Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Είπα να ξαναμπώ μετα απο παρα πολύ καιρό απουσίας. Τελικά γέννησα 18/9 αλλά δυστυχώς με καισαρική...

Θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το εξής ή να μου πείτε εάν το αντιμετωπίσατε και εσείς... το μικρό moy ενώ θηλάζει μια χαρα κάποιες φορές κατά τη μέση περίπου του θηλασμού αρχίζει και κουνάει χέρια πόδια και γενικά δείχνει ανήσυχος... μήπως αυτές τις φορές δεν ικανοποιείται απο τη ροή? σας έχει τύχει?

καλημέρα και καλωσήρθες!

αχ και μένα με ακολουθεί αυτό το δυστυχώς της καισαρικής αλλά τι να κάνουμε...τα παιδάκια μας να είναι καλά!

αυτό με το θηλασμό μου το κάνει και μένα αλλά πολύ πιο έντονα απ'ότι περιγράφεις! αρχίζει και με σπρώχνει, κλωτσάει, κουνάει χέρια και τελικά βάζει τα κλάματα!

Δοκίμασε μόλις σου το κάνει αυτό, να το σηκώνεις να ρευτεί και μετά ξαναβάλτο στο στήθος...

σε μένα αυτό πιάνει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Είπα να ξαναμπώ μετα απο παρα πολύ καιρό απουσίας. Τελικά γέννησα 18/9 αλλά δυστυχώς με καισαρική...

Θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το εξής ή να μου πείτε εάν το αντιμετωπίσατε και εσείς... το μικρό moy ενώ θηλάζει μια χαρα κάποιες φορές κατά τη μέση περίπου του θηλασμού αρχίζει και κουνάει χέρια πόδια και γενικά δείχνει ανήσυχος... μήπως αυτές τις φορές δεν ικανοποιείται απο τη ροή? σας έχει τύχει?

κοριτσάκι καλώς ήρθες, να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!

Εμένα το κάνει αυτό όταν έχει καταπιεί αέρα και θέλει να ρευτεί. Για δοκίμασέ το.

Φιλιά στις πατουσίτσες του!

εμένα με βόλεψε το sling. Για μάρσιπο νομίζω πρέπει να στηρίζει μόνη της το κεφάλι. ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο!

εγω χρησιμοποιω μαρσιπο απ τους 2 μηνες.εχω εναν της chicco πολυ βολικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα μαρακι!!

καλημερα elnak!!

τη ταισα τη δικια μου μονο 60ml ηπιε να δουμε αν θα φαει καλυτερα το μεσημερι.

σοφια τι εξετασεις εκανες?πρεπει να κανω κ εγω γ αυτο ρωταω.περιμενω να μου ρθει περιοδος αυτες τις μερες και μετα θα παω στο γυναικολογο.

Γενικές αίματος, θυρεοειδη και γενική ούρων έκανα.

Απ'όταν γέννησα μου είχε πει ο γιατρός να τις κάνω μόλις σαραντίσω.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω σκοπό να το πάρω μόλις μεγαλώσει λίγο ο Νικόλας.

Λέει οτι κάνει και για νεογέννητα!

θα το δείξω την Πέμπτη στην παιδίατρο για να μου πει τη γνώμη της.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... αλλά το έχω δοκιμάσει το ρεψιμο... συνήθως αυτό το κάνει το βράδυ πριν τον βάλω για υπνο...

Προσπάθησα να βάλω φωτογραφία του αλλά όλο failed μου πετάει γκκρρρρρ.....

Λέει οτι κάνει και για νεογέννητα!

θα το δείξω την Πέμπτη στην παιδίατρο για να μου πει τη γνώμη της.

Ά ωραία πες μου τι θα σου πει. Το σκεφτόμουν να το πάρω μέχρι τα Χριστούγεννα. Για ρώτα την αν είναι νωρίς.

εβαλα σκουπα, εκανα δουλιτσες και τωρα που θελω να σας μιλησω ξύπνησε το καμαρι μου... θα γραφω εστω πεταχτα. καλημερα στις κοπελες που δεν χαιρέτησα νωρίτερα!

σήμερα έχετε συναντηση Μαράκι μου? ποιες που? ζηλεύω! αχ και εδω εχει υπέροχη μερα αλλά δυστυχως βολτα δεν παιζει.φοβαμαι.... εδω ειναι όλοι γνωστοι. ετσι και κάνω οτι ξεμυτιζω από το σπιτι θα βρω 10 γνωστους τουλαχιστον που θα ξεκινησουν τα γουτσου γουτσου και τα φιλακια....

βαλτε αλφα! εχει μαρσιπα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...