Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχουν αρχισει και παιζουν μαζι τα δικα μου και εχει πολυ πλακα...μεχρι σε ενα σημειο..λιγο πριν βαλουν τ κλαματα ή βαλω εγω τις φωνες!εχθες την γαργαλαγε ο μεγαλος και αυτη του επιανε τη μουσουδα μεχρι που τον πονεσε και την εγδαρε στο προσωπο!!να του δεις και οι δυο ειναι λες και παλεβαν με γατες.

Χαχαχα!!! Πλάκα έχει όπως το φαντάζομαι! Να τα χαίρεσαι! Τώρα που είναι νωρίς είναι καλά... μετά που θα παίζουν κανονικό ξύλο θα σου πω εγώ! Σαν κι εμένα με τον αδερφό μου! Αφού επιβιώσαμε...πάλι καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω ηθελα να το πω γιατο πάρκο σου!

Οντως πολυ ωραιο φαινεται!

ΕΜενα μου εδωσε μια φίλη μου και ειναι πολυ μικρό μωρε..δε ξερω, ισως αγορασω τελικά...

Βρεχει ασταμάτητα, με βροντες και αστραπες, τριζουν τα τζάμια και γω εχω χεστεί πάνω μου γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα κοπει το ρευμα σε λίγο..κλασσικά στη Χίο γινεται αυτο.Και ειμαι μονη μου σημερα,τι θα κάνω???????

Και γω ηθελα να το πω γιατο πάρκο σου!

Οντως πολυ ωραιο φαινεται!

ΕΜενα μου εδωσε μια φίλη μου και ειναι πολυ μικρό μωρε..δε ξερω, ισως αγορασω τελικά...

Βρεχει ασταμάτητα, με βροντες και αστραπες, τριζουν τα τζάμια και γω εχω χεστεί πάνω μου γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα κοπει το ρευμα σε λίγο..κλασσικά στη Χίο γινεται αυτο.Και ειμαι μονη μου σημερα,τι θα κάνω???????

Θα το πάρω φώτο να το δείτε καλύτερα.

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας! έχω πονοκέφαλο! σήμερα αράξαμε μπαλκόνι, παιχνίδια, ριλαξ, καφέδες, αλεσμένη κοτόσουπα και τυροπιτάκια κουρου με τυρί κρέμα απ τα χεράκια μου...

α και λαική, σούπερ κτλ....

ήταν και ο πατέρας μου μαζί μας λόγω απεργίας.

είμαι κομμάτια ομως θέλω ύπνο ή με τριγυρίζει κανα κρύωμα...

νεκ δεν υπάρχει ο γιος σου καταπληκτικές φωτο!!!!!! πολύ ανεπτυγμένο παιδάκι και φαίνεται τετραπέρατος! φτου σας!

συμφωνώ με μακμαρία απόλυτα. οκ τα παιδιά στο δωμάτιο αν δεν υπάρχει επιλογή αλλά όχι και στο κρεβάτι! δύσκολα κόβεται! θα στεναχωρηθούν τα μωρά περισσότερο όσο μεγαλώνουν.

αυτά...

σερί επίσης ο βραδυνός ύπνος 11-7. φάγαμε με το ζόρι αλλά θα τον θηλάσω κιόλας τώρα γιατί έχω φρακάρει!

Μη φοβάσαι βρε Αγγελικούλα. Έχεις και τη μπέμπα σου παρεΐτσα! Το πολυ-πολύ για το βράδυ ετοίμασε από πριν κεράκια, τυχόν λουξ, φακούς.

Αα καλα εσυ το λες για πλάκα.......

Αυτα υπαρχουν ΜΟΝΙΜΑ στο τραπεζάκι του σαλονιου!!!!!!!

Επισης στο κομοδίνο μου,δίπλα απο την ενυδατική υπάρχει πάντα ένας φακός.

Ειμαι πολύ χέστρω ρε συ,δεν εχεις ιδέα...και ειδικά τωρα που εχω κ το μωρό φοβάμαι ακομη περισσότερο.

Eυχαριστούμε για τα καλά σου λόγια θεία Αννούλα! ;) Από ανάπτυξη μάλλον καλά πάει ως τώρα τουλάχιστον. Όχι ότι ξέρω και πολλά, από όσα διαβάζω στα βιβλία. Είχα πολύ άγχος με το θυρεοειδή που είχα μήπως επηρεάσει το παιδί... μέχρι κι εκεί πήγαινε ο νους μου... Επίσης πολλά θέματα... από το σόι του άντρα μου. Αλλά όσο μεγαλώνει τόσο καθησυχάζει ο νους μου... Καλό είναι μέχρι τώρα.

Αα καλα εσυ το λες για πλάκα.......

Αυτα υπαρχουν ΜΟΝΙΜΑ στο τραπεζάκι του σαλονιου!!!!!!!

Επισης στο κομοδίνο μου,δίπλα απο την ενυδατική υπάρχει πάντα ένας φακός.

Ειμαι πολύ χέστρω ρε συ,δεν εχεις ιδέα...και ειδικά τωρα που εχω κ το μωρό φοβάμαι ακομη περισσότερο.

Όχι καλέ δεν τα λέω για πλάκα! Κι εγώ φοβάμαι, όχι σε τέτοιο σημείο που να τον έχω αγκαλιά αλλά έχουμε μέρος στο σπίτι ειδικό για έκτακτες καταστάσεις. Κι εγώ φοβάμαι όταν έχει βάρδιες ο Άρης ειδικά τώρα με το μωρό... ένα παραπάνω. Οπότε σε καταλαβαίνω. Κι όταν βρέχει και βροντάει όσο να΄ναι αγριεύομαι κι εγώ!

Διαφημίσεις

Καλά εδω αποκλείεται να πουλάνε!

Θα πάω στα Λητω να κοιταξω το Σαββατο γιατι το Τριτη&Παρασκευη εγινε στάνταρ πια του άντρα μου στην αλλή δουλειά οποτε..ενα Σάββατο μας μένει για ψωνια..

Εδω την Πέμπτη ειναι κλειστά τα μαγαζιά..ότι τους καπνίσει κάνουνε..

Καλά εδω αποκλείεται να πουλάνε!

Θα πάω στα Λητω να κοιταξω το Σαββατο γιατι το Τριτη&Παρασκευη εγινε στάνταρ πια του άντρα μου στην αλλή δουλειά οποτε..ενα Σάββατο μας μένει για ψωνια..

Εδω την Πέμπτη ειναι κλειστά τα μαγαζιά..ότι τους καπνίσει κάνουνε..

Πέμπτη κλειστά?? Εκτός από Κυριακή και Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο απόγευμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...