν κοιμηθεί μένει κάγκελο, δεν κουνάει παρά μόνο κάτι χεράκια φεύγουν από εδώ και εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δηλαδή έκανε σεισμό 8,8 ρίχτερ????Αυτό δεν ήθελα να το μάθω..

Έχω τρομερό θέμα με τους σεισμούς...

Από τότε που έχασα την θεία μου στην Ρικομέξ, δεν ξέρω...τρέμω μόνο στην σκέψη...Και τώρα με το μωρό...Παναγιά μου φύλα μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα ,

είμαστε στη μαμά μου και μπήκα για ένα γρήγορο γειά!!!

Έχω τρομερά νέα!!!Σήμερα μπήκα πρώτη φορά στο λεωφορείο με το μωρό και το καρότσι!!!

Ξυπνήσαμε ,φάγαμε την φρουτοκρεμά μας και επειδή ο μπαμπάς μας είχε πολύ δουλειά

και δεν μπρορούσε να μας φέρει στη γιαγιά πήρα το μπέμπη με το καρότσι πήγαμε Πειραιά ,κάναμε τα ψώνια μας(φωνάξτε μου ψωνισά απο τα mothercar απο τα καλοκαιρινα) και μετά Αγ.Δημήτριο.Όσο ήμουν Πειραιά με πήρε ο Δημήτρης τηλ.

-Που είσαι μωρό μου?

-Πειραία!

-Και το παιδί?

-Μαζί μου!!!!

Δεν μίλαγε για κανενα 2λεπτο και μετά απο λίγο έλεγε...

-Καλά είσαι τρελή?????

Μιά χαρά τα πήγαμε με το μπέμπη και μας άρεσε πολύ!!!

Μόνο που στο καρότσι είχαμε βάλει το καθησματάκι αυτοκινήτου που είναι πιο κλειστό απο πάνω και ο μπεμπάκος ήταν πιεσμένος και κρεμόντουσαν τα ποδαράκια του!!!Αυτό είναι το θέμα σε εμάς με το καθησματάκι είναι βέβαια πιεσμένος μέσα αλλά στο ύψος έχουμε πιο μεγάλο πρόβλημα!!!

-

-

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μπράβο Ντινάκι για την βόλτα σας.

καλά έκανες και πήγατε, εμάς μας έφαγε η γκρίνια σήμερα ..μέσα!

γιατί τον έχεις ακόμα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου?

εμείς κοιτάζουμε τώρα για ελαφρύ καρότσι.

θα πάρουμε το maclaren quest sport μάλλον.

το pegperego δεν με βολεύει καθόλου.

ελευθερία από που βρήκες το καθισματάκι που θα πάρετε?

pvGHp2.png9TDjp2.png

μπράβο Ντινάκι για την βόλτα σας.

καλά έκανες και πήγατε, εμάς μας έφαγε η γκρίνια σήμερα ..μέσα!

γιατί τον έχεις ακόμα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου?

εμείς κοιτάζουμε τώρα για ελαφρύ καρότσι.

θα πάρουμε το maclaren quest sport μάλλον.

το pegperego δεν με βολεύει καθόλου.

ελευθερία από που βρήκες το καθισματάκι που θα πάρετε?

Απο ανασφάλεια επειδή ειναι πιο κλειστό απο πάνω και νομίζω οτι είναι πιο προστατευμένος!!!Τον ταλαιπώρησα όμως αρκετά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλά έκανες και τον έβγαλες! είδες τίποτα δεν είναι, ο Λίο είναι πολύ καλόβολο μωρό και δε θα σε ανησυχήσει στο δρόμο. είναι πολύ καλό γι αυτά να βγαίνουν έξω κι ο χειμωνιάτικος ήλιος κάνει καλό.

το χειμώνα λέμε για το κρύο, το καλοκαίρι θα τρέμουμε τους καύσωνες και τα εγκαύματα! δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο υποφέρουν τα μωρά στη ζέστη και πως ανάβουν αμέσως ποδαράκια και χεράκια στον ήλιο έστω και με αντιηλιακά. για αυτό τώρα ντεμί σεζόν μια χαρά.

