Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είχα βρει κι εγώ του κόσμου τις τούρτες σε ένα σάιτ και με τη βλάβη που είχε πάθει μια φορά το λαπτοπ και το φορμάτ που έκανε ο Άρης τις έχασα κι έχω φάει τον κόσμο να τις ξαναβρώ αλλά πού?????? Κι έχω σκάσει! Μου ερχόταν να τον σκοτώσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά ξανακοιμήθηκε!!! Τον άκουσα που ξύπνησε και έφτιαξα την φρουτόκρεμα και πάω μέσα να τον σηκώσω κι αυτός κοιμάται! Τι να κάνω?? Πόση ώρα κρατάει η φρουτόκρεμα? Να τη βάλω ψυγείο? Να περιμένω λίγο μπας και ξυπνήσει και αν δεν ξυπνήσει να τη βάλω ψυγείο? Μήπως να τον ξυπνήσω να τελειώνουμε???

με την καμμία..φάγαμε φρουτόκρεμα λίγο πιο πριν, όχι πολλά πράγματα 180 μλ περιπου, η υπόλοιπη τον περιμένει αργοτερα για καμμιά ανάμιξη με λαχανικά..

Συγγνώμη ρε syb,,,

εφαγε 180μλ φρουτοκρεμα και το θεωρείς "τίποτα"????????

Εμενα τωρα εφαγε 100 και ειμαι πολυ ικανοποιημένη η μάνα!!!!

Της εβαλα μηλο-μπανανα-αχλάδι-γλυκοπατατα

γιατι σκεφτηκα να βαζω κρέμα βανίλια για να γλυκαινει? καλυτερα το λαχανικό που ειναι κ πιο θρεπτικό..και μια χαρα την εφαγε.

Καλημερα κιολας!

Αυτο σκεφτομουν κ γω για τον Αυγουστο...3 και ο κουκος θα μαστε!

Δε πειράζει το πολυ πολυ να μαζευομαστε να τα κάνουμε όλων μαζί των μπεμπονιών..χαχα

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Σούπες ξεκινάμε μετά τις 10 Μαρτίου αλλά σκέφτηκα να πάρω απο το s/m βιολογικές πατατούλες και να του δώσω να δικιμάσει!Αλλά επειδή θα είναι πουρές - πέτρα πείτε καμιά ιδέα για να το αραιώσω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εμένα τελικά, την τρώει και απο το ψυγείο τελικά..δοκιμάσαμε εχθές..θα έλεγα να την βάλεις ψυγείο, και μόλις ξυπνήσει, του τη δίνεις..εμένα, μόλις κοιμάτια κορίτσια, επειδή το περιμένω πως και πως, χέστηκα για προγράμματα, τον αφήνω και όποτε..

Για ιδέα Ντινάκι, μπορείς να βάλεις πολύ λίγο χυμο πορτοκαλιού για να το αραιώσεις ή λίγο πολτο φρούτου γενικά, για να μην του φανεί και πολύ ξένη γεύση, που δεν νομίζω..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Γράψε λάθος syb, 120 φάγαμε , 180 μας έμειναν..με τρία μισά φρούτα βρε κορίτσια, και έβγαλα μέχρι πάνω το δοχειάκι, 300 μλ έφτασε

Τί φρούτα είναι αυτά που κάνουν 300ml κρέμα????Εγώ δεν τα έχω μετρήσει ποτέ αλλά πολλά δεν είναι???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...