Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλο μπιχλιμπίδια μου είστε τσούπρες! χαχα

αύριο θα του μαζέψω τα φανελάκια 3-6. δε του κάνουν πια του κακομοίρη, τα τραβάω από δω τα τραβάω από κει στρινγκ θα του γίνουν σε λίγο. έχω παραγγείλει απ τη μινέρβα και θα τα χω από βδομάδα εσώρουχα και για τα 2 παιδιά. έχω φανελάκια απ το μητσάκι αλλά είναι φθαρμένα, όπως και να το κάνεις σε τέτοιες ηλικίες που όλο πλένονται κομπιάζουν αρκετά, είχε και γοπ το μητσάκι οπότε θέλω αρκετα καινούρια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα τρώει άλλοτε ανά 3, άλλοτε ανά 4 και το πρωί μετά τα φρούτα έχει καθιερώσει μετά από 1 ώρα θηλασμό.

Με το φαγητό και εγώ έτσι το κάνω αλλά αναρωτιόμουν μήπως έπρεπε να μαγειρεύω κάθε μέρα φρέσκο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας....

Είμαι πανευτυχης, ο άντρας μου πούλησε επιτέλους μετά από 2 χρόνια μουρμούρας τη μηχανή! Ολε ολε!

Ελεάνα μου, ποιός είπε ότι τα προλαβαίνουμε όλα??? Τρόπους βρίσκεις να τη βγάζεις την άκρη. Και γω όλη μέρα μόνη είμαι, ούτε μαμά ούτε τίποτα.

Να σου προτείνω τι κάνω εγώ πχ.

Μαγείρεμα κάθε 2 μέρες και μένει κ για την επόμενη που συμπληρώνω ίσως με κάτι γρήγορο. Περίπλοκα φαγητά σημειώσατε χ. Αν θα φέρει η μάνα σε κάποια φάση μόνο ή μας ταίσει κανα ΣΚ.

Πλυντήρια 3-4 τη βδομάδα, ένα δικό μας, ένα σεντονια πετσέτες, ένα ή δύο της μικρής.

Καθημερινά καθαρισματάκι τύπου συντήρηση τη κουζίνα κ το μπάνιο στα γρήγορα.

Μια φορά τη βδομάδα γυναίκα για τα χοντρά κ σίδερο. Ευτυχώς μπορώ ακόμα να τη πληρώνω.....

Σούπερ μαρκετ παραγγελία online μία φορά τη βδομάδα τα πολλά κ τα φέρνουν σπίτι.

Τα καθημερινά τύπου ψωμί γάλα φρούτα κλπ το έχουμε συμπεριλάβει στη καροτσοβόλτα μας πχ φούρνος, μάρκετ, φαρμακείο, κούνιες, στάρμπακς.

Οταν κοιμάται η μικρή πλύσιμο μπιμπερά κλπ, φτιάξιμο φαγητού της, μαγείρεμα. Αν κοιμηθεί πολύ μπαίνω κ νετ.

Ενδιάμεσα σε όλα αυτά, παίζει κ κανα τηλεφώνημα, λίγο παρεντς, λίγο φαγητό, κανα τσάι, με τη μικρή στο καρέκλι της με παιχνίδια.

Επίσης κάνοντας καμιά δουλειά τη σέρνω μαζί με το καρότσι κ μιλάμε ή τη βάζω στη καρέκλα φαγητού και με παρακολουθεί κ κανά σιντί να παίζει μουσική.

Το βραδινό τάισμα κ βάλσιμο για ύπνο το χει αναλάβει ο μπαμπάς.

Και γω κάνω μπάνιο, τρώω και χαζεύω νετ!

Κάπως έτσι.

Ο μπαμπάς συνήθως γυρνάει μετά τις 6-6.30 οπότε δε κάνουμε κάτι. Ισως πεταχτούμε στους διπλανούς (νονός) για καμια ώρα.

Τώρα βέβαια που τραβάει η μέρα μπορεί να κάνουμε κ απογευματινή βόλτα οι 3 μας.

Καφέδες κ βόλτες και σε φίλους πάμε τα ΣΚ με το μπαμπά εννοείται όλοι μαζί, που κ που θα τη κρατήσει η μαμα μου το Σαββατο βράδυ να βγούμε οι δυο μας λίγο η με καμια παρέα.

Ελπίζω να σου δωσα καμιά ιδέα.

