Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σίγουρα είναι καλύτερα για τους γονείς,

με μια ματιά ξέρεις τι γίνεται.

εγώ σηκώνομαι πολλές φορές χωρίς λόγο, για να δω τι κάνει, μήπως έχει ξεσκεπαστεί κλπ

αλλά τώρα έχουν μεγαλώσει και αποκτούν συνήθειες,

πιστεύω ότι όσο καθυστερεί να πάει στο δωμάτιο του τόσο περισσότερο θα του κακοφανεί..

από την άλλη υπάρχει και η θεωρία που λέει 'για πάντα μαζί' ότι μωρό και μαμά μέχρι τον πρώτο χρόνο πρέπει να κοιμούνται μαζί και μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι.

κατά τα γνωστά.... κάνε ότι νομίζεις!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, κι εγώ ακόαμ στο δωμάτιο μας την έχω, δεν έχω και πολλές εναλλακτικές, το άλλο κενο δωμάτιο, είναι αυτο απο το οποίο σας γράφω τώρα, είναι πάνω, μεσολαβεί σκάλα, κατά βάση κρύο πολύ δεν έχει καθόλου καλή μόνωση και είναι ρετιρε..δεν ξέρω, πιστεύω οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα στη μετάβαση σε κανονικό δωμάτιο, ξεχωριστό , αργότερα..και αυτό, γιατί σχεδον ποτέ δεν τον παίρνει ο ύπνος στην κούνια του(τον μεταφέρουμε κοιμισμένο εκεί) και επίση, ΠΟΤΕ δεν έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί μας..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

σίγουρα είναι καλύτερα για τους γονείς,

με μια ματιά ξέρεις τι γίνεται.

εγώ σηκώνομαι πολλές φορές χωρίς λόγο, για να δω τι κάνει, μήπως έχει ξεσκεπαστεί κλπ

αλλά τώρα έχουν μεγαλώσει και αποκτούν συνήθειες,

πιστεύω ότι όσο καθυστερεί να πάει στο δωμάτιο του τόσο περισσότερο θα του κακοφανεί..

από την άλλη υπάρχει και η θεωρία που λέει 'για πάντα μαζί' ότι μωρό και μαμά μέχρι τον πρώτο χρόνο πρέπει να κοιμούνται μαζί και μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι.

κατά τα γνωστά.... κάνε ότι νομίζεις!!!!

Αυτό το "για πάντα μαζί" κινδυνεύει στο μέλλον να γίνει στην κυριολεξία για πάνα μαζί και το 1ο μωρό να κινδυνεύει... να μην αποκτήσει αδελφάκι για καθαρά πρακτικούς λόγους! :lol:

Θα τον πάω. Έλεγα μόλις κλείσει τον 6ο αλλά μάλλον το καθυστέρησα από τη βαρεμάρα μου να σηκώνομαι. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι το ξενύχτι είναι μες στα καθήκοντα της μαμάς αλλά Ταύρος ρε παιδιά και ύπνος είναι δυο έννοιες που πάνε πάντα πακέτο. Προ μπέμπη όταν είχα διακοπές (μη με κοροϊδέψετε) κοιμόμουν και 14 ώρες την ημέρα! Τι τεμπέλα που ήμουν!

Ακόμα κοιμάται και είναι ώρα για τα φρούτα! Κι ανεμάζεψα, έπλυνα πιάτα, ετοίμασα κι έβαλα το φαγητό στη χύτρα κι ετοίμασα και έπλυνα φρούτα, σαλιάρες και μπολάκια περιμένουν...

Μήπως να μαζέψω τα ρούχα που στέγνωσαν...? Να βάλω και κανένα πλυντήριο ακόμα... Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους???!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εχθές ο μπεμπάκος μας κοιμήθηκε στις 9 και στις 3.30 ήταν στο πόδι!!!Τον θήλασα και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα!(όποτε λέω κάτι μου κάνει τα αντίθετα)!!!!Τον πήρε αγκαλιά ο μπαμπάς του γιατί μάλωνε τα αρκουδάκια τις πάντας του και προσπαθούσε να τα πιάσει!!!Μιλάμε φωνή και μάλωμα τρελό!!!Κοιμήθηκε μετά απο κανένα μισάωρο αφου τον πήρα εγώ γιατί με Δημήτρη το είχαν ρίξει στο παιχνίδι!!!

Δοντάκια ακόμα τίποτα εμείς!!!

Νεκταρία μπράβο του Γιώργη!!!!

Αυτό με τα χεράκια του το κάνουμε και έμεις και σηκώνεται αλλά του αρέσει πιο πολύ να ακουμπάει στα μαξιλάρια στην πλάτη του καναπέ και να χοροπηδάει!!!

Α καλά εγώ έχω 10 μέρες καθηστέρηση και μου είπαν πως μπορεί και να μην έρθει πάλι μέχρι να αποθηλάσουμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Emeis apo 2 kai kati minon tin pigame sto domatio tis, stin arxi itan ligo zori giati eprepe na sikotho na do ti thelei otan gkriniaze alla tora pia to sinithisa, ase pou to kamari mou (ftou ftou na min tin matiaso) den mas ksipnaei pote kai to proi pou sikonete kata tis 7 kathete moni tis kai paizei mexri na aksiotho i gaidoura mana tis gia na asxolithei mazi tis.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Επίσης 5η μέρα καθυστέρησης σήμερα! Δλδ έλεος πια με αυτή την περίοδο!!!!!!!!

Ego estrosa pia ekana omos 5 mines gia na do kanoniki periodo kai apo tote pou tin eida erxete stin ora tis...kai den exo thilasi pera apo tous 2 mines opote esis pou thilazete exete dromo akomi gia na strosi i periodos.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

από περίοδο κι εγώ χάλια.

και πριν άστατος ήταν ο κύκλος μου, τώρα έχει διαλυθεί τελείως.

πρώτη φορά ήρθε στους 4 μήνες όπου και σταμάτησα τον θηλασμό.

από τότε άλλη μια φορά την είδαμε!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Νεκταρία μπράβο στο Γιώργη!!

Από τώρα το θηριάκι έχει τόση δύναμη ε? φτου φτου!!

Κι εμείς ακόμα μαζί μας τον έχουμε, ακόμα δεν τον βγάζω με τόσες φορές που ξυπνάει κι εμένα τελευταία!

Εχτές το βράδυ το χαζούλι να έχει γίνει μούσκεμα από τα τσίσα και να κλαίει και να μη θέλει να τον αλλάξω μόνο να θέλει μαμ με τη μία, ποια μπεμπιλίνα είναι τα πιο απορροφητικά για να γλιτώσουμε αν γίνεται διαρροές τη νύχτα?

Τα πάμπερς τα baby dry δεν μας τα κρατάνε όλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...