Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσάκια!!

Τζίνα χρονια πολλά στη μπουμπου σου!

Καλέ ,τι γκομενάκι εχει αυτη η κορη μου απο τωρα...σηκωνεται όρθιος???

Νεκταρία δε πιστευω να του σηκώνεται και τίποτα αλλο ε????!!!! χαχαχα

Και μεις ακομη στο δωμάτιο μας την εχουμε και μαλιστα το βραδυ κοιμαται στο κρεβάτι μας..ξέρω ειναι λάθος,μεγάλο λάθος αλλά προς το παρόν δεν εχω το κουράγιο να κάνω κάτι.Ειναι κ που ξυπνάει ακόμη και μονο στην ιδέα να σηκώνομαι και να πηγαινω σε αλλο δωμάτιο 2-3-4 φορες δε το αντέχω..Λογικά οταν πάμε Αθηνα θα μπει στο δωμάτιο της αφου εδω εχουμε κ το προβλημα με την υγρασία.

Σοφάκι,ξεχασα μωρε να σου πω, φοβερη η φωτο με το Γιαννάκη σου!!!

ΠΟπο εβαλε τρελή βροχη εδω τωρα, φτου, και ηθελα να παμε βολτα,σκατά.

Θα μαι και μονη σημερα,τέλεια...:(

Αντριάνα να έλθετε οποτε θέλετε!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

giorgis423.th.jpg

giorgis418.th.jpg

giorgis421.th.jpg

giorgis420.th.jpg

giorgis419.th.jpg

Aγγελική...το άλλο... μας σηκώνεται από νεογέννητο!!! Άμα ζοριστούμε...άμα μας πασαλείβουν πολύ ώρα με την κρέμα κι άμα κλαίμε πολύ! Δεν έχεις ακούσει για τη στύση νεογνών? Ούτε εγώ μέχρι που την είδα με τα μάτια μου! :lol: Ο μπαμπάς μας να δεις περηφάνια! Άντρες παιδί μου! :lol:

Ηρθε ο μήνας ο καλός ο τυχερός (έτσι δε λένε για τον 7ο?? εχω ακούσει...)

Να ζήσετε Τζίνα!!!

Νεκταρία τι κουκλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν έχω κάτι άλλο να πω, τρέλα είναι το μανάρι μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααααααααα

δε παμε καλαααααααααα

Παλι τωρα που κοιτάμε τις φωτο του Γιώργη πάλι κάνει σα μουρλή η δικιά μου!!!!!!!

καλά τρέλα ειναι ο άτιμος!!!!!!! φτου φτου!!!!!!!!!

Καλησπέεεεραααα!

Νεκταρίτσα ειναι ο θεός ο Γιώργης! τι παιδακι ειναι αυτό καλέ;;;;; γερό να ειναι το στρουμπουλάκι σου να το χαίρεσαι :P. καλά το τσιρώτο στο μπούτι είναι όλα τα λεφτα :tongue:

Αγγελικούλα να την παρεις την μικρή από το κρεβατι σου άμεσα. πέραν του ότι θα συνηθισει το παιδί ειναι και πολύ επικίνδυνο. δεν θελω να σε τρομαξω αλλά θα το κανω. κοιτα εδω:

http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=190738

Κι εμένα χωρίς να ξυπνήσει ζητάει πιπίλα αλλά το χωρίς να ξυπνήσει συμβαίνει επειδή τον έχω ακόμα δίπλα μου και κάνω ένα "τσουπ" και πριν να το καταλάβει καλά-καλά του έχω χώσει την πιπίλα! Κι όλο λέω να τον πάω στο δωμάτιό του κι όλο το αναβάλω επειδή είναι πιο βολικό να τον έχω μαζί μου...

ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!

