Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ρωτήσω ρε παιδιά...

Αν δεν τρώει ένα γεύμα τι κάνουμε???? Δίνουμε γάλα αντί για το γεύμα?? Αντικαθιστούμε με κάτι άλλο ή το αφήνουμε νηστικό??? :lol: Το τελευταίο το σκέφτηκα με τη φρουτόκρεμα σήμερα. Δεν είναι και πολύ φαν. Έχω κάνει διάφορες δοκιμές αλλά σφραγίζει το στόμα από την 1η κουταλιά. Κι όσο επιμένω τόσο σπάνε τα νεύρα μου και δε θέλω σε καμία περίπτωση να του δώσω κάτι με το ζόρι. Δεν είναι της φιλοσοφίας μου η πίεση... Οπότε ας πούμε δεν θέλει να φάει τα φρούτα... να δώσω γάλα?

Αργότερα ας πούμε αν δεν θέλει τα λαχανικά ή το κρέας... μπορώ να δώσω στη θέση τους φρούτα (αν τελικά τα συμπαθήσει ποτέ...) ή κρέμα ή γάλα??

Μου φαίνεται κάπως να πάρω τηλέφωνο τη γιατρό για τέτοια ερώτηση...

Νεκταρίτσα εγώ όταν του είπα ό,τι δεν έτρωγε την βανίλια μου είπε να δώσω γάλα. Τώρα με τα φρούτα (επειδή είναι πιο αναγκαία) δεν ξέρω τι να σου πω. Δοκίμασε εναλλακτικές ακόμη και να τα βράσεις σε μορφή κομπόστας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα τη πρωτη μερα και η δικια μου τα ξερασε ολα αλλα απο την 3μερα και μετα ειναι το αγαπημενι της γευμα, οποτε υπομονη!! τι του εβαλες μεσα? να σου πω τι εκανα εγω γιατι ολα μαζι φαινεται δεν τα ηθελε για αρχη. στην αρχη μονο πατατα και καροτο με λεμονακι και λδακι στο τελος. μετα προσθεσα σελινο μετα μπροκολο(της αρεσει πολυ) και κολοκυθι και μετα ρυζακι.καμια φορα βαζω και ντοματα.

η μικρη εχει επιρεαστει απο το εμβολιο αλλα οχι δοντια. θα αργησει το ξερω μαλλον ειναι κληρονομικο γιατι ο δημητρης εβγαλε το πρωτο κοντα 10 μηνων και τωρα ακομα βγαζει αλλα ειναι πολυ γερα.

ο δημητρης εχει παλι πυρετο μου ειπε η μανα μου. δεν ξερω γιατι, μονο μυξα εχει τωρα. το απογευμα παλι γιατρο προβλεπω.

Του βάζω πατάτα, καρότο, ντομάτα, σέλινο και σπανάκι. Σήμερα ομολογώ το έφαγε πιο ευχάριστα και έφαγε αρκετό. Μετά του έδωσα στήθος και έφαγε μόλις 4 λεπτά. Άρα καλά το πάμε!

Για πες μου εσύ που είσαι βετεράνα μανούλα...Όταν προσθέτουμε κοτόπουλο με ζυμαρικό, δεν αλέθουμε το ζυμαρικό ε? Το κάνουμε σε στυλ σουπίτσας να φανταστώ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τα δικά σας απασχολούνται καθόλου μόνα τους? κάθονται μόνα τους στο πάρκο για να κάνετε καμιά δουλειά, μόνο ο δικός μου είναι καλομαθημένος, ασχολούμαστε 2 άνθρωποι όλη τη μέρα μαζί του,

Εμένα απασχολείται γενικά μόνος του. Λίγο στο πάρκο, λίγο στην κούνια, λίγο στο καρότσι. Αλλά οκ είμαι και εγώ από πάνω του. Τα βασικά προλαβαίνω και κάνω και για να κάνω περισσότερα τον πάω στην μαμά μου που μας χωρίζει το κλιμακοστάσιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ δεν έχω αγχωθεί???Αχαχαχα! Να σου θυμίσω τι πέρασα 1 μήνα με τις αντλήσεις!!!!

Απλά κρατάω τα μπόσικα για να έχετε και εσείς από κάπου να πιαστείτε.

Εγώ αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν με 2-3 γεύματα στο στήθος την ημέρα μπορεί να διατηρηθεί η παραγωγή ή υπάρχει κίνδυνος να κοπεί...

