Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία πολύ ωραίο το πάρκο σας και το χαίρεται μια χαρά ο μπέμπης!!

αυτά τα χερούλια της πήρα κι εγώ από τα jumbo για να πιάνεται αλλά είναι

παρκοκρέβατο το δικό μας και της πέφτουν ψηλά της καημένης...

τώρα μπουσουλάει πολύ γρήγορα και μου είπαν να την αφήνω στο πάτωμα αλλά δυσκολεύομαι, θα μαζέψει όλες τις σκόνες του σπιτιού και φοβάμαι μη χτυπήσει και το κεφάλι της...και μετά θα την πλένω χέρια και θα την αλλάζω συνέχεια???

δεν ξέρω τι να κάνω....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Το μπουκαλι ειναι της νουμπι? το ειχα δει αλλα μου φανηκε κουλο... τωρα βεβαια που μεχρι να φτασει το κουταλι στο στομα του πεφτει η μιση κρεμα στο δρομο δεν φανταζει κουλο...

δεν ειναι σλοου μοσιον οι φωτος. ειναι απο 2 φορες που σηκωθηκε.

ποιο καθισματακι? ειναι δλδ τοσο μικρο?? κι εμεις πρεπει να ψαξουμε για νεο για λιγο αργοτερα...προς το παρον χωραει στο κικο.

Δεν ξέρω αν είναι nuby. Μου το έδωσε η κουμπάρα μου και δεν είδα να γράφει φίρμα επάνω και να πω την αλήθεια δεν το έχω συναντήσει και πουθενά. Με την φρουτόκρεμα που στίβει όπου πέσει είναι ό,τι πεις!

Είδα το maxi cosi pearl, που εδώ στοιχίζει 450 Ευρώ, αλλά δεν τον βάζει καλά γμτ. Δηλαδή σε 3-4 μήνες θα θέλουμε άλλο πάλι. Ενώ στο maxi cosi prior XP κάθεται πολύ πιο άνετα (έχει πιο μεγάλο κάθισμα και πιο ψηλή πλάτη) αλλά δεν είναι isofix!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά εδω αποκλείεται να πουλάνε!

Θα πάω στα Λητω να κοιταξω το Σαββατο γιατι το Τριτη&Παρασκευη εγινε στάνταρ πια του άντρα μου στην αλλή δουλειά οποτε..ενα Σάββατο μας μένει για ψωνια..

Εδω την Πέμπτη ειναι κλειστά τα μαγαζιά..ότι τους καπνίσει κάνουνε..

Αγγελική έχει το Τζάμπο. Αν δεν έχετε Τζάμπο θα πάρω εγώ από εδώ και θα στα στείλω. Αν το ήξερα θα στα έπαιρνα σήμερα γμτ που πήγα μια βόλτα. Αλλά μην ανησυχείς, θα ξαναπάω σύντομα. Αν τα θέλεις πες μου να επισπεύσω την επίσκεψη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα πάλι μου είπαν ό,τι αυτό το πάρκο, το παρκοκρέββατο δηλαδή, δεν είναι ιδανικό για να περπατήσει. Συγκεκριμένα μου το είπε ο γιατρός. Δεν έχει αρκετά σκληρό πάτο μου είπε. Επίσης είναι αποπνικτικό γιατί δεν βλέπει καλά έξω το παιδί και δεν βλέπει από όλες τις μεριές. Το διχτάκι είναι πολύ ψηλό και το δικό μου είναι ορθογώνιο και μπρος πίσω έχει ύφασμα, όχι δίχτυ.

Επίσης δεν μπορεί να πιάνεται από αυτό το δίχτυ για να σηκωθεί. Οκ, βοηθάνε τα χερούλια, αλλά το είδα στην πράξη. Πρώτη μέρα έβαλα τον δικό μου μέσα και αμέσως πιάστηκε από τα δίχτυα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία ευχαριστώ πολυ για την προσφορα!!!

Θα παω να κοιταξω εδω και εαν δε βρω,θα πω στη μαμα μου να πάει να πάρει κ να φέρει γιατι λεει οτι θα ερθει σε καμιά 10ρια μέρες ( ελπιζω τότε πραγματικά να ξεκουραστώ..)

Δεν εχει σταματησει στιγμή να βρέχει,μεχρι κ χαλάζι εριξε και ολο αστραπες, το τουλουμπάκι γουρλώνει τα ματακια και κοιταει το παραθυρο..

Καλησπέρα!!!

Μας φέρανε την κούνια μας και είναι πολύ ωραία και το καλύτερο?Προχθές στο Λητώ την είδα με διπλάσια τιμή!!!

Λοιπόν ένα ένα για να μην ξεχαστώ!

Νεκταρία για το Γιώργη τι να πώ?Εκτός οτι είναι πραγματικά ένας γλύκας είναι πολύ μπροστά το παιδί λέμε!!!Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα!!!

Τζινάκι χρόνια σας πολλά ξέχασα να σας το πώ το πρωί γιατί ήμουν στην δουλειά αλλά δεν ήρθα και με άδεια χέρια...

