Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Είσαι υπερβολική τώρα. Έχεις πολλά στάδια ακόμα μέχρι να φτάσεις στην υιοθεσία. Η περίοδος δίνει σημάδια για το τέλος 2-3 χρόνια πριν...λένε. Στη συνέχεια, υπάρχει και η δυνατότητα της δότριας. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπα άθλια είναι η δικιά μου.

Αννούλα βάλε εσύ καμιά, στείλε κ σε μένααααααααα

Που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???

Ολα καλά πήγαν στο ραντεβού που σου λεγα, ή αυτοί ήταν ηλιθιοι ή εγώ πολύ μάγκας......

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία για πες ποιό?Και εμείς κοιτάμε!Λέω να το πάρουμε απο το Oliver's.Σε maxi cosi μάλλον θα καταλήξουμε.

Σε maxi cosi καταλήξαμε και εμείς και λέμε το priofix.

Το olivers τι μεταφορικά έχει?

Εγώ το βρήκα εδώ : http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-PrioriFix-Tango-Red/Alle-Autositze/Autositze/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.06/1786913

με μόνο 15,90 Ευρώ μεταφορικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το σέλινο??? αφου όλοι λένε να βάζουμε! γιατί?? σου είπε??

Νομίζω το σέλινο έχει μια περίεργη γεύση και γι'αυτό κάποιοι γιατροί λένε όχι. Εμένα πάντως το δέχτηκε μια χαρά σήμερα ο δικός μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

(παράξενο μου φαίνεται να τον λέω Μάνο...)

και μένα.....

προτιμώ το Πριγκηψ.....το εχω συνηθίσει τόσους μήνες!!!!!!

Μου πηρε αποτύπωμα για το δόντι...

Σε καμια βδομάδα θα γίνει η επέμβαση ίσως και παραπάνω.

ΑΛΛΑ....πρέπει να παρω κάτι φάρμακα..πριν γινει η εμφυτευση και για καμια εβδομάδα...αντιβιωση και κάτι αλλο.

Για την αντιβιωση ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το θηλασμό (παρακαλώ επιβεβαιώστε μου), για το αλλο ομως θα ρωτησω τη γιατρίνα.

Αυτο μου ελειπε τωρα να εχω τον πονο μου για το δόντι και να πρεπει να σταματησω κ το θηλασμό απο το πουθενά.

Σελινο απο οτι δειχνει η δικιά μου της αρέσει πάντως..

Να ρωτησω κάτι άσχετο..

Εμενα το αμάξι μου δεν εχει isofix του άντρα μου ομως έχει...

υπάρχει καθισματάκι που να μπαινει και στα δύο?

Εννοω να δενει και με ζώνη αλλά στο isofix?

Εντάξει δλδ σήμερα ο Μάνος με τη σούπα? Την έφαγε?

Λες 'Μάνος' και νομίζω αναφέρεσαι στον Μανού της Άννας.

Ναι λοιπόν ο Μάνος (δεν μου κάθεται γμτ), την έφαγε την σούπα σήμερα με πολύ ενδιαφέρον μάλιστα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

και μένα.....

προτιμώ το Πριγκηψ.....το εχω συνηθίσει τόσους μήνες!!!!!!

Μου πηρε αποτύπωμα για το δόντι...

Σε καμια βδομάδα θα γίνει η επέμβαση ίσως και παραπάνω.

ΑΛΛΑ....πρέπει να παρω κάτι φάρμακα..πριν γινει η εμφυτευση και για καμια εβδομάδα...αντιβιωση και κάτι αλλο.

Για την αντιβιωση ξερω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το θηλασμό (παρακαλώ επιβεβαιώστε μου), για το αλλο ομως θα ρωτησω τη γιατρίνα.

Αυτο μου ελειπε τωρα να εχω τον πονο μου για το δόντι και να πρεπει να σταματησω κ το θηλασμό απο το πουθενά.

Σελινο απο οτι δειχνει η δικιά μου της αρέσει πάντως..

Αγγελική πες μου τι έχει η αντιβίωση να κοιτάξω το Πατσουροβιβλίο που έχει μια λίστα με τα φάρμακα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να ρωτησω κάτι άσχετο..

Εμενα το αμάξι μου δεν εχει isofix του άντρα μου ομως έχει...

υπάρχει καθισματάκι που να μπαινει και στα δύο?

Εννοω να δενει και με ζώνη αλλά στο isofix?

Νομίζω όλα δένουν με ζώνη απλά τα isofix στερεώνονται στο αυτοκίνητο και είναι πιο ασφαλή. Ξέρεις ποιο θα πάρεις τελικά? Για το recaro λέγατε νομίζω. Αυτό δεν είναι isofix αν δεν κάνω λάθος.

Σε όποιον και αν καταλήξεις ρώτησε αν δένεται με ζώνη και ρώτα να σου δείξουν και από που.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια! Ουφ έχω αγανακτήσει θέλω να μου έρθει επιτέλους αυτή η ρημάδα η περίοδος! Ας ερχόταν σήμερα να είχα και βοήθεια το Σκ από τον Άρη. Δε μπορώ να φανταστώ να είμαι μόνη με το μπέμπη τις 2 πρώτες μέρες της περιόδου!

Βρε Ελευθερία έχω μια απορία όλο λέω θα σε ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω. Θα μου πεις εσύ είσαι και φιτ κορίτσι και δε μασάς. Τώρα που ο δικός μου τα κάνει 5-6 φορές τη μέρα κι ως επί τω πλείστον μέχρι το μεσημέρι τις περισσότερες... τον πλένω κάτω από τη βρύση. Τον κρατάω με το αριστερό και πλένω με το δεξί. Ε!!! Το αριστερό κοντεύει να παραλήσει! Μιλάμε και στον ύπνο μου νιώθω τον πόνο. Κι είναι κάτι λιγότερο από 8,5 κιλά. Εσένα που ο δικός σου είναι 10 πώς στην ευχή τον σηκώνεις?????!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...