Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας.θέλω τα φώτα σας.πάντα δίνω στο μικρό ΄ενα στήθος σε κάθε γεύμα.συνήθως καθόταν 10 λεπτά.αλλά εδώ κ 1 μήνα περίπου που έβαλε πιπίλα λόγω ανακούφισης δοντιών,κάθεται σε κάθε γεύμα 3-4 λεπτά κ τέλος.πάω να σκάσω.προλαβαίνει να παίρνει το παχύ γάλα τόσο γρήγορα?έχω μπερδευτεί!

Έλα μου ντε! Κι εμένα πριν λίγο καιρό καθότανε 2-3 λεπτά, ευτυχώς τώρα λίγο καλύτερα, κάθεται 5-6 λεπτά! 10λεπτο πλέον πολύ λίγες φορές άμα πεινάει πολύ ή θέλει να κοιμηθεί!

Ο δικός μου κατάλαβα πως δεν είχε πολύ όρεξη τότε, ίσως κάτι τέτοιο να έχει κι ο δικός σου, για την πιπίλα δεν ξέρω γιατί εμένα από την αρχή την έπιανε αλλά λίγη ώρα μέσα στη μέρα μόνο για να κοιμηθεί βασικά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Έκανα κοτόπουλο αλλά κρεμ με ρύζι για μας και κανελλόνια για αύριο. Έχω τραπέζι στους κουμπάρους μας, θα δω και την βαφτιστήρα μου, τι καλά!!!

Σκέφτομαι τι άλλο να φτιάξω...για δώστε καμιά ιδέα εσείς οι γευσιγνώστριες!

Αγγελική δεν έχει μάρκα ρε συ πάνω αυτό το μπουκάλι και όπως έχω ξαναπεί μου το έδωσε η κουμπάρα μου. Ήταν σε νάυλον με χαρτί τυλιγμένο και εκεί θα είχε την μάρκα αλλά το πέταξα. Θα την ρωτήσω αύριο από που το πήρε και θα σου πω. Η Νεκταρία είπε πως έχει και η nuby τέτοια! Πάντως είναι σωτήριο. Άσε που κάνει καθαρή δουλειά άσε που τρώει σε χρόνο ντε τε! Ο δικός μου το χει πάρει και στην πλάκα και έτσι όπως πιέζω το μπουκάλι για να κατέβει το φαγητό στο κουτάλι κάνει ένα πριτςςςς και σκάει στα γέλια. Οπότε τσουπ του χώνω την κουταλιά!

Έλενα όλες λίγο πολύ τα ίδια ζόρια τραβάμε. Οκ, εγώ έχω βοήθεια από την μαμά μου κυρίως που μένει ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα και την αδερφή μου που μένει από κάτω. Ανιψιές, γαμπρός,μπαμπάς είναι βοηθητικά χέρια και αυτοί και όσο να΄ναι κάτι γίνεται. Ο σύζυγος βοηθάει αλλά τι να κάνει και αυτός που έχιε μπλέξει με το ΕΑΠ και δεν μπορεί ούτε να τον παίξει όσο θέλει. Όταν λέω βοηθάει, εννοώ με το παιδί γιατί κατά τα άλλα όλα περνάνε από τα χέρια μου.

Τώρα που δεν δουλεύω καλά είναι, όταν πάω στην δουλειά θα με κλαίνε και οι ρέγγες έχω να πω!!! Δηλαδή σε 2 μηνάκια!

Φραμπαλά δεν τρώει στέρεες τροφές το μωράκι σου? Αν ναι, δεν νομίζω ό,τι πρέπει να έχεις τόσο άγχος για το παχύ γάλα. Επίσης πρωί και βράδυ τουλάχιστον δεν θηλάζει χωρίς να τρώει στέρεες???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία κ εγώ μαδούσα φρικτά παρόλο τους 3 σιδήρους την ημέρα.τα έκοψα λίγο κ παρόλο που ψιλοσταμάτησα το σίδηρο(το ξεχνάω)ευτυχώς καλυτέρεψε η κατάσταση.θυμάσαι ακριβώς το όνομα του σαμπουάν?

Αμέ. Hair force for women της frezyderm. Το βρήκα από ένα online φαρμακείο που ψωνίζω και θα το παραγγείλω αύριο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λέτε να φταίει η πιπίλα που ο δικός μου θηλάζει ακόμη σταθερά 10-15 ακόμη και 20 λεπτά???? Πολύ πιθανόν!

Και έχω και τις άλλες του θηλασμού και μου λένε ό,τι πάω για αποθηλασμό. Άι σιχτίρι δηλαδή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παρηγγειλα της nuby τελικά,το ειδα στο site του Λητω, απορω που δε το είχαν στο κατάστημα, τους πηρα τηλ και θα το εχουνε σε 4 μερες.