Λοιπόν την ίδια απορία είχα κι εγώ. (κι ας μη με αφορούσε ιδιαίτερα...) Καταρχάς μου έκανε εντύπωση που σχεδόν ένα μήνα έβρισκε κι έπινε τα ξημερώματα δλδ ενώ τον θήλαζα μόνο 1 φορά την ημέρα πώς στην ευχή έβρισκε γάλα. Επίσης χθες το μεσημέρι έχωνε τα μούτρα του στο μπέτη μου και τον έβαλα ενώ είχα 3 μέρες να τον βάλω... νόμιζα ότι μας είχε τελειώσει και άκουσα γλουπ-γλουπ! :shock: Λέω "δεν γίνεται!" τον αφήνω....συνεχίζει... μωρέ λέω μήπως καταπίνει το σάλιο του...:confused: αλλά τόσο σύντομα γεμίζει το στόμα σάλια και κάνουν και τόσο γλουπ-γλουπ?? Άσε που το ένιωθα κιόλας... Τον βγάζω, πατάω τη θηλή απαλά και βγαίνει αμέσως άσπρο μάλιστα γαλατάκι!!!

Μήπως δεν τελειώνει ποτέ??? :lol: Και με τρώει και ο πισινός μου....

Επεξεργάστηκαν by mikio

Κορίτσια μία πατάτα και ένα καρότο και φάγαμε 4 κουταλιές ακριβώς!!! Δεν το ήθελε καθόλου!!! Να της δωσω μονο πατατα αυριο???Τι λετε? Και μετα βαζω και ελαχιστο καροτο???

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα εγώ όταν του είπα ό,τι δεν έτρωγε την βανίλια μου είπε να δώσω γάλα. Τώρα με τα φρούτα (επειδή είναι πιο αναγκαία) δεν ξέρω τι να σου πω. Δοκίμασε εναλλακτικές ακόμη και να τα βράσεις σε μορφή κομπόστας!

Η κομπόστα δεν είναι πιο αηδία?? Αλλά θα μου πεις είδα και την φρουτόκρεμα που είναι νόστιμη πώς την τρώει! Παίζει να του αρέσει η αηδία. Ξέρεις τι με προβληματίζει όμως?? Τι σκατά βιταμίνες θα πάρει αν τα βράζω?? Δεν φεύγουν όλες λογικά με το βράσιμο?

Κορίτσια μία πατάτα και ένα καρότο και φάγαμε 4 κουταλιές ακριβώς!!! Δεν το ήθελε καθόλου!!! Να της δωσω μονο πατατα αυριο???Τι λετε? Και μετα βαζω και ελαχιστο καροτο???

Πειράματα Μαράκι μου! Αυτό κατάλαβα ότι ισχύει με τα μωρά! Μπορεί να θέλει μόνο πατάτα ή μόνο καρότο ή περισσότερο από το ένα ή το άλλο... αργότερα να τους βρωμάει το σέλινο να τους ξινίζει το κολοκύθι κλπ :lol: Άβυσσος!

Η κομπόστα δεν είναι πιο αηδία?? Αλλά θα μου πεις είδα και την φρουτόκρεμα που είναι νόστιμη πώς την τρώει! Παίζει να του αρέσει η αηδία. Ξέρεις τι με προβληματίζει όμως?? Τι σκατά βιταμίνες θα πάρει αν τα βράζω?? Δεν φεύγουν όλες λογικά με το βράσιμο?

Δεν ξέρω αν είναι αηδία αλλά τα μωρά έχουν περίεργα γούστα!

Αν τα βράσεις μπορεί να μην έχουν τις ίδιες βιταμίνες αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κάτι άλλο που μου είπε η νονά του που έχει 2 παιδάκια είνα ινα βάζω το λάδι πριν την τελευταία βράση γιατί λέει τους μυρίζει και δεν το θέλουν ωμό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το στήθος προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρου.....

Ακομη και 1-2 φορες να θηλάζεις θα διατηρηθει,ετσι μου ειπε κ η γιατρίνα μου.

εισαι και Πατσουροβιβλιοφάγα εσυ, τι λέει αυτη στα βιβλια της?

Εγω σημερα της εβαλα καροτο-πατατα-κολοκυθι-σελινο-φασολάκια.

Αυριο λεω να προσθέσω κ αρακά.

Ελευθερία,κοτοπουλο εγω παιρνω απο το χασάπη για μας, απο κει θα παιρνω κ του μωρού.Θα παίρνω 1-2 φιλέτα και θα τα κοβω κομματάκια στα γραμμάρια που θελω (40γρ μας ειπε η γιατρός προς το παρόν) θα τα βαζω στην καταψυξη και τσουπ θα βγαζω οποτε θελω.

Πάω οδοντίατρο να μου πάρει τα μέτρα του νέου δοντιου...κλαψ...

Φιλάκια

Η Πατσούρου λέει ό,τι μπορείς μέχρι να χρονίσει το παιδί να ξεκινήσεις με θηλασμό και να συμπληρώσεις με στέρεα τροφή αν θέλεις να μειώσεις τα γεύματα του θηλασμού. Δεν αναφέρει κάτι για την παραγωγή.

Άντε περιμένουμε νέα από τον οδοντό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχει λίγη γκρίνια το αστεράκι μου!!!Έφαγε την κρέμα στις 6.30 και τώρα τον έβαλε στο στήθος να ηρεμήσει έφαγε και κοιμήθηκε!Θα περιμένω να ξυπνήσει για να τον κάνω μπάνιο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...