Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία ο πρίγκιπας είναι κούκλος με το ποτηράκι του,

κι εμείς το ίδιο έχουμε και πίνει μια χαρά!

Ευχαριστώ Τζίνα. Να χαίρεσαι την κορούλα σου. 7 μηνών ε???Πωπω κοπέλα ολόκληρη!

Αυτό το ποτηράκι είναι must τελικά, όλα τα Αυγουστοζουζούνια το κυκλοφορούν:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και μεις το χουμε το ποτήρι, ένα κόκκινο ένα κίτρινο.

Ακόμα δε της το χω δώσει. Δε νομίζω να μπορεί...θα δοκιμάσω.

Της δίνω αυτό αλλά δε το καταφερνει.

Τρωω γιαούρτι ολυμπος τώρα κ της έδωσα λιγο κ της άρεσε πολύ. Λετε να τη πείραξε???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλε τι εμπνευση νυχτιατικα!!!!

χεχεχεχεχε!!!!!

πρεπει να παρω λαπτοπ να πηγαινω στο σαλονι.

ο η/υ ειναι ακομη στο παιδικο κ τον κλεινω οταν κοιμαται...

καλε τι εμπνευση νυχτιατικα!!!!

χεχεχεχεχε!!!!!

πρεπει να παρω λαπτοπ να πηγαινω στο σαλονι.

ο η/υ ειναι ακομη στο παιδικο κ τον κλεινω οταν κοιμαται...

Ααααα εγώ έχω και λαπτόπι και desktopi στο σαλόνι. Οργανώσου φιλενάδα!!!Χάνεις τα καλύτερα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα εγώ έχω και λαπτόπι και desktopi στο σαλόνι. Οργανώσου φιλενάδα!!!Χάνεις τα καλύτερα!!!

Αχ τα χανω οντως!!!

του το ειπα πριν μια βδομαδα αλλα δεν θελει να τον μετακινησουμε.

θα το ξαναπω...

εχουμε και τεραστιο σαλονι!

απλως δνε του αρεσει να ειναι εκει που καθομαστε. απο την αλλη με τετοια διαρυθμιση που ειναι το σπιτι δνε υπαρχει αλλος τροπος.

ειναι απο τα παλια σπιτι που εχει σαλονι και καθιστικο. ολο ειναι ενας μεγαλος διαδρομος.

τουλαχιστον θα εχει χωρο να κανει ποδηλατο οταν μεγαλωσει!

μονο στο καθιστικο καθομαστε. στο σαλονι αντε 4-5 φορες να το χρησιμοποιησαμε.

α εκει βαζω και την απλωστρα!

ολη μερα γκρινιαζει!

τι να την κανω?

μια στο ριλαξ, γκρινια.

μια μπρουμητα, γκρινια.

αγκαλια, γκρινια.

θηλασμος, γκρινια.

μονο οταν κοιμαται δεν γκρινιαζει....

Εχθές είχαμε μία κλασική νύχτα "ξυπνάω στις 3 γιατί θυμάμαι πως θέλω να παίξω"!!!

Έκανα όμως κάτι και πόνεσε η ψυχή μου.Όπως το πήρα απο την κούνια και πήγα να τον βάλω στο κρεβάτι μας για να τον θηλάσω τον χτύπησα καταλάθος με το χέρι μου!!!Ο μπέμπης με κοιτάει για 1-2 λεπτά σαν να με ρωτάει"πάς καλά?Νυστάζω,πεινάω και εσύ μου κάνεις κάτι που με πονάει???"και βάζει κάτι κλάματα!!!

Έπρεπε να δείτε σκηνικό ,εγώ να λέω "τον χτύπησα ,τον χτύπησα" έτοιμη να βάλω τα κλάματα!!Ο Δημήτρης αφου είδε οτι δεν είναι τίποτα σοβαρό έψαχνε το κοντρόλ της τηλεόρασης και έτρεχε να φέρει το κινητό του για να ξεχαστεί ο μπέμπης!!!Αφού ηρέμησε το μωρό και κοιμήθηκε ξάπλωσα και εγώ και μιλάμε ήμουν ράκος!!!!Είχα και το Δημήτρη πάνω απο το κεφάλι μου να λέει μπέμπη η μαμά σε χτύπησε!!!Καλά ψυχραιμία καμία και αυτό είναι μεγάλο θέμα γιατί σε κάτι σοβαρό τι θα γίνει???

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές είχαμε μία κλασική νύχτα "ξυπνάω στις 3 γιατί θυμάμαι πως θέλω να παίξω"!!!