Φαινεται πάντως πολυ βολικό.

ΚΑι γω μαδάω ακόμη παρα πολυ,λες να το πάρω κ γω το σαμπουαν?

Σοφάκι,δε ξερω εαν γίνεται, πρεπει να κάνω ειδική παραγγελία γιατι ειναι περίεργο το κάθισμα ,οποτε εαν ειναι να δώσω κάνα 20ευρο δε συμφέρει.

Μηπως να προσπαθήσω να το πουλήσω?ολοκαινουριο ειναι ετσι κ αλλιώς.

Τόσες αγγελίες βάζουνε στο parents.θα το δοκιμάσω..

Εγω τι να πω ρε κοπέλες που ειμαι ολομοναχη?

Σας τα εχω πει μη τα ξαναλέω, ο άντρας μου πριν λιγο γύρισε..

Αν μπεις στο χορό χορευεις..δε μπορείς να κάνεις και αλλιως.

Ολα μια συνηθεια ειναι τελικά.

Απλα πρεπει να εχεις οργανωσει κάπως την καθημερινότητά σου, να ξέρεις τι πρέπει να γίνει και πότε...

Φοραγα ενα κολάν πριν και εβαλα μεσα την τουλούμπα..μιλάμε για ΤΟ γέλιο..μου λεει ο άντρας μου ειναι το "κολάν-καγκουρό" χαχαχα θα βαλω φωτο πιο μετά.

Γεια σας....

Είμαι πανευτυχης, ο άντρας μου πούλησε επιτέλους μετά από 2 χρόνια μουρμούρας τη μηχανή! Ολε ολε!

Ελεάνα μου, ποιός είπε ότι τα προλαβαίνουμε όλα??? Τρόπους βρίσκεις να τη βγάζεις την άκρη. Και γω όλη μέρα μόνη είμαι, ούτε μαμά ούτε τίποτα.

Να σου προτείνω τι κάνω εγώ πχ.

Μαγείρεμα κάθε 2 μέρες και μένει κ για την επόμενη που συμπληρώνω ίσως με κάτι γρήγορο. Περίπλοκα φαγητά σημειώσατε χ. Αν θα φέρει η μάνα σε κάποια φάση μόνο ή μας ταίσει κανα ΣΚ.

Πλυντήρια 3-4 τη βδομάδα, ένα δικό μας, ένα σεντονια πετσέτες, ένα ή δύο της μικρής.

Καθημερινά καθαρισματάκι τύπου συντήρηση τη κουζίνα κ το μπάνιο στα γρήγορα.

Μια φορά τη βδομάδα γυναίκα για τα χοντρά κ σίδερο. Ευτυχώς μπορώ ακόμα να τη πληρώνω.....

Σούπερ μαρκετ παραγγελία online μία φορά τη βδομάδα τα πολλά κ τα φέρνουν σπίτι.

Τα καθημερινά τύπου ψωμί γάλα φρούτα κλπ το έχουμε συμπεριλάβει στη καροτσοβόλτα μας πχ φούρνος, μάρκετ, φαρμακείο, κούνιες, στάρμπακς.

Οταν κοιμάται η μικρή πλύσιμο μπιμπερά κλπ, φτιάξιμο φαγητού της, μαγείρεμα. Αν κοιμηθεί πολύ μπαίνω κ νετ.

Ενδιάμεσα σε όλα αυτά, παίζει κ κανα τηλεφώνημα, λίγο παρεντς, λίγο φαγητό, κανα τσάι, με τη μικρή στο καρέκλι της με παιχνίδια.

Επίσης κάνοντας καμιά δουλειά τη σέρνω μαζί με το καρότσι κ μιλάμε ή τη βάζω στη καρέκλα φαγητού και με παρακολουθεί κ κανά σιντί να παίζει μουσική.

Το βραδινό τάισμα κ βάλσιμο για ύπνο το χει αναλάβει ο μπαμπάς.

Και γω κάνω μπάνιο, τρώω και χαζεύω νετ!

Κάπως έτσι.

Ο μπαμπάς συνήθως γυρνάει μετά τις 6-6.30 οπότε δε κάνουμε κάτι. Ισως πεταχτούμε στους διπλανούς (νονός) για καμια ώρα.

Τώρα βέβαια που τραβάει η μέρα μπορεί να κάνουμε κ απογευματινή βόλτα οι 3 μας.