588818bxvjhr877l.gif

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

με γεια η κούνια σας!!! με το καλό πολλά πολλά αδιάκοπτα και ονειρεμένα νάνι!!!!!

μπήκα στα γρήγορα να πω ένα γεια γιατί δε με αφήνει ο δημήτρης.

στα τζάμπο το χει αυτό το πάρκο.

ξαναμπαίνω αφού κοιμηθούν.

Διαφημίσεις

γειά σας.Νεκταρία απίστευτος ο γιος σου έχω πάθει πλάκα!!!φτου φτου!!!κ εγώ στο δωμάτιο το δικό μας τον έχω γιατί απλούστατα δεν έχουμε άλλο υπνοδωμάτιο!σήμερα φάγαμε μοσχάρι με πατάτα κ καρότο,2 κουταλίτσες.τα φρούτα σταθερά 50 μλ.με τίποτα δεν τρώει παραπάνω.καμιά ιδέα?

7oJVp3.png

Γεια σου Μαίρη, καλώς ξαναρθες!

Δε με θέλει η μέρα σήμερα......μιλάμε δε τη παλεύω μία, με έπιασε και wc κατάσταση τώρα....αντε να δω.

Το μικράκι μου το μεσημέρι έτρωγε χορτόσουπα και μούγκριζε, είχα βάλει μπόλικο λαδάκι και λεμονάκι και σελινο, σε 5 λεπτά το έγλειψε, έκλαιγε και ήθελε κιάλλο, αναγκάστηκα και έβγαλα τα υπολείματα από το μούλτι και της τα δωσα και αυτά. Και ήθελε κιάλλο, και της έδωσα γάλα και ήπιε και 100μλ.

Τι να πω....ατομικό ρεκόρ.

Με τα φρούτα καμία σχεση...ούτε το μισό τρώμε και μεις. Και κρέμα επίσης, τη βαρέθηκε νομίζω. ΚΙΟΛΑΣ!

Το δεύτερο δόντι ετοιμάζεται....αχ να δω αν θα κοιμηθώ σήμερα.....ή θα με φάνε τα δρομολόγια...

Απο το μεσημεριανό της ύπνο και μετά δεν έχει καθόλου κέφι ρε γμτ....Ξυπνάει μέσα στη γκρίνια, άντε λίγο να παίξουμε, να φάμε, μετά αρχίζει τη γκρίνια, νυστάζει, όλα της φταίνει. Δε καταλαβαίνω...κάτι κάνω λάθος μάλλον. Εχει κόψει και το βραδινό προ-υπνάκι και είναι πολύ νευρική.

Εμ πως να μην είναι με τόσο λίγες ώρες ύπνου τελευταία???

Μα, εγερτήριο 6 το πρωί και άλλες 1-2 ώρες το μεσημέρι??

Εμ, δε γίνεται!

Τι να κάνωωωωωωωωω?

Και είχε φτιάξει το πουλάκι μου...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Tο μπεμπικό μου είναι στην αγκαλιά μου και θέλει να πάτήσει το πληκτρολόγιο.Αυτό το παιδί κάτι παθαίνει όταν δεί κινητο ,p/c κτλ κάνει σαν τρελό!!!

Και εμένα το ίδιο κάνει! Ακόμη και το βυζί αφήνει για να ορμήξει στο λαπτόπι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γειά σας.Νεκταρία απίστευτος ο γιος σου έχω πάθει πλάκα!!!φτου φτου!!!κ εγώ στο δωμάτιο το δικό μας τον έχω γιατί απλούστατα δεν έχουμε άλλο υπνοδωμάτιο!σήμερα φάγαμε μοσχάρι με πατάτα κ καρότο,2 κουταλίτσες.τα φρούτα σταθερά 50 μλ.με τίποτα δεν τρώει παραπάνω.καμιά ιδέα?

Καλησπέρα. Δοκίμασες να τα βράσεις να τα δώσεις σε μορφή κομπόστας??

Επίσης τι φρούτα δίνεις? Μήπως να έκανες συνδιασμούς των 2 να δεις ποιο από όλα δεν αρέσει στο μωρό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεοπάτρα ζορίζεται μωρέ η τρελοκοτσιδού. Δείξε συμπόνια, εγώ τα λυπάμαι και αυτά. Δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν, ούτε να επικοινωνήσουν κάπως εκτός από το κλάμα. Ξημερώνουν καλύτερες μέρες!!!

Ντίνα ποια κούνια πήρατε? Από το Πρίμιμέσι ε?Ήρθε οκ? Θέλουμε φώτο!!!

Τα πιαστράκια θα τα πάρω και εγώ να τα βάλω στο παρκοκρέβατο που θα το αράξω στην μαμά μου δίπλα.

Κοιμήθηκε το Ταλιμπανιώ μου σήμερα 9 και κάτι! Ελπίζω να κοιμηθούμε και εμείς και να έχουμε ήρεμη νύχτα απόψε.

Πάω για μπανάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...