Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μας έλειψε η κοπελιά μας, είχαμε καιρό να τη δούμε και την επισκεφτήκαμε στα μέρη της! τέλεια η βόλτα στη γλυφάδα!!!

το μόνο καλό των αργόσχολων μαμάδων....οι βόλτες....

όλες καλά?

χτες δε μπήκα πήγα απ τη μάνα μου μετά να πάρω το μητσάκι και κολλήσμε εκεί με σουβλάκια και τοιαύτα...

σήμερα και με τα 2 σπίτι, δουλειές κου κούνιες...πόσες φορές τσακώθηκα με αυτό το γιο μου! άλλο πράμα! και πόσες φορές τσακώθηκα με το κόσμο όλο άλλο πράμα!!! η γραφική του χωριού είμαι πια! ε μα οι παλιογάιδαροι να παρκάρουν όπου να ναι και να να κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο! μα είναι δυνατόν να βγαίνω με καρότσι και παιδί απ το χέρι μες τη λεωφόρο? συχτήριασα φουλ!

περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να βάλω σκούπα και τρώω και μια παυλίδης γεμιστή με φράουλα!

όλα σας τα διάβασα, τα μόνα που πηδαγα ήταν τα του δοντιού της νησιώτισσας, δε το αντέχω πράμα! να ξέρεις όταν πας να το κάνεις εγώ θα σκούζω από δω περισσότερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σήμερα φάγαμε πρώτη μέρα μοσχάρι με λαχανικά, καμιά δεκαριά έφαγε κουταλιές μτά έκλαιγε πολύ, μάλλον του πεσε βαρύ γιατί ρευόταν συνέχεια ο καψερός. κοιμούνται τώρα ευτυχώς, έβαλα πλυντήρια, σφουγγάρισα το μπαλκόνι και με περιμένουν δουλειές με φούντες ακόμη....

Μπράβο στη Ζωίτσα που το τρώει όλο το φαί της!

Ναι καλέ, με το κρέας δε νομίζω να θέλει άλλο μετά να φάει.

Ελευθερία έτσι κι εμένα μαδούσανε πολύ τα μαλλιά και πίνω δύο σίδηρα τη μέρα, τα έκοψα κ λίγο πιο κοντά να μην τα ξεμπερδεύω μία ώρα κ είναι καλύτερα τώρα! σου έδωσε κάτι άλλο ο δερματολόγος?

Ένα σαμπουάν της frezyderm!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, σας διαβάζω που τα προλαβαίνετε όλα και τρελλαίνομαι, μόνο εμένα μου έχουν πέσει βουνό, ξεκινήσαμε και δίαιτα και πρέπει να ετοιμάζω και για εμάς φαγήτό, τέρμα τα delivery από την πεθερά, ο μικρός θέλει συνέχεια βόλτα και αγκαλιά και απασχόληση, τώρα έχει και τα δόντια και η γκρίνια πάει σύννεφο, έρχεται και η μαμά κάθε μέρα απόγευμα και πάλι τα βασικά προλαβαίνω, μαγειρέμα, συμμάζεμα κουζίνας, ρούχα (αυτά τα ρούχα), άπλωμα, μάζεμα, σιδέρωμα, τακτοποίηση, εσείς αλήθεια πόσα πλυντήρια βάζετε, γιατί εγώ δεν αδειάζω, και φυσικά όλα του μπέμπη, ανά διώρο προετοιμασία φαγητού, άλλαγμα, πλύσιμο και τα λοιπά, καλά από τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, για μπαλκόνια που είπε η αννούλα, δεν το συζητάω, όποτε λάχει, κι από μαγείρεμα μη φανταστείτε απλά πράγματα, κι όμως θέλει μια λάτρα μετά η κουζίνα, ακόμη και για το ψητό με τη σαλάτα

ειδικά οι μαμάδες με δύο παιδάκια που έχουν αρχίσει δουλειά πρέπει να είναι ηρωίδες, κοιμάστε καθόλου?