Καφέδες κ βόλτες και σε φίλους πάμε τα ΣΚ με το μπαμπά εννοείται όλοι μαζί, που κ που θα τη κρατήσει η μαμα μου το Σαββατο βράδυ να βγούμε οι δυο μας λίγο η με καμια παρέα.

Ελπίζω να σου δωσα καμιά ιδέα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αγγελική παριστάνεις την έγκυο?????

Χεχε δεν είναι δύσκολο ξέρεις.....;)

Κολάν?

Δε τολμάω να φορέσω!

Αλλά εσύ γιατί όχι???

Και η άλλη η χοντρή η Κεφαλονίτισσα!

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=588

Λεω να παραγγείλω αυτό για τις βόλτες.

Ακριβό αλλά μαλλον αξίζει.

1 θα πάρω.

Στο πάρεντς το προτείνει μια κοπέλα είναι λέει σούπερ.

To cosy corner έχει τα απίστευτα πραγματα αλλά είναι φαρμακείο!

ελεανα να μην απελπίζεσαι, εγώ είμαι μόνη ολομόναχη σαν την Αγγελική. Η οικογένειά μου είναι μακριά οι φίλοι μου και όλοι οι δικοί μου και ο αντρας μου λείπει όλη μέρα στη δουλειά. Κι έχω ένα σπίτι ισόγειο, παλιό ενοίκιο το οποίο δεν έχει μπαλκόνι καν. Είμαι σαν σε κουτί. Το μόνο καλό είναι ότι έχω άδεια ανατροφής για να είμαι με το μπουμπούκι μου. Και καλά το λεει το σοφακι οσο τα παιδια μας ειναι καλα υπαρχει ελπιδα για ολα. Να μην απελπίζεσαι.

Διαφημίσεις

Kloklo

εγω σκεφτομουν αυτο να πάρω:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090311&itmid=14597

Κλοεμακ εγω εχω άδεια ανεργίας...

Επεξεργάστηκαν by Anstef

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1342

Καλέεε δείτε αυτο!!!!!!!

Θα το πάρω για μένα μου φαίνεται!!!!!!

Ωραια εχει το cosy τελικα δεν είχα ξαναμπεί..να σαι καλά βρε Κλοκλο

Αν θέλετε κορίτσια περιμένετε να πάρω το σαμπουάν, να δω αν κάνει δουλειά και κρίνεται αν θα το πάρετε ή όχι. Το βρήκα 11 Ευρά και κάτι στο νετ, στο Φαρμακείο θα το έχει κανένα 20άρικο.

Κορίτσια κάθε πόση ώρα τρώνε τα μπεμπόνια σας? και κάθε πότε τους μαγειρεύεται? Ρώτησα και χθες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1342

Καλέεε δείτε αυτο!!!!!!!

Θα το πάρω για μένα μου φαίνεται!!!!!!

Ωραια εχει το cosy τελικα δεν είχα ξαναμπεί..να σαι καλά βρε Κλοκλο

Αχαχαχα! Οι μπουρμπουλήθρες μας λείπανε! Αν το δει ο μικρός θα θέλουμε βάρκα να βγούμε έξω από το μπάνιο μετά. Ήδη τσαλαβουτάει σαν παλαβό και τα κάνει όλα λούτσα!

Πάντως πολύ έξυπνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν θέλετε κορίτσια περιμένετε να πάρω το σαμπουάν, να δω αν κάνει δουλειά και κρίνεται αν θα το πάρετε ή όχι. Το βρήκα 11 Ευρά και κάτι στο νετ, στο Φαρμακείο θα το έχει κανένα 20άρικο.

Κορίτσια κάθε πόση ώρα τρώνε τα μπεμπόνια σας? και κάθε πότε τους μαγειρεύεται? Ρώτησα και χθες...

μαγειρεύω και τρώει την ίδια μέρα και την επόμενη. ο,τι μείνει, αν μείνει το πετάω και φτιάχνω φρέσκο φαγητο.

δε μετράω ώρες, αναλόγως. γύρω στις 8 θηλάζει, 10.30 φρούτα. 3 φαγητό. όταν ξυπνήσει θηλασμός. γύρω στις 7.30 κρέμα. 9.30 θηλασμός και νάνι όποτε κοιμηθεί...μερικές φορές ξυπνάει και στις 5 για να θηλάσει. αν φάει τη κρέμα πιο νωρίς του δίνω και μπιμπερό το βράδυ...δε ξέρω ανά 4ωρο βγαίνει αυτό? δε του χω ακριβές πρόγραμμα γιατί δεν έχει παγιωθεί πλήρως το πρόγραμμα ύπνου. αν θηλάζουν τα μωρά ακόμα το βλέπω δύσκολο για πλάνο ακριβείας ύπνου/φαγητού....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...