Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνύχτα στις κοπέλες που φεύγουν...

Μακάρι να είναι οκ το μαγείρεμα στον ατμό, μπας και μπορέσω τελικά και χρησιμοποιήσω το πανάκριβο , κατά τη γνώμη μου, beaba baby cook , που μου έχουν φέρει..

Ο Λεοντακος καλά Αννούλι μου..μια χαρά πρέπει να περάσατε στη βεράντα σας σήμερα..

Είχαμε πάει για καροτσι, γιατι παιδιά, πραγματικά, αυτό το peg perego εμάς δεν μας κάθισε καθόλου καλά..οι ρόδες έχουν φθαρεί πολύ, δεν του κάνω και ιδιαίτερη χρήση(δεν βγαίνω σχεδον καθόλου εδώ γύρω, και το ξέρετε..) και δεν μπορώ να το γυρίσω στην κατεύθυνση που θέλω, είναι τραγικό μιλάμε, να θέλω να κάνω ένα ελιγμό απλό, και να μην μπορώ, αφού μιλάμε, οδηγούνταν απο μόνο του , κατευθείαν πάνω σε άτομα , και δεν μπορούσα να το στριψω(γελάω τρελά, τώρ απου το γράφω και το θυμάμαι, αλλά ισχύει..), φανταστείτε με..ντουγρού πάνω στον κόσμο λέμε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τεσπα...θέλαμε πλέον, κατι σε καροτσι-ομπρέλα , απαράιτητα για να το έχουμε εδώ, πάνω στο σπίτι, και να μπαίνω και στο ασανσέρ με αυτο, που να είναι ελαφρυ, για να κινούμαι έυκολα μόνη μου, και για να το πάρουμε και στο ταξίδι μαζί μας (αεροπλάνο, κιλά και τέτοια) καταλήξαμε σε ένα καινούριο της chicco, λέγεται lite way νομίζω, και ελπίζω οτι κάναμε σωστή αγορά, και οτι θα πιω και κανά ρημαδοκαφέ, βγαίνοντα ς έξω, άνετα με το μωρό..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλά, μιλάμε οτι αν είχα την εμπειρία που έχω τώρα, θα πήγαινε απο την αρχή , κατευθείαν, για κάτι ελαφρύ...όχι τον δυσκίνητο μπόγο που πήγα και πήρα

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Δε ξερω κοπελια..εγω απο την Κρητη ειμαι...!

Στο νησι τυχαια βρεθηκα!!!!!!!

εμας παντως μας εχει καταβολεψει το quinny,το παω με το ένα χέρι και απο ελιγμους αλλο τιποτα και παει και σφαίρα.πολυ ικανοποιημενη ειμαι.

ειναι οτι βολευει τον καθενα,παντως και το μακλαρεν παιζει πολυ που λεει η Αννα.

Μωρέ, τώρα οτι πήρα πήρα, πήγαινα για κάτι πάναπλο, που να κλείνει σαν ομπρέλα..δεν θέλω βαρύ και μεγάλο..να μην δώσω και ένα σωρό λεφτά, αυτό που πήρα έκανε 132 ευρώ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

με γεια σας τότε! καλοτάξιδο!

αγγελινάκι θα ρίξω μια ματιά στα δρομολόγια πάλι....

κι αφού είσαι και κρητικιά (από που?) πάω να θέσω.... το ξενύχτισα πάλι σήμερα........φιλάκια!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...