Έκανα όμως κάτι και πόνεσε η ψυχή μου.Όπως το πήρα απο την κούνια και πήγα να τον βάλω στο κρεβάτι μας για να τον θηλάσω τον χτύπησα καταλάθος με το χέρι μου!!!Ο μπέμπης με κοιτάει για 1-2 λεπτά σαν να με ρωτάει"πάς καλά?Νυστάζω,πεινάω και εσύ μου κάνεις κάτι που με πονάει???"και βάζει κάτι κλάματα!!!

Έπρεπε να δείτε σκηνικό ,εγώ να λέω "τον χτύπησα ,τον χτύπησα" έτοιμη να βάλω τα κλάματα!!Ο Δημήτρης αφου είδε οτι δεν είναι τίποτα σοβαρό έψαχνε το κοντρόλ της τηλεόρασης και έτρεχε να φέρει το κινητό του για να ξεχαστεί ο μπέμπης!!!Αφού ηρέμησε το μωρό και κοιμήθηκε ξάπλωσα και εγώ και μιλάμε ήμουν ράκος!!!!Είχα και το Δημήτρη πάνω απο το κεφάλι μου να λέει μπέμπη η μαμά σε χτύπησε!!!Καλά ψυχραιμία καμία και αυτό είναι μεγάλο θέμα γιατί σε κάτι σοβαρό τι θα γίνει???

περαστικα στον μικρουλι!

θελει ψυχραιμια, αλλα εκεινη την στιγμη ευκολο ακουγεται δυσκολο γινεται!

Διαφημίσεις

Τον έχω χτυπήσει κι εγώ κατά λάθος και με χέρι και με αντικείμενο που κρατούσα...επίσης όσο είμαι δίπλα του και παίζει έχει ρίξει μόνος του γερούς χτύπους στα/με τα παιχνίδια του! Αρχίζει τις τσιρίδες αλλά ομοίως μόλις δω ότι πόνεσε επιστρατεύω κινητά-τηλεκοντρόλ-ποντίκι υπολογιστή και σταματάει αμέσως! Θυμάσαι που έπεσε από το καρότσι και με το κινητό σταμάτησε το κλάμα λες και του πάτησες κουμπάκι??

Δεν είναι τπτ πάντως θα συνηθίσεις! Έχουμε να δούμε χτυπήματα... Και μη χειρότερα...

Α! Επίσης όπως πήγα μια μέρα να τον αφήσω με στη μαύρη νύχτα στο παρκοκρέβατο (μετά από βραδυνό ξύπνημα για θηλασμό οπότε κουτουλούσα...) τον κουτούλησα κι εκείνον στο κάγκελο του παρκοκρέβατου. Λίγο μη φανταστείς κι ευτυχώς είναι επενδυμένο με ύφασμα!! :lol:

Α! Επίσης όπως πήγα μια μέρα να τον αφήσω με στη μαύρη νύχτα στο παρκοκρέβατο (μετά από βραδυνό ξύπνημα για θηλασμό οπότε κουτουλούσα...) τον κουτούλησα κι εκείνον στο κάγκελο του παρκοκρέβατου. Λίγο μη φανταστείς κι ευτυχώς είναι επενδυμένο με ύφασμα!! :lol:

καλα, αυτο και σε εμας συμβαινει.

οχι μονο το επαθα και εγω αλλα και μονη της ετσι οπως γυριζει κουτουλαει!!!

Κυρά του Αιγαίου, προχθές πήγαμε στο Λητώ με μία φίλη να κοιτάξει τα καρότσια!Επειδή ο Δημήτρης με έχει πρήξει ότι το buzz έπρεπε να πάρουμε(το ήθελε απο την αρχή)και εγώ επέμενα για το speedi τα έβαλα και τα 2 διπλά δίπλα κλειστά για να δουμε τις διαφορές.Λοιπόν ο σκελετός είναι στο ίδιο μέγεθος απλά το speedi έχει πιο μεγάλο κάθισμα.Μάλιστα στο buzz οι πίσω ρόδες είναι πιό μεγάλες και τα 2 βέβαια είναι πολύ ελαφριά και το καλύτερο είναι οτι στρίβουν με το ένα χέρι.Το μόνο που κάνει την διαφορά είναι το zapp (ναί ναί αυτό που γλυκοκοιτάζω εγώ και με αγριοκοιτάζει ο Δημήτρης!!!)το οποίο όταν κλείνει γίνεται τόσο μικρό που έχει δική του τσάντα και το βάζει!!!

Βέλ στης chicco πέφτει η πλάτη πίσω για να ξαπλώνει το μωρό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...