Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιατάκια ,κουταλάκι και μπιμπερό έχουμε chicco.Πιπίλες και ποτηράκι nuk.Αλήθεια πιπίλες έχετε πάρει το 2 ή όχι.Σήμερα το σκεφτόμουν.

Μην ακούω για πιπίλες!!!!!!!!Προχθές του πήρα τις mum, που φωσφορίζουν την νύχτα (τρομάρα μας, αυτό μας έλειπε...λες και την γυρεύει ποτέ του) και τα ίδια. Στο στόμα και επιτόπου φτύσιμο στα μούτρα της μαμάς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ααα δε σας πιάνω πια!!!

δε σας παρακολουθώ....διχτάκια, κουταλάκια, πιπιλάκια....πονοκεφάλιασα....

άσχετο χτες με πήρε μία από εταιρεία και φέρνουν λέει πάνες στο σπίτι με κούριερ!!!

το ξανακούσατε αυτό? δε ξέρω τι πάνες είναι, θα μου φέρουν ένα πακέτο τη παρασκευή και θα δω....παμφθηνες και με πολλά δώρα εξτρα

Και εγώ 1 έχω.Γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε?

Οχι μωρε σιγά, επειδη λενε οτι οι πιπιλες νο2 ειναι απο 6μηνων+

ναι σιγά...βλακείες.

εγω και θηλη μπιμπερό πηρα το νο2 κ κοντεψε να πνιγεί η καημενουλα και απλη πηρα ενα διακορευτη πιπιλας και της ανοιξα 1 τρυπα ακομη στην παλιά θηλη και πινει μια χαρούλα

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ προλαβαίνω κι είμαι και νυσταγμένη.. Μάλλον θα σας αφήσω... Αννούλα έχω περιέργεια. Θα περιμένουμε να μας πεις! Ωραία πάντως... ντελίβερι πανών... Εμένα που τα έκανε 6 φορές σήμερα (ξεστούμπωσε!!! :lol: ) και μου τις τελειώνει σε χρόνο ντετέ... δεν κακό! Για ρώτα! Εκτός Αθηνών στέλνουν?? Χαχαχα!!!

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!

Μην ακούω για πιπίλες!!!!!!!!Προχθές του πήρα τις mum, που φωσφορίζουν την νύχτα (τρομάρα μας, αυτό μας έλειπε...λες και την γυρεύει ποτέ του) και τα ίδια. Στο στόμα και επιτόπου φτύσιμο στα μούτρα της μαμάς!

Ελευθερία αν δεν σώθηκες με την nuk δεν υπάρχει σωτηρία!!!!χαχαχχα!!!

Της mum ομως είναι απαίσιες,2 έχουμε στο ψυγείο και 2 της chicco και ο μπέμπης ούτε να τις δεί απο τότε που μου είπε η Αγγελική για της ΝUK ανάβω λαμπάδα!!!!

Το βράδυ με ποιά το ξανακοιμίζεις?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...