Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είστε κοριτσάκια μου, που με κάνετε και γελάω πολύ..

Α, προτού ξεκινήσω με τα νέα μου, ήθελα να ενημερώσω με το συνθηματικό.."O μπογιατζής δεν πέρασε σήμερα"

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Που είστε κοριτσάκια μου, που με κάνετε και γελάω πολύ..

Α, προτού ξεκινήσω με τα νέα μου, ήθελα να ενημερώσω με το συνθηματικό.."O μπογιατζής δεν πέρασε σήμερα"

Αχαχαχα! Απεργός ο Μπογιατζής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

που σαι βελ...η κυρά χιώτισσα έβαλε πάμπερς σήμερα, καλά τη φαντάζομαι όλη νύχτα να σουλατσάρει!!! καλά που η τουλούμπα δε μιλάει....

ααα και κυρά εγινα τωρα???????

μαρή δε θα έρθεις το Πάσχα???

θα σε περιποιηθω καλά...θα δεις...

Ερώτηση...Έχει ρωτήσει καμιά αν τα λαχανικά μπορούμε να τα βράζουμε σε ατμομάγειρα?

Ελ, το "τάισε με" λεει πως ναι και γενικα μονο για το κρέας εχω ακουσει ενστάσεις στον ατμομάγειρα

Διαφημίσεις

άσε ανυπομονώ λέμεεεεεεεεεε....που να ψάξω να βρω δρομολόγια? κάτι είδα αλλά κουφάθηκα, καράβι των 6 που φτάνει 2 το πρωί! είμαστε σοβαροί? τίποτε άλλο δε παίζει? που θα ψάχνω να βρω ξένο σπίτι εκείνη την ώρα?

..καλε, μην κοροιδευετε την συμπεθέρα, εγώ την καταλαβαίνω, με pepper spray, δίπλα στο κομοδίνο την βγάζω(αν δεν ταιριάζαμε , δεν θα συμπεθεριάζαμε:lol:.

Πως είστε? Σας βλέπω και σας διαβάζω, πολύ καλά, και χαίρομαι..είχαμ ε πάει Λητώ για καρότσι, και μετά στην κουμπάρα μου..

Το Γιωργί είναι συναρπαστικό, να σου ζήσει κυρά -Δασκάλα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

άσε ανυπομονώ λέμεεεεεεεεεε....που να ψάξω να βρω δρομολόγια? κάτι είδα αλλά κουφάθηκα, καράβι των 6 που φτάνει 2 το πρωί! είμαστε σοβαροί? τίποτε άλλο δε παίζει? που θα ψάχνω να βρω ξένο σπίτι εκείνη την ώρα?

Δυστυχως...το ενα φτάνει στις 2 και το αλλο στις 4 το χάραμα..

οποιο και να πάρεις τα ίδια σκατ@ ειναι απλά αυτο των 6 υποτιθεται ειναι το γρήγορο...

www.ferries.gr

ρε γμτ, εχω κ γω ατμομάγειρα αλλά τον εχω στο σπιτι στην Αθηνα, υποτιθεται οτι ειναι το καλυτερο για τα λαχανικά..διατηρουν τις βιταμίνες κτλ...

αμα πω του άντρα μου οτι θελω να τον κουβαλήσω εδω θα με καρυδωσει...

θα πληρωσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για τη μετακομιση με τόσα που εχουμε μαζεψει.

καλά οχι οτι θα τα παρουμε και όλα,οτι χρειαζομαστε μονο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...