δεν μπορώ να πω, κι εγώ κάπως έτσι είμαι, εκτός από τη βόλτα, ο δικός μου δεν θα κάτσει με τίποτα να κάνουμε αυτόν το γύρο του θριάμβου, επίσης δεν μπορώ να πάρω κάθε βδομάδα γυναίκα, όχι τόσο για το οικονομικό όσο για το πρακτικό του ζητήματος, με ένα υ/δ που να έχω τον μπέμπη για να καθάρίσει, 8 ώρες έξω δεν γίνεται, μια λύση είναι να τον πάω στη μαμά μου, κι εκείνη να έρθει εδώ για επίβλεψη, αλλά αυτό 1 φορά την εβδομάδα είναι αδύνατον, ίσως τώρα που μεγάλωσε να είναι λίγο πιο εύκολο, πάντως μέχρι τώρα για να κάνουμε γενική κάνουμε αλχημείες, και με ξέρει και χρόνια η γυναίκα, και επιπλέον είμαι και σιχασιάρα για να βάλω άλλον να μου σιδερώσει

ευτυχώς μια-δυο φορές έχει έρθει η μαμά και σ/κ, παρόλο που έχει ρεπό για να βγούμε κι εμείς σαν άνθρωποι,

αύριο μπορεί να κατέβουμε Κάλαμο να δει κι ο μπεμπούλης θάλασσα

και κάτι άσχετο, μήπως έχει καμία βιβλία ecdl που δεν τα χρειάζεται? μήπως θα μπορούσε να μου τα στείλει?

όλο μπιχλιμπίδια μου είστε τσούπρες! χαχα

αύριο θα του μαζέψω τα φανελάκια 3-6. δε του κάνουν πια του κακομοίρη, τα τραβάω από δω τα τραβάω από κει στρινγκ θα του γίνουν σε λίγο. έχω παραγγείλει απ τη μινέρβα και θα τα χω από βδομάδα εσώρουχα και για τα 2 παιδιά. έχω φανελάκια απ το μητσάκι αλλά είναι φθαρμένα, όπως και να το κάνεις σε τέτοιες ηλικίες που όλο πλένονται κομπιάζουν αρκετά, είχε και γοπ το μητσάκι οπότε θέλω αρκετα καινούρια...

εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμη αρκετό ύψος, τα mothercare είναι και λίγο φαρδουλά, οπότε του κάνουν οριακά, έχω πάρει και 6-9και τα χρησιμοποιώ όλα, δεν ήξερα ότι τα μινερβάκια βγαίνουν και σε τόσο μικρά, έχουν και μακρυμάνικα, από που τα παραγγέλνεις?

μαγειρεύω και τρώει την ίδια μέρα και την επόμενη. ο,τι μείνει, αν μείνει το πετάω και φτιάχνω φρέσκο φαγητο.

δε μετράω ώρες, αναλόγως. γύρω στις 8 θηλάζει, 10.30 φρούτα. 3 φαγητό. όταν ξυπνήσει θηλασμός. γύρω στις 7.30 κρέμα. 9.30 θηλασμός και νάνι όποτε κοιμηθεί...μερικές φορές ξυπνάει και στις 5 για να θηλάσει. αν φάει τη κρέμα πιο νωρίς του δίνω και μπιμπερό το βράδυ...δε ξέρω ανά 4ωρο βγαίνει αυτό? δε του χω ακριβές πρόγραμμα γιατί δεν έχει παγιωθεί πλήρως το πρόγραμμα ύπνου. αν θηλάζουν τα μωρά ακόμα το βλέπω δύσκολο για πλάνο ακριβείας ύπνου/φαγητού....

εμάς η γιατρός, αν και ο μπέμπης κοιμάται αργά μας έχει πει καλύτερα όχι κρέμα μετά τις 7, εμάς το πρόγραμμα μας είναι το εξής:

γύρω στις 9 γάλα (βασικά ότι ώρα ξυπνήσει, παίζει από 8 έως 10), 11.30-12.30 φρουτόκρεμα, 2.00-3.00 φαγητό, 5.00-7.00 κρέμα βανίλια ή γάλα εναλλάξ (ανάλογα τι ώρα θα κοιμηθεί για απόγευμα και τι ώρα θα ξυπνήσει), 9.00-10.30 τελευταίο γάλα

βέβαια πολλές φορές διαφοροποιείται, πάντως κάνει συνήθως 5 με 6 γεύματα, 2 ή 3 κρέμες και τα υπόλοιπα γάλα

Διαφημίσεις

ναι βγαίνουν εννοείται, είχα πάρει και του μεγάλου με σχέδια του ντίσνευ.

από γνωστό τα παίρνω μέσα απ την εταιρεία σχεδόν μισή τιμή.

για τη κρέμα θα μπορούσα να του τη δίνω νωρίτερα αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες, ότι ακόμα του πέφτει βαρύ το μεσημεριανό, στις 6 έχω να σηκώσω/ντύσω το μητσάκι και στις 7 αρχίζει και το έργο μου μη ξεχνιόμαστε....

