Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια :)

εδώ γκρίνιαααααααα και ταλαιπωρία....

το βράδυ σηκωθήκαμε 5-6 φορές για πιπίλα.

έχει μειώσει αρκετά το φαγητό της, και χτυπάει τα ούλα της σαν να τρώει αέρα..

μάλλον δόντια ε?

όλη η καθημερινότητά μας έχει τιναχτεί στον αέρα :(

τουλάχιστον έχει ωραία μέρα για να βγούμε βόλτα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Πάντως πιστεύω ότι βοήθησε το γεγονός ότι από 4,5 μηνών που έδειχνε ενδιαφέρον στο να αρχίσει να κάθεται (δεν τον άφηνα βέβαια ακόμα...) όταν ήταν ξαπλωτός του έδινα τα χέρια μου, τα έπιανε και τον σήκωνα σε καθιστή και μετά σε όρθια θέση αλλά επιτόπου μετά τον σηκωνα στην αγκαλιά μου γιατί είχα διαβάσει ότι δεν κάνει ακόμα να πατάνε τα ποδαράκια τους. Του άρεσε πολύ να τον σηκώνω και έτσι έμαθε τον τρόπο και γύμνασε και χεράκια και κοιλιακούς. Αν μας βοηθήσουν τα ισχία και τα ποδαράκια (με τα οποία έχουμε το θεματάκι) ίσως να σηκώνεται με βοήθεια σε κάμποσο καιρό... Ποτέ δεν ξέρεις!

Διαφημίσεις

και καλά να περνάνε τα δόντια μικρά... όταν τα περνάνε μεγάλα... φρίκη! Η πεθερά μου που όλα της τα παιδιά έβγαλαν κοντά στο χρόνο μαρτύρησε! Ενώ εγώ που έβγαλα από 4 μηνών μου είπε η μάνα μου ότι μόνο πυρετό έκανα. Ούτε ξενύχτια,ούτε γκρίνιες. Καλά...ήμουν και το τέλειο μωρό εγώ... Μαμ κακά και νάνι! :lol: Να μη μου μοιάσει το σκασμένο μου???

Κι εμένα χωρίς να ξυπνήσει ζητάει πιπίλα αλλά το χωρίς να ξυπνήσει συμβαίνει επειδή τον έχω ακόμα δίπλα μου και κάνω ένα "τσουπ" και πριν να το καταλάβει καλά-καλά του έχω χώσει την πιπίλα! Κι όλο λέω να τον πάω στο δωμάτιό του κι όλο το αναβάλω επειδή είναι πιο βολικό να τον έχω μαζί μου...

ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!

Κι εμένα χωρίς να ξυπνήσει ζητάει πιπίλα αλλά το χωρίς να ξυπνήσει συμβαίνει επειδή τον έχω ακόμα δίπλα μου και κάνω ένα "τσουπ" και πριν να το καταλάβει καλά-καλά του έχω χώσει την πιπίλα! Κι όλο λέω να τον πάω στο δωμάτιό του κι όλο το αναβάλω επειδή είναι πιο βολικό να τον έχω μαζί μου...

ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!

μπα, άστον.... θα σηκωθεί να φύγει μόνος του! τώρα μπορεί ;)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι κλαίμε και τσιρίζουμε....

Θεούλη μου θα πέσω κάτω....

Εγώ από 45 ημερών την έχω στο δωμάτιό της.

Στάνταρ είναι πιο βολικό μαζί σου, το καταλαβαίνω τώρα που σηκώνομαι.

Αλλά πισωγυρίσματα δε κάνω. Σταθερότητα!!! Τρομάρα μου...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κοριτσόπουλα..εμείς, μια αδιάφορη νύχτα και μέρα..χωρίς εξάρσεις(ευτυχώς)..με γεια τα δόντια ολωνών..εμένα , σαν να ψιλοπαραπονιέται, μας είπε και η παιδίατρος οτι βλέπει αυτό το μήνα να σκάνε τα κάτω, αλλά δεν περνάει και τρομερα επώδυνα ακόμα μου φαίνεται, εγώ πάντως τα είχα βγάλει γύρω στο χρόνο,(η μάνα μου είχε ανησυχήσει και με έτρεχε σε γιατρούς) και, σημειωτέον, δεν είχα θηλάσει καθόλου ως μωρό..

Το Γιωργί μας άρχισε το θαλάσσιο σκί..τι καλά..και εις ανώτερα

Περαστικά σε αυτές που είχαν άσχημη νύχτα, καλή ξεκούραση

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...