Ελευθερία 8 ημέρες??? μια χαρά! ανα το κάνω όμως θα πρέπει να το καταψύξω αναγκαστικά αφού θα πρέπει ν αρχίσω αυτές τις μέρες. 3 ή 4 φορές τη μέρα θηλάζει. κατεψυγμένο δεν έχει πιει ποτέ, αλλά γιατί όχι...θα το πιει.

σήμερα ήταν αναστατωμένος το μεσημέρι και δε του δωσα φαγητό γιατί απ το κλάμα σιγά μη μου τρωγε, οπότε μόνο θήλασε στις 3 και κοιμηθηκε, και του δωσα το φαί τώρα στις 6.30. σιγά τι έγινε. αν τον δω να γκρινιάζει μπορεί και κατά τις 8 να του κάνω και κρέμα λίγες κουταλιές για τη γεύση. θα δούμε.

έχω παρατηρήσει ότι τον ταράζει πλέον ο δημήτρης με τις φωνές και τον τρομάζει το καημένο.

είδα για το σεισμό, φρίκη, βασικά ούτε εδώ ούτε πουθενά τέτοια ακραία φυσικά φαινόμενα....γμτ όλο φτωχές περιοχές πλήττουν!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Εχω τυψεις...

Το μεσημέρι την μπουκωσα πολύ ασχημα με την χορτόσουπα κ απο κείνη την ωρα βγάζει γουλιές...μαλλον΄ξέρει αυτη ποσο πρέπει να τρωει και μετα που σταμάτησε της εδωσα με το ζόρι και τωρα το μετανιώνω,,τέλος..δεν την ξαναμπουκώνω.

Ντινάκι μπράβο σας!!!!!!!!!!

Η αρχή ειναι δύσκολη,μετα θα ειναι όλα πιο ευκολα!!!

Πηγα κ γω mothercare και εκανα κατι μικροψωνάκια το απογευμα..όχι τιποτα ιδιαίτερο ήθελα και να δω τα καλοκαιρινά γιατί θα κάνω μεγαλη παραγγελία!Πάλι καλά,βρεθηκε ξαδέλφη της κολλητης μου που μένει Αγγλία που προσφέρθηκε να τα παραλάβει.

Ελευθερία, 8 μερες?ΠΟλλές μου φαίνονται μωρε συ,τοσο λέει η Πατσούρου? Εγω 4 ήξερα στη συντήρηση του ψυγείου.

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_183.asp

Δες και εδω

Βελ που είσαι????????????

Φιλάκια, καλό βράδυ!!!

Γεια σας κοπελούδες..μόλις πριν λίγο γυρίσαμε σπίτ, ειμαστε έξω απο τις 12:30 το πρωι περίπου..πήγαμε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης(είχε μια έκθεση που με ενδιέφερε, δεν είχα δει και τις μόνιμες συλλογές του, πολύ καλά γενικά..)μετά καφεδάκι, και βουρ επίσκεψη στην κουμπάρα, άφησα εκεί καροτσια γιατί άυριο ο μπαμπάς μας ο ..πουλομανής, , ξαναφεύγει για εξόρμηση απο τα άγρια χαράματα και εγώ αύριο θα πάρω ένα ταξάκι και θα την αράξω στην κουμπάρα στην Πειραική, και θέλω να βγούμε και καμμιά βόλτα εκεί..λοιπόν, ήσυχη μέρα για εμάς, κύριος στο μουσείο ο Λεόντης(πραγματικά το χαίρομαι αυτό, όταν πηγαίνουμε σε δημόσιους χώρους, και τα πράγματα γύρω δνε είναι πολύ ..φωναχτά(πχ μπουζούκια) τότε , ο μικρός είναι μια χαρά και δεν γκρινιάζει και ας περνούν οι ωρίτσες..

Συγχαρητήρια σε Ντίνα που τα κατάφερε με λεωφορείο και καρότσι(σε βοήθησε κανένας να ανεβείς κοριτσάκι, ή ..αθάνατη Ελλάδα?)

Επίσης, τι να πω , τι όμορφο ζευγάρι είναι αυτό!.. Μάνος-Ζωή, Ζωή-Μάνος, ταιριάζουν, γράφουν φοβερά στο γυαλί,είναι γλυκύτατοι...

Δεν θυμάμαι άλλα να σας γράψω..Αγγελικούλα , τι γίνεται? μέσα σήμερα?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...