Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   19 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Expand  

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι πες οτι εχουν μιλήσει και τα παιδιά μας στο skype..ετσι για να διατηρείται η επαφη...!

Αντε ανοιξτε και οι υπολοιπες να κάνουμε τελεκοφερανς!

καληνυχτα οριστικά.-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες.

Δοξα το Θεό παναγίτσα μου, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!

9.30-7.30 με ένα μόνο σήκωμα για πιπίλα.

Νιώθω σα να κοιμόμουν 2 μέρες. Ουφ!

Καλά γράψατε χτες εεεεεεεεε?

Αυτό με το .....διακορευτή σε μένα ταιριάζει.......

Επίσης να πω ότι ένα είναι το καρότσι! Inglesina zippy. Να με δείτε με το ένα χέρι ωωωωωωωπ μέσα στο πορτμπαγκάζ ωωωωωωωπ έξω απτο πορτ μπαγκάζ, με μια κίνηση ανοίγει κλείνει. Καλά ας μη πω για τα βουνά και τα όρη που σκαρφαλώνει. Εχει γράψει πολλάααααα χιλιόμετρα. Τζάμι. Και με τελεια τοποθετημένη τσάντα.

Ο ατμομάγειρας για τα λαχανικά είναι σούπερ. Και το κολοκύθι νόστιμο βγαίνει. Με όλα τα θρεπτικά μέσα. Συν του ότι σταματάει κ κλείνει μόνος του. Τα βάζεις να γίνονται και φεύγεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερα!

τι κανετε?

τωρα θα κατσω να διαβασω τα νεα σας!

εμεις ηρεμα, πολλες ωρες στο σπιτι λογω καιρου (βροχη συνεχεια)!

κλεισαμε την βαφτιση!!!!!!!1

και ειστε οι πρωτοι που το μαθαινετε!!!!

ουτε στους κουμπαρους και τους γονεις μας δεν το ειπαμε ακομη!

Σαββατο 24 Απριλιου 2010, ωρα 19.00 το απογευμα!!!!!!!

ανημερα της ονομαστικης μου γιορτης!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μητερούλα είπε:

Είχαμε πάει για καροτσι, γιατι παιδιά, πραγματικά, αυτό το peg perego εμάς δεν μας κάθισε καθόλου καλά..οι ρόδες έχουν φθαρεί πολύ, δεν του κάνω και ιδιαίτερη χρήση(δεν βγαίνω σχεδον καθόλου εδώ γύρω, και το ξέρετε..) και δεν μπορώ να το γυρίσω στην κατεύθυνση που θέλω, είναι τραγικό μιλάμε, να θέλω να κάνω ένα ελιγμό απλό, και να μην μπορώ, αφού μιλάμε, οδηγούνταν απο μόνο του , κατευθείαν πάνω σε άτομα , και δεν μπορούσα να το στριψω(γελάω τρελά, τώρ απου το γράφω και το θυμάμαι, αλλά ισχύει..), φανταστείτε με..ντουγρού πάνω στον κόσμο λέμε..

κ εγω peg perego εχω κ με εχει βολεψει! ποιο μοντελο?

χωραει κ στο πορτμπαγκαζ. λεμε παντου πηγαινουμε με αυτο!

ξεμπλοκαρεις τις μπροστα ροδες κ κανεις σλαλομ!

honey είπε:

Δοξα το Θεό παναγίτσα μου, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!

9.30-7.30 με ένα μόνο σήκωμα για πιπίλα.

Νιώθω σα να κοιμόμουν 2 μέρες. Ουφ!

Ο ατμομάγειρας για τα λαχανικά είναι σούπερ. Και το κολοκύθι νόστιμο βγαίνει. Με όλα τα θρεπτικά μέσα. Συν του ότι σταματάει κ κλείνει μόνος του. Τα βάζεις να γίνονται και φεύγεις!

τι καλα!!!!

πως τα καταφερατε?

εχθες ηταν το 4ο βραδυ που απο 9-5 το εκανε 9-12-4-7.

τι θα κανουμε δεν ξερω.....

ατμομαγειρα αυτον που ειναι κ μπλεντερ?

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστέ μου θα με ξεκάνετε!!! Μιλάμε ότι έχει πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια! Έχω και το πόδι και το σβέρκο κατευθείαν για απόσυρση θα πάω μετά!

Χθες κόλλησε η βελόνα "Καλά έχουν πολύ πλάκα οι κοπελιές!" Ο Άρης που προσπαθούσε να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο ζαλίστηκε και μου πέταξε με ύφος "Καλά ντε!!! Το ακούσαμε!! Έχουν πολύ πλάκα!!" :lol::lol:

Καλημέρα!!!!!!!!

elisabeth_th είπε:
τι καλα!!!!

πως τα καταφερατε?

εχθες ηταν το 4ο βραδυ που απο 9-5 το εκανε 9-12-4-7.

τι θα κανουμε δεν ξερω.....

ατμομαγειρα αυτον που ειναι κ μπλεντερ?

Ε μάλλον δε πόναγε χτες....ουφ ελπίζω να κρατήσει.

Είχα καλομάθει η κυρία κ λίγες μέρες ξενύχτι με τάραξε.

Ατμομάγειρα tefal κανονικό καλέ. Δεν αγοράζω τίποτα εξτρα, πιστεύω δε χρειάζεται. Και το μούλτι μια χαρα ολα τα αλεθει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Anstef είπε:
Ελ, το "τάισε με" λεει πως ναι και γενικα μονο για το κρέας εχω ακουσει ενστάσεις στον ατμομάγειρα

Ευχαριστώ Αγγελική για την απάντηση. Δεν έχω φτάσει ακόμη σε εκείνο το σημείο του βιβλίου. Προς το παρόν είμαι στον απογαλακτισμό.

Το κρέας μου είπε ο γιατρός να το βράζω χώρια έτσι και αλλιώς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μητερούλα είπε:

Είχαμε πάει για καροτσι, γιατι παιδιά, πραγματικά, αυτό το peg perego εμάς δεν μας κάθισε καθόλου καλά..οι ρόδες έχουν φθαρεί πολύ, δεν του κάνω και ιδιαίτερη χρήση(δεν βγαίνω σχεδον καθόλου εδώ γύρω, και το ξέρετε..) και δεν μπορώ να το γυρίσω στην κατεύθυνση που θέλω, είναι τραγικό μιλάμε, να θέλω να κάνω ένα ελιγμό απλό, και να μην μπορώ, αφού μιλάμε, οδηγούνταν απο μόνο του , κατευθείαν πάνω σε άτομα , και δεν μπορούσα να το στριψω(γελάω τρελά, τώρ απου το γράφω και το θυμάμαι, αλλά ισχύει..), φανταστείτε με..ντουγρού πάνω στον κόσμο λέμε..

Σοβαρά?Ποιο peg perego έχετε Βελ? Και εγώ λέω και ξαναλέω πως μετάνιωσα που πήρα το chicco και δεν πήρα το peg perego, το pliko switch.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...