οι μπαμπάδες σας βοηθούν καθόλου, ο δικός μου κάτι κάνει, αλλά έχω την αίσθηση ότι μόνο η δική μου η ζωή έχει αλλάξει, εκείνος θα πάει και για τον καφέ του, τη βόλτα του

επίσης αισθάνομαι τύψεις που δεν τον βγάζω για βόλτα καθημερινά, μου φαίνεται βουνό, δεν έχω και αυτοκίνητο, άλλη βλακεία, με φρέναραν όλοι και ούτε αυτοκίνητο πήρα, και ξέχασα και να οδηγώ,

θέλω να ψάξω και για δουλειά και δεν βρίσκω χρόνο, σκέφτομαι και για δημόσιο μήπως καταφέρω και κάνω ένα παιδάκι ακόμη, ωραία είναι να κάθεσαι με το παιδάκι σου και να σε πληρώνουν, εμείς έχουμε στριμωχτεί αρκετά οικονομικά, ούτε σπίτι δεν μπορώ να αλλάξω, αλλά δεν έχω ecdl, αρνιόμουν πεισματικά να δώσω λεφτά για θέσεις που είναι απίθανο να με πάρουν χωρίς δόντι, συν το ότι παλίοτερα επέμενα ότι μόνο στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να δημιουργήσεις, κούνια που με κούναγε, τέσπα για τη βόλτα έλεγα, μέχρι να φτάσω σε πάρκο περνάω τα τρίστρατα με ένα σκασμό αυτοκίνητα σταματημένα να κορνάρουν, και καλά ήρθαμε εδώ γιατί είναι γειτονιά, χάλια είναι, το μόνο ωραίο είναι οι εσωτερικές αυλές, βγαίνουμε στο μπαλκόνι με τον μπεμπούλη μου και χαζεύουμε τα δέντρα, για να κάτσουμε όμως ούτε λόγω, 60 εκ. είναι το πλάτος του, με το ζόρι παίρνει την απλώστρα και απλώνω με πατέντα

α! και το δεξί μου χέρι ο καρπός κοντεύει να διαλυθεί και αν δεν το ξεκουράσω μπορεί να πάει και εγχείρηση από ότι είπε ο ορθοπεδικός, πώς να το ξεκουράσω που όλα με το δεξί τα κάνω, ειδικά αυτό το ατμοσίδερο είναι θεόβαρο, και δεν μπορώ ακόμη να πάρω πρέσσα γιατί δεν έχουμε χώρο, επομένως και αυτό αναβάλλεται επαόριστον

αυτά και κοντεύω να λαλήσω και δεν βλέπω και φως στο τούνελ, μήπως να πάω στη Νικολούλη?

Πηγα Λητω και αυτα που ηθελα δε τα είχε..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αυριο πάω mothercare.

Ειμαι πολυ συγχυσμένη με την πάρτη μου,εκανα μ@λακία με το καθισματάκι το booster..Βρηκα ωραιότατο με μαξιλαράκια (σαν τα κανονικά) και τα εχω πάρει στο κρανιο τωρα, ο άντρας μου κάθε μερα γκρινιάζει οτι σε αυτο που πηρα πιάνεται ο πωπουδάκος της που ειναι ολο πλαστικό και μάλλον έχει δίκιο γιατί ενω στην αρχή τοαπολαμβάνει πολυ μετα απο λίγο αρχίζει η γκρίνια..

Αλλά αυτά παθαίνεις αμα βιάζεσαι..

http://www.mothercare.com/Travel-booster-seat-SteriTouch-cushion/dp/B002EJ002I/sr=1-3/qid=1267206612/ref=sr_1_3/275-7164632-9934103?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44568031&mcb=core

Εδω βεβαια το εχουν 59 ευρο.

Αμα το είχα δει νωριτερα θα το επαιρνα γαμώτο.εμοτικον που με μουντζώνει.

Ελευθερία αυτο το μπιμπερό με το κουτάλι μπροστά τι μάρκα ειναι?

Σκεφτηκα να πάρω ένα τέτοιο μπας κ γλιτώσω το φτυάρισμα.

Ζωη+Μάνος=L.F.E. καλέ τι κουκλάκια που ναι!!! Φτου τους!!!!!!

Εβαλα το δαχτυλο μου στο τουλουμποστόμα κ σαν κάτι να γρατζουνάει ελαφρώς μου φαίνεται...

Eλεάνα που μένεις? είναι δύσκολο στην αρχή μη νομίζεις, εγώ δε πολυδουλεύω, το μεγάλο πάει και παιδικό, όπως και της Μανταλένας, αλλά και πάλι όλη μέρα τρέχουμε, βραδυνός ύπνος κανα 6ωρο. ο άντρας μου όταν λείπω ή δε μπορώ εγώ (και του δίνω οδηγίες βέβαια) τα κάνει όλα μα όλα σα να ήμουν εγώ στο σπίτι. σε αυτο είμαι πολύ τυχερή, αλλιώς που να σκεφτόμουν και 3ο. οι γονείς μου από κοντά αλλά όχι σε καθημερινή βάση.

τι δουλειά σκέφτεσαι?

θα λεγα με τις όποιες δυσκολίες να βγαίνετε έξω με το καρότσι, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει θα ξεσκάς και θα αλλάζει παραστάσεις και το αγοράκι σου.

χαλαρά πάντως με τις δουλειές κι εγώ τα πολλά πολλά όταν έχω κέφια μόνο.

καλή τύχη με τη δίαιτα, τα λέω για να τ ακούω κι εγώ...

παρεπιπτόντως έχω ένα μάθημα αύριο το πρωί...σε παιδί συγγενή....

Αγγελίνα δε πειράζει μωρέ κουλ, σε κάποια αγορά θα χεις και ατυχίες, λόττο θα ταν να τα πετυχαίναμε όλα με τη μία.

τελείωσε το κάρμα και ξαναπάω για δουλειές

Ελεάνα δύσκολη μέρα είχες ε? φαίνεται από το μνμ σου λιγάκι..μη στενοχωριέσαι καλέ και δες τη θετική πλευρά όλων αυτών!!

Άμα σκεφτείς ότι έχουμε τα παιδάκια μας κι ότι είναι καλά στην υγεία τους, όλα τα άλλα θα γίνουν σιγά σιγά, και οι δουλειές στο σπίτι που κανείς δε θα σε παρεξηγήσει κι αν δεν τα έχεις όλα στην εντέλεια, και μια δουλειά θα βρεθεί, τώρα για το δημόσιο ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα τελευταία..αλλά αξίζει να προσπαθήσεις και ποτέ δεν ξέρεις. Σε καταλαβαίνω, ούτε εγώ δουλεύω και είμαστε και στο νοίκι, πρέπει κι εγώ να ψάξω για δουλειά σιγά σιγά γιατί θέλουμε και να χτίσουμε σπίτι λέει!

60 εκατ μπαλκονάρα έχεις ρε συ και παραπονιέσαι??

πλάκα κάνω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

γειά σας.θέλω τα φώτα σας.πάντα δίνω στο μικρό ΄ενα στήθος σε κάθε γεύμα.συνήθως καθόταν 10 λεπτά.αλλά εδώ κ 1 μήνα περίπου που έβαλε πιπίλα λόγω ανακούφισης δοντιών,κάθεται σε κάθε γεύμα 3-4 λεπτά κ τέλος.πάω να σκάσω.προλαβαίνει να παίρνει το παχύ γάλα τόσο γρήγορα?έχω μπερδευτεί!

7oJVp3.png

Ελευθερία κ εγώ μαδούσα φρικτά παρόλο τους 3 σιδήρους την ημέρα.τα έκοψα λίγο κ παρόλο που ψιλοσταμάτησα το σίδηρο(το ξεχνάω)ευτυχώς καλυτέρεψε η κατάσταση.θυμάσαι ακριβώς το όνομα του σαμπουάν?

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...