Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα το κοιτάξω Αγγελική αν και αυτό κάνει 1 μήνα να στο παραδώσει και εμείς επειγόμαστε!!!

Από τις 8:30 το πρωί κοιμήθηκε στις 1 με βυζί και πιπίλα αλλά η χαρά μου κράτησε 40 λεπτά!΄

Πάω δερματολόγο για το μαλλί.

Καλό μεσημέρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξηρασία στο καφέ... Μέχρι να χρονίσουν μας βλέπω να εξαφανιζόμαστε μία-μία. Ήδη εξαφανίστηκαν 2-3! Ο άντρας μου λέει ότι είμαι αργόσχολη.... Κι αφού κοιμάται τώρα, μαγειρεμένα, τακτοποιημένα έχω... τι να κάνω δλδ?? Να βλέπω Μενεγάκη?? :lol:

τετοια λες και με κανεις κ ζηλευω!!!!υπαρχουν κ εργαζομενες μητερες εδω μεσα που το μονο που λενε ειναι " τι να πρωτοκανω??? " χαχαχα.

Καλημέρα!!! Είμαι μες τα νεύρα!!! Ακούστε το καινούργιο σήμερα! Θέλει να κοιμάται στο καρότσι καθιστός!!!!!!!!!!!!!!Ναι παρακαλώ, καθιστός σαν τους γέρους!

Έφαγε 140μλ φρουτόκρεμα+15 λεπτά στήθος (για να κοιμηθεί το ζητούσε) και δεν κοιμήθηκε επειδή δεν τον άφησα να κοιμηθεί καθιστός!!!

Τι άλλο έχω να ζήσω στην ζωή μου Θεέ μου!

ο δημητρης το εκανε αυτο!

birthday_cake.gif

ευχαριστωωωω...πειναωωωωω

Καλημερα...

εμεις πηγαμε το πρωι την βολτα μας κ τωρα κοιμόμαστε!

Εχει πολυ ωραια μερα σημερα, επιτέλους, μετα απο 2 μερες συνεχόμενης βροχής.

Εκανα βλακεία σημερα και αλλαξα την δοσολογία στα φρούτα και δεν εφαγε σχεδον καθολου οποτε μετά εκλαιγε και τη θηλασα.

Ελευθερία θα σου πω την Δευτερα που θα πάω για τα φάρμακα..ευχαριστω πολυ πάντως!

Λινακι χρόνια πολλά κ απο δω!Οτι επιθυμεις! Να σε χαιρεται η οικογένειά σου κουκλα μου!

ευχαριστω πολυ! πως τα τρωτε τα φρουτα τωρα δλδ?

Καλημέρα σας!

Ωραία μέρα σήμερα κι εδώ, πήγα να δώσω αίμα για εξετάσεις, να δω χοληστερίνη (είχα υψηλή όταν ήμουν έγκυος), σίδηρο, ασβέστιο για να δω αν συνεχίσω τα συμπληρώματα που πίνω. Έψαξα και για σχέδιο να ξεκινήσω ένα κέντημα που θέλω να κάνω, όταν έχω χρόνο φυσικά.

Καλά τι ιστορίες ήταν αυτές με τα ζιζάνια? θα φρικάρω αν δω κάποια στιγμή τέτοια σκηνικά, τα σιχαμερά κυρίως γιατί τα συνηθισμένα δεν θα τα γλιτώσουμε!!

Λίνα έχεις γενέθλια? να τα εκατοστήσεις!!! ότι επιθυμείς κοπέλα μου!!!

ναι κλεινω τα 27. μεχρι περσι 25 νομιζα οτι ειμαι μεχρι που τα υπολογισα και στεναχωρεθηκα!!

ευχαριστω σοφια μου!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Ελευθερία τι έπαθε το μαλλί, μαδάει?

Νια μαδάει αν και από τότε που ξεκίνησα το σίδηρο έχω δει σημαντική βελτίωση.

Αντιδραστική τριχόπτωση είναι μου είπε από τον θηλασμό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελ,μια χαρά τότε, να μας πεις απο που θα το πάρεις να το έχουμε υποψιν μας.

Εμενα το δικο μου καθισμα λεει μεχρι 13 κιλά...οποτε εχουμε χρόνο ακομη.

Της εβαλα μακαρόνια μεσα στη χορτοσουπα σημερα..λετε να πειραζει?

Μπα ε?

Θα παω να παρω πεπονάκι να έχω.

Παντως εμενα ακομη δεν εχει συνειδητοποιησει την εννοια του κουταλιου, της το βαζω στο στομα και το ρουφάει..οπότε αναγκάζομαι και εχω το μπολάκι κάτω απο το σαγόνι της την κρίσιμη στιγμή και μολις ανοιγει το στόμα..κυριολεκτικά φτυαρίζω το φαϊ μέσα....:-(:-(:confused::confused::tongue::tongue::oops::oops::oops:

Παω Λητω να παρω κάνα πράμα τωρα.

Φιλάκια

Αγγελική όλα μέχρι 13 κιλά λένε και το δικό μας το ίδιο αλλά δεν τον βάζει και κυρίως στο ύψος δεν τον παίρνει. Τα ποδαράκια του γίνονται κουβαράκι!

Μόλις φάγαμε χορτόσουπα. Βελτιώνεται η κατάσταση αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να τον ξετρελλαίνει εκτός από το βυζί φυσικά! Σταθερή αξία τελικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εχω παραξενευτεί.

Της αρέσει τόσο μα τόσο πολύ η χορτόσουπα, τι στο καλό, σήμερα παράβαλα σέλινο κ λεμόνι κ έφαγε κ το πιάτο κ μούγκριζε ήθελε κιάλλο, της έδωσα πάλι γάλα τι να κάνω. Να πάρω τη γιατρό να μου πει αμα είναι να της αυξήσω τη μερίδα? Μα πόσο να βάλω? Τα πιο χοντρά κολοκύθια κ καρότα που βρίσκω βάζω. Και ολόκληρη πατάτα.

Μάλλον θα προσθέσω κρέας σύντομα.

Και στα φρούτα 1 μπανάνα και 2 αχλάδια σήμερα.

Μάλλον περνάει φάση που της έχει ανοίξει η όρεξη.

Χμμμμμ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γιατί τελειώνει το πιάτο κ σκούζει, πεινάει, της δίνω νερό, το ρουφάει με μανία, νομίζει ότι είναι φαί, μόλις το καταλαβαίνει το φτύνει κ σκούζει.

Μάλλον δε της φτάνει η ποσότητα, θα τηλ στη γιατρό.

Η της αρέσει πολύ κ θέλει κιάλλο. Ξέρω γω...

Αν μπει κρέας ίσως στουμπώνει καλύτερα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπράβο στη Ζωίτσα που το τρώει όλο το φαί της!

Ναι καλέ, με το κρέας δε νομίζω να θέλει άλλο μετά να φάει.

Ελευθερία έτσι κι εμένα μαδούσανε πολύ τα μαλλιά και πίνω δύο σίδηρα τη μέρα, τα έκοψα κ λίγο πιο κοντά να μην τα ξεμπερδεύω μία ώρα κ είναι καλύτερα τώρα! σου έδωσε κάτι άλλο ο δερματολόγος?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...