Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

τι κανετε? πως τα πηγατε με τα λαχανικά εχθες αγγελικη και ελευθερια?

τωρα που σας διαβαζω μου κανει εντυπωση γιατι μετρατε τα μλ! εγω απλα του γεμιζω το μπολακι απο τα τζαμπο που εχω παρει η ενα πιατο και της το δινω. το τρωει ολο αλλα υπαρχουν φορες που αφηνει κ κατι!

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η μπεμπα πινει γαλα με μπιμπερο παλι!!!!3 μερες το κανει! ελπιζω να μην αλλαξει παλι. αν και βλεπω πως της αρεσει πολυ το γαλα αυτο.youpiiii

αι οι 2 με πυρετο εχ8ες

ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΦΙΑΣΚΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!Δεν τα θέλει...σήμερα έχουμε τον δεύτερο γύρο...Για να δούμε!

Καλέ τι έχουν τα ζουζούνια σου? Η Ζιζελίτσα μας έβγαλε κανένα δοντάκι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ παίρνω βιολογικά μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, μπανάνες και πατάτες, ντομάτες και καρότα. Α πήρα και βιολογικό αστράκι για τις σουπίτσες αλλά με το κοτόπουλο δεν συμφέρει. 10,90 Ευρώ μου είπαν το κιλό αλλά πρέπει να πάρεις 1 ή μισό κοτόπουλο. Τι να το κάνω όταν θέλω μόνο 1 στήθος 80γρ???

Ευτυχώς έχει ο μπαμπάς μου κοτούλες και θα τρώει από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι κάνετε κοριτσάρες???εμείς φάγαμε τα φρουτάκια μας και σήμερα το μεσημέρι θα φάμε πρώτη φορά καρότο με πατατούλα. Ελπίζω να της αρέσει!!!!! Το βράδυ ξυπνησαμε κατα τις 5 και μετα στις 9,30. Εχει ηλιο σημερα θα την παω το μεσημερι καμια βολτα.

Ελευθερία μου

δε συμφωνω καθολου με αυτο..το "πρωτα στηθος και μετα γευμα"

Ετσι δε θα φάει τιποτα..

Και ειχε δικιο η Αννα με αυτο που ελεγε για το ασβέστιο..πως να απορροφηθεί ο σίδηρος? και το στομαχάκι τους δε θα ανακατευεται??

Αντε πιες εσυ 1 ποτηρι γάλα και μετά φάε χορτοσουπα....τον εχεις τον εμετο στο τσεπάκι!

Οτι θες κάνε βεβαια, απλά λεω τη γνωμη μου

Διαφημίσεις

Eλευθερία εμένα ο παιδίατρος μου είπε όχι στήθος στα γευματα!!!Θα τρώει καθέ γευμα μόνο του και όταν θηλάζει θα πίνει μόνο γάλα.Κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό!

Εσύ γιατί έχεις ανασφάλειες?Ο μπέμπης είναι μεγάλος και τον βάρος του πάνω απο το κανονικό!Όσο για την παραγωγή μειώνεται ή αυξανεται ανάλογα με το πόσο πίνει ένα μωρό αρα μετά απο 6 μήνες δεν πρέπει να ανησύχούμε μωρέ και πολύ!Και ξέρεις και κάτι όσο πάει καλό είναι (στο λέω εγώ που δεν πίστευα πως θα θηλάσω καν) δεν πρέπει να αγχωνόμαστε γιατί αυτό δημιουργεί τα προβλήματα!!!Εσύ που μας έχεις βοηθήσει τόσο όλες μας με το θέμα θηλασμού δεν έχεις να αγχωθείς για τίποτα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν αν δεν ήξερα πως δεν έχουμε κάνει τίποτα το σοβαρό με τον Δημήτρη θα πίστευα πως είμαι έγκυος!!!

Μιλάμε εκτός απο 11 μέρες καθηστέρηση ,έχω ανακατωσούρες και τάση για εμετό όπως και στην εγκυμοσύνη μου!!!Αλλά επειδή ξέρω δεν αγχώνομαι καθόλου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ο μπέμπης πήγε το πρωί βόλτα με τον παππού και την γιαγιά του με το καρότσι!!!

Τουε είπα να τον βγάζουν τα πρωινά όταν έχει καλό καιρό και εκεινη ξετρελάθηκαν!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kalispera sas,

edo eimai den eksafanistika pali, oufff etrexa efories kai trapezes simera gia na telioso tis dikes mou douleies mia kai tin deytera ta kefalia mera...tha eimai grafeio (an patao pote to podi mou me tosa rantebou pou exo idi kanonisi.

Exo ksemathei to ekso kai tora niotho komatia apo tin kourasi na me do tin epomeni ebdomada pos tha eimai.

Emeis stis 10 ntina ksekiname to giaourtaki Advance... den mas afinei gia kanonika giaourtia re koritsia ayta ta giaourtakia emena den mou aresoun na tis ta doso kamia ides alli exoume ??????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ πόσες σελίδες γράψατε από χτες??

Λίνα περαστικά στα μικρά σου!!

Μπράβο στη μπέμπα σου που πίνει πάλι το γάλα και από μπιμπερό μάλιστα!

Όλες το ίδιο μπιμπερό έχουμε καλέ? κι εμείς σε κόκκινο! πολύ του αρέσει να το κρατάει μόνος του, το τρίβει και στα ούλα και ανακουφίζεται που τον τρώνε.

Ελευθερία δηλαδή τι σου είπανε τα κορίτσια στο θηλασμό, για αρχή να το κάνεις έτσι επειδή δεν τρελαίνεται ακόμα για στέρεες ή μόνιμα να δίνεις και φαγητό και στήθος?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ανδριάνα, ακριβώς τον ίδιο προβληματιμσό για το γιαούρτι έχουμε..δεν έχω καταφέριε να βρω αξιοπρεπή εναλλακτική..αν μπορείς εσύ, πες μου κι εμένα...

Πήγα σούπερ και γύρισα, τώρα του βράζω τα λαχανικά, προσπάθησα και λίγο νεράκι, με το κυπελλάκι, έβαλα λίγο φρουτοχυμό μέσα, για να το κάνω πιο έυγευστο, κάτι έγινε, του το έσταζα απο πάνω του, δεν έβαλα στόμιο στο στομα του , γιατι δεν μπορεί με τίποτα...τώρα πάλι κλαίει..

Περαστικά Μανταλενίτσα

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ανδριάνα, ακριβώς τον ίδιο προβληματιμσό για το γιαούρτι έχουμε..δεν έχω καταφέριε να βρω αξιοπρεπή εναλλακτική..αν μπορείς εσύ, πες μου κι εμένα...

Πήγα σούπερ και γύρισα, τώρα του βράζω τα λαχανικά, προσπάθησα και λίγο νεράκι, με το κυπελλάκι, έβαλα λίγο φρουτοχυμό μέσα, για να το κάνω πιο έυγευστο, κάτι έγινε, του το έσταζα απο πάνω του, δεν έβαλα στόμιο στο στομα του , γιατι δεν μπορεί με τίποτα...τώρα πάλι κλαίει..

Περαστικά Μανταλενίτσα

Den kero re gamoto mou ti tha kano, tha paro mia gnosti mou tilephono na tin rotiso pou i giatros tis tis eixe pei kati gia kanonika giaourtia na do an isxiei...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...