Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαίρη όπως λέει η Ελευθερία....συνδυασμούς κάνε. Εναλλαγές.

Εμάς μας άρεσε πολύ το μπανάνα αχλάδι.

Και το πορτοκάλι μας αρέσει σε όλα.

Αχ και να καταλάβαινα τι λέει με το κλάμα της ρε γμτ, μου τη δίνει να μαντεύω, και να μαντεύω λάθος. Το κοριτσάκι μου....

Αντε καληνύχτα!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kλεό σίγουρα απο τα δοντάκια έχει αλλάξει το ωραριό της και οι συνήθειες στο φαγητό.Σύντομα πιστεύω θα συνέλθει!

Ελευθερία απο το primi mesi την πήραμε και αφου τους πρήξαμε στα email να προσέξουν το πακετάρισμα μας ήρθε μιά χαρά.Η κούνια είναι της Pali λευκή (μας έχουν κάνει δώρο λευκή αλλαξιέρα και θέλω το δωμάτιο να το κάνω γαλάζιο-λευκο)και πήραμε και στρώμα.Φωτό δεν μπορώ να σας βάλω τώρα γιατί την τσάκισα αν θυμάστε και ακόμα δεν έχουμε πάει να πάρουμε αλλά όταν τελειώσω το δωμάτιο θα σας βάλω σίγουρα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινακι με γεια την κουνιτσα!!!!

καλούς και ατάραχους ύπνους!!!

Κλοκλο μου κουράγιο...πονάει μαλλον η μικρούλα μωρε και ολα της φταινε..το καμαράκι ,αν της εδινες κάνα ντεπον? ή μπα?

Το ιντερνετ ερχεται και φευγει,δε γραφω πολλά μην πάνε τσάμπα

Μαίρη, κατευθείαν μοσχάρι δωσατε ή υπήρξε και μεταβατική περίοδος κοτοπουλου?

Εχω εχω αρχίσει να νομιζω οτι τρωει τη μισή κρέμα γιατι περνάει η ωρα και κρυώνει..και δε της αρέσει παγωμένη..

μαλλον πρεπει να προμηθευτω τα μπολάκια που διατηρουν το φαγητάκι ζεστο.

Αλήθεια τα έχει καμία???

Αυριο θα παίξω μπεν-μαρι τη φρουτοκρεμα να δω...

Ξερει καμια τι ειναι αυτο:http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265346-9&itm=1367346&ct=1090109&pid=40

Εχει και αυτα τα μπολάκια που διατηρουν τη θερμοκρασία ωραία,θα πάω να παρω να δοκιμάσω.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Μαίρη, κατευθείαν μοσχάρι δωσατε ή υπήρξε και μεταβατική περίοδος κοτοπουλου?

Εχω εχω αρχίσει να νομιζω οτι τρωει τη μισή κρέμα γιατι περνάει η ωρα και κρυώνει..και δε της αρέσει παγωμένη..

μαλλον πρεπει να προμηθευτω τα μπολάκια που διατηρουν το φαγητάκι ζεστο.

Αλήθεια τα έχει καμία???

Αυριο θα παίξω μπεν-μαρι τη φρουτοκρεμα να δω...

Ξερει καμια τι ειναι αυτο:http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265346-9&itm=1367346&ct=1090109&pid=40

Εχει και αυτα τα μπολάκια που διατηρουν τη θερμοκρασία ωραία,θα πάω να παρω να δοκιμάσω.

Για θυμίσου το φοντί που μου έλεγες! Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/koutalakia-piatakia-potirakia/nuk-mpimpero-me-malako-stomio.html

Eμείς πήραμε αυτό το ποτηράκι και ο Λεωνίδας πίνει μόνος του νερό!!!(βέβαια μαζί του πίνουν τα φορμάκια ,το καθησματάκι φαγητού και το χαλί καμιά φορά αλλά δεν έχει σημασία).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

πρωτη φορα το βλεπω αυτο, ιδέα δεν έχω.

κι εμενα πριν καμιά ώρα κοιμήθηκε, έχει λιγοστέψει κατά πολύ τον ύπνο του μες τη μέρα, ευτυχώς που κοιμάται ολόκληρο το βράδυ το τελευταίο διάστημα.

Διαφημίσεις

Eγώ ξέρω Αγγελική. Είναι τροφοδότης ασφαλείας. Δλδ φαντάσου σαν ξυλάκι παγωτό η βάση για να το κρατάει το μωρό και ένα διχτάκι από πάνω. Μέσα στο διχτάκι βάζεις την τροφή και το μωρό το κρατάει, το μασουλάει και το πιπιλάει και δεν κινδυνεύει να πνιγεί (δε γίνεται ας πούμε να κόψει κομμάτι) Δες το σε μεγαλύτερο:

http://www.nuby.com/en/nuby/solid-feeding/5360

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...