μέρα παρά μέρα αντέχει το φαί νομίζω. Ελευθερία προσπάθησε να μη θηλάζεις κοντά στο μεσημεριανό γεύμα για να απορροφάει το σίδηρο του φαγητού ο οργανισμός, πχ αν θηλάζεις μετά ή πριν κανα 2ωρο, θα ενισχύεται διπλά το παιδί και δε θα αλληλλεπιδρούν οι ουσίες γάλακτος και κρέατος όταν αρχίσει.

χτύπησα ένα πονστανάκι έκανα κι ένα καυτό μπάνιο και τρέχω να προλάβω, ό,τι προλάβω δηλ από νάνι...

καληνύχτες!

Ευχαριστώ Άννα μου. Το κακό είναι ό,τι άμα θηλάζω σκόρπια, δεν ξέρω μετά πότε πεινάει και αν του δίνω στάνταρτ σε 2 ώρες στέρεα τροφή δεν θα την τρώει. Τώρα τρώει με το ζόρι στο 3ο-4ο, φαντάσου να τον ταίσω στο 2ωρο!

Καληνύχτες, έφυγα και εγώ αν και η ώρα οτν βάζει να ξυπνήσει!!!

Φιλάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρες! πρώτη μπαίνω? πως κι έτσι? καλό σ/κ να χουμε....

στις 5.30 ξύπνησε ο μικρός για μαμ κι εκεί που θήλαζε σκεφτόμουν μες την άγρια νύχτα ότι αν θελω να πάω ταξίδι το πάσχα πρέπει ν αρχίσω να σκέφτομαι τον αποθηλασμό τώρα. σε ένα μήνα έχουμε πάσχα. φοβερό ε? καλοκαιριάζει. φέτος δεν έκανε καθόλου χειμώνα!!!

και επανέρχομαι πρέπει να σκέφτομαι τον αποθηλασμό ή να βρω τρόπο να το κρατήσω κι άλλο? ιδού η απορία...

να αγοράσω κι εγώ δοχεία γάλακτος και για τον επόμενο μήνα να μαζέψω λίγο για τις μέρες που θα λείπω, 4 θα ναι. και να πάρω και το θήλαστρο μαζί μου να βγάζω όσο είμαι μακριά για να μη το διαλυσουμε το μαγαζί...

σήμερα μ έπιασε αυτό....

τι κάνουμε οεο?

Διαφημίσεις

Καλημερα...βρέχει παλι εδω..ελεος πια...

Πανω που λεγαμε να ετοιμαστουμε για τσάρκα κ ψώνια στην πολη, πηρε ο διοικητης του άντρα μου και του είπε στις 2 να μπει μέσα..

Εκανα γρηγορα κ γω να μαγειρεψω,να ταίσω τη Μαριλίζα για να μην καθυστερησουμε και τωρα σκατ@...

Μιλαμε οτι παραλίγο να του τραβηξω το κινητο απο το αυτι για να τον βρίσω.

άι σιχτίρι δηλαδη ενα σαββατο εχουμε να κάνουμε τις δουλειες μας ρε χριστιανε.

Εξαλλη ειμαι μιλάμε ,τελευταια μερα εκπτωσεων ρε γαμώτο και θα τη χάσω.

Αννα ποσα γευματα γάλα θα κάνει τοτε ο Μανου?

Δε νομιζω να ειναι παιδεμα αν ξεκινησεις απο τωρα, ουυυυυυυ,εχεις άπλετο χρόνο για να μαζεψεις για τις μερες που θα λειπεις,ενταξει και εαν φάει κ κάνα μπουκάλι ξένο δε χάλασε και ο κόσμος.Και δω ναι..παιρνεις το θηλαστρο και αντλείς.

Που ειστε οι αλλες,σας πλάκωσε το πάπλωμα ή ο μπογιατζής??

Syb???

Καλημέρα κοπέλες!!!φαγαμε ολη μας την κρεμουλα!! Δυστυψως ομως ενω χτες εκανε αψογο καιρο και καναμε βολτα ολη μερα σημερα τσουπ! συννεφια!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τεσπα!!! Χτες πρωτη φορα κοιμηθηκαμε 12 παρα τοσο νωρις ναι!! και μεχρι τισ 7 παρα!!!!!!!! Να μην παιρνω πολυ αερα! Ελπιζω να κοιμαται πιο νωρισ!!Απο μαμ δεν ξερω για το μεσημεριανο τι να της κανω γιατι δεν της αρεσει η πατατα καθολου μεχρι και με το θηλαστρο εβγαλα να της κανω πουρε τιποτα!! ΟΥΦ!Τι να κανω? Καμια ιδεα?

Της έβρασα τα λαχανικά και εκεινη κοιμηθηκε...

Σημερα εβαλα μεσα μπροκολο + κουσκουσάκι.

Μαρία,τι εννοεις δε τρωει την πατάτα???

και της αρεσει δηλαδη? σκετο κολοκύθι+καροτο?

Αντε καλε που ειστε σημερα???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...