παρ'το απόφαση!!!!! εμενα κοιμαται εδω και μια εβδομαδα και ειναι σουπερ! από την πρωτη στιγμη το καταευχαριστηθηκε εγω ημουν για κανενα διημερο στην τσιτα. ακουγα τα σεντονια του στην ενδοεπικοινωνια και ετρεχα πανικοβλητη στο δωματιο! αυτός κοιμοταν του καλού καιρού. μια δυο το συνηθισα αλλά τραβηξα στεναχωρια τις 2 αυτες μερες! τωρα τον βαζω και κοιμαται εκει και μεσημερι. λιωνει στον υπνο λεμε :P

Το τσιρότο στο μπούτι το έβαλα γιατί του έχω βάλει κομπρέσα με αλουμινόνερο! Έκανε ο καημένος ένα μεγάλο πρήξιμο από το εμβόλιο που δεν έμπαινε το υγρό που σας έλεγα...

Κι δικός σου Μακ μου είναι πολύ όμορφος!!!

Διαφημίσεις

Το τσιρότο στο μπούτι το έβαλα γιατί του έχω βάλει κομπρέσα με αλουμινόνερο! Έκανε ο καημένος ένα μεγάλο πρήξιμο από το εμβόλιο που δεν έμπαινε το υγρό που σας έλεγα...

Κι δικός σου Μακ μου είναι πολύ όμορφος!!!

ολα τα μωρακια του κοσμου όμορφα ειναι γιατι εχουν αγνες ψυχουλες ;)

παρ'το απόφαση!!!!! εμενα κοιμαται εδω και μια εβδομαδα και ειναι σουπερ! από την πρωτη στιγμη το καταευχαριστηθηκε εγω ημουν για κανενα διημερο στην τσιτα. ακουγα τα σεντονια του στην ενδοεπικοινωνια και ετρεχα πανικοβλητη στο δωματιο! αυτός κοιμοταν του καλού καιρού. μια δυο το συνηθισα αλλά τραβηξα στεναχωρια τις 2 αυτες μερες! τωρα τον βαζω και κοιμαται εκει και μεσημερι. λιωνει στον υπνο λεμε :P

Εγώ τον κοιμίζω στο δωμάτιό του το πρωί και το μεσημέρι... Καιρός να το κάνω και το βράδυ! Να φύγει και το παρκοκρέβατο από το δωμάτιό μας! Εγώ δε χωράω εκεί...αυτό πώς χώρεσε ήθελα να ήξερα!

Καλησπέεεεραααα!

Αγγελικούλα να την παρεις την μικρή από το κρεβατι σου άμεσα. πέραν του ότι θα συνηθισει το παιδί ειναι και πολύ επικίνδυνο. δεν θελω να σε τρομαξω αλλά θα το κανω. κοιτα εδω:

http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=190738

Σιγά καλέ!!!!!:lol::lol::lol:

Φτου φτου φτου.

Τι σπέρνεις τον πανικο μανδαμ ε?ε??!!!!!

Ουτε καπνιζουμε, ουτε πινουμε, ουτε ναρκωτικά κάνουμε!!!!!!

Στο κρεβατι την εχω απο 2 μηνων!

Στην αρχη για ζεστασιά, για να ερθουμε πιο κοντά και τωρα...

αστα βράστα, ειπαμε λάθος αλλά θα το φτιάξουμε και αυτο μελλοντικά.

α ναι και το άλλο:

εμενα γιατι δεν εχει στυση νεογνου;;;; ειναι ανέραστο το σπλαχνακι μου;;;;:eek:

Απλά δεν έχει τύχει να το παρατηρήσεις! Αν όσο τον αλλάζεις, ζοριστεί από κάτι (κλάμα, αν επιχειρήσει να σηκωθεί, αν κάνει κακάκια) θα το δεις!

Εγώ τον κοιμίζω στο δωμάτιό του το πρωί και το μεσημέρι... Καιρός να το κάνω και το βράδυ! Να φύγει και το παρκοκρέβατο από το δωμάτιό μας! Εγώ δε χωράω εκεί...αυτό πώς χώρεσε ήθελα να ήξερα!

αααα πολύ καλα! δεν θα εχεις κανενα προβλημα τοτε γιατι τον ξερει τον χωρο και του αρεσει προφανως! εγω να σου πω αγχωνομουν που ανεπνεε τα χνωτα μας, δεν μου αρεσε. ασε που ο αντρας μου ροχαλιζει κιολας και ολο το βραδυ τον σκουντουσα μην τυχον και μου ξυπνησει